Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Krievijas galvenais treneris: "Latvijas izlase sastāv no KHL spēlētājiem, kurus visi zina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krievijas galvenais treneris: "Latvijas izlase sastāv no KHL spēlētājiem, kurus visi zina"
Kirils Kaprizovs
Foto: TT News Agency/Scanpix

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas izlase nedēļas nogalē aizvadīs pirmās pārbaudes spēles, un pretiniekos būs Krievijas olimpiskā vienība. Tās galvenais treneris Oļegs Bratašs atklāja, ka vienam no līderiem Kirilam Kaprizovam bijušas veselības problēmas.

"Kirilam Kaprizovam play-off sērijas beigās bija savainojums. Nolēmām pārliecināties, dakteri veica padziļinātu izmeklēšanu un pārliecinājās, ka viņš var strādāt pie pilnas slodzes. Viņš ir vesels, vakar trenējās. Rēķināmies ar Kaprizova palīdzību Rīgā, taču, ja ārsti teiks, ka nevajag riskēt, tad arī neriskēsim," pauda Krievijas olimpiskās izlases galvenais treneris Oļegs Bratašs.

Kaprizovs bija Krievijas U20 izlases kapteinis pasaules čempionātā, septiņās spēlēs izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem un 12 punktiem un kļūstot par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Ufas "Salavat Yulaev" uzbrucējs piedalījās Kontinentālās hokeja līgas Zvaigžņu spēlē, bet piecos Gagarina kausa mačos guva trīs vārtus.

"Mums divi vārtsargi ir pirmie – Iļja Sorokins un Andrejs Karejevs. Savukārt Vladislavu Grosu īpaši ņēmām kā jauno, lai paskatītos uz viņu un saprastu piemērotību šai izlasei," turpināja Bratašs, kurš pieskārās arī pretiniekam – Latvijas izlasei. Ņižņekamskas "Neftekhimik" vārtsargs Karejevs kandidātu sarakstā nomainījis Vasīliju Demčenko no Čeļabinskas "Traktor".

"Latvijas valstsvienība faktiski sastāvēs no Kontinentālās hokeja līgas spēlētājiem. Viņus visi zina, viņi pārstāv Rīgas "Dinamo" un citas komandas," norādīja Bratašs. Mači starp Latvijas valstsvienību un Krievijas olimpisko izlasi, kas veidota no gados jauniem spēlētājiem, norisināsies 1. un 2. aprīlī pulksten 17:00 "Arēnā Rīga".

Krievijas izlases kandidāti

Vārtsargi: Iļja Sorokins (Maskavas CSKA), Andrejs Karejevs (Ņižņekamskas "Neftekhimik") un Vladislavs Gross (Jekaterinburgas "Avtomobilist").
Aizsargi: Bogdans Kiseļevičs, Igors Ožiganovs, Artjoms Blaževskis, Mihails Naumenkovs (visi – Maskavas CSKA), Zahars Arzamascevs (Ufas "Salavat Yulaev"), Andrejs Mironovs (Maskavas "Dynamo"), Jaroslavs Dibļenko un Vladislavs Provoļnevs (abi – Maskavas "Spartak").
Uzbrucēji: Valērijs Ņičuškins, Andrejs Svetlakovs, Sergejs Andronovs, Ivans Teļegins, Maksims Mamins (visi – Maskavas CSKA), Kirils Kaprizovs, Mihails Vorobjovs (abi – Ufas "Salavat Yulaev"), Sergejs Šumakovs, Maksims Šalunovs, Stepans Saņņikovs (visi – Novosibirskas "Sibir"), Anatolijs Goliševs (Jekaterinburgas "Avtomobilist"), Vjačeslavs Leščenko (Maskavas "Spartak"), Maksims Karpovs (Maskavas "Dynamo"), Antons Burdasovs (Omskas "Avangard") un Viktors Komarovs (Toljati "Lada").

Izmantotie resursi:
ТАСС - Новости в России и мире

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 16:57, pirms 7 gadiem
Nu šo krievu sastāvu arī paši spēlētāji zin, jo te arī visi no KHL

  +3 [+] [-]

, 2017-03-29 17:00, pirms 7 gadiem
Cerams ka uz PČ aizbrauks labākā LV izlase, nevis krievu līgas 4. maiņas pižoni ar 0+0 sezonā, jo redz spēlē "otrajā labākajā līgā"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 18:01, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Cerams ka uz PČ aizbrauks labākā LV izlase, nevis krievu līgas 4. maiņas pižoni ar 0+0 sezonā, jo redz spēlē "otrajā labākajā līgā"
Tāpēc ļoti ceru, ka tomēr Balcers ar Dzierkalu būs, viņi varētu atsvaidzināt uzbrukumu.

     [+] [-]

, 2017-03-29 18:56, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Cerams ka uz PČ aizbrauks labākā LV izlase, nevis krievu līgas 4. maiņas pižoni ar 0+0 sezonā, jo redz spēlē "otrajā labākajā līgā"
kuram tur ir 0+0?
ceturtajā maiņā spēlēja jaunie čaļi - Kulda-Golovkovs- Lipsbergs. Protams, ka viņiem uz pč, manuprāt, par agru, kaut gan redzēs, varbūt kāds izšauj pārbaudenēs. hk Rīga maiņa ir tikai formas pēc nometnē. Pavlovs - tas vairāk atbilst tavam kritērijam, taču, varbūt, ka šo arī paņem. Duets Skvorcovs - Pavlovs ciešami ( ne vairāk) darbojās mazākumos. Bet izlase nav bezizmēra, turklāt, tā ir tieši IZLASE, nevis rd filiāle.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 18:58, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Tāpēc ļoti ceru, ka tomēr Balcers ar Dzierkalu būs, viņi varētu atsvaidzināt uzbrukumu.
Balceram ar Dzierkalu, kas spēlē bērnu līgās, vēl jāpierāda, ka viņi ir labāki pieaugušo līmenī par tiem pašiem Kulda-Golovkovs- Lipsbergs. Ja jā - tad, protams.

     [+] [-]

, 2017-03-29 18:58, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: kuram tur ir 0+0?
0+0, 0+1, 1+0 - vai konkrēti cipari šajā gadījumā ir būtiskākais? Gribētu, lai to pašu Ozoliņu Hartlijs redz, pieņemu ka var trenerim likties labāks par vienu otru "otrās labākās" eksemplāru, jo viņs atslābt nevar, pieradīs cīnīties, tāda ir leģionāru ikdiena. Bet sastāva ziņā, lai treneris izvēlas, viņaprāt labākos, es vairāk ar tiem kurus aicina/neaicina pārbaudīties.

     [+] [-]

, 2017-03-29 19:06, pirms 7 gadiem
Jā, Ozoliņu es arī gribēju redzēt, viņa spēle simpatizē vēl no jaunajām izlasēm.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 19:36, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: Balceram ar Dzierkalu, kas spēlē bērnu līgās, vēl jāpierāda, ka viņi ir labāki pieaugušo līmenī par tiem pašiem Kulda-Golovkovs- Lipsbergs. Ja jā - tad, protams.
Nu, olimpiskajā kvalī Dzierkals izskatījās itin sakarīgi.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 20:01, pirms 7 gadiem
Kas pie velna ir "Krievijas olimpiskā vienība" vai iepriekšējā rakstā "Krievijas olimpiskā izlase". Krievijas izlase viss. Nav ko viņu pašpasludinātos tekstus citiem bāzt sejā.

     [+] [-]

, 2017-03-29 20:54, pirms 7 gadiem
Sveiki!

Lūdzu aizpildīt aptauju anketu par nodokļiem Latvijā, kas prasīs 2-5 minūtes.

https://goo.gl/forms/iFUWyH1Z2FgbFYUH2
Paldies jau iepriekš