Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Futbolbumbas: Dobrecovs un bērni skarbi un atklāti par izlases sniegumu

Andris Liepa
Andris Liepa
Raidījums #FUTBOLBUMBAS šoreiz uzreiz pēc Latvijas izlases kaunpilnā zaudējuma 0:5 viesos pret Gruziju. Bez raidījuma vadītāja Kriša Upenieka un futbola eksperta Edmunda Novicka studijā treneris Viktors Dobrecovs, kurš 2015. gadā ieguva Latvijas futbola Virslīgas čempiontitulu. Dobrecovs un Novickis raidījumā atklāti analizēja Latvijas izlases zaudējumus Šveicē un Gruzijā, kā arī kopumā iezīmēja pašreizējo situāciju valstsvienībā. Tāpat raidījumā FS ''Metta'' jauno futbolistu domas par izlases sniegumu Šveicē.

Šī bija raidījuma trešā epizode, bet tie, kas palaiduši garām, var noskatīties arī iepriekšējos raidījumus:
2. raidījums - Futbolbumbas: Latvijas izlase Šveicē, Solovjovs...
1. raidījums - ''Futbolbumbas'': Brīnums, Reinholds, Virslīga,...
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 12:17, pirms 7 gadiem
Un sākums ar Paharu pie izlases stūres nemaz nebija tik bēdīgs. Atceros, kā visi priecājās, ka beidzot būs uzbrūkošs, kombinacionāls futbols, bet, kad runa ir tikai un vienīgi par rezultāta noturēšanu, kas gan prātīgs vispār var izdoties?

Vairāk jācer uz jaunajiem un jāattīsta jaunās paaudzes. Ar šiem spēlētājiem tāpat augstāk par savu pakaļu neuzleksim.

     [+] [-]

, 2017-03-29 16:48, pirms 7 gadiem
Dažas tiešām interesants domas tika izteiktas. Par to, ka gribētos vairāk mājas spēļu, runājam jau sen, bet par to, kādu iespaidu uz futbolistiem atstāj allaž došanās izbraukumos, domā retais. Dabū apskatīt pasaulē, pafotogrāfēties dažādās vietās un stadionos. Bet, kad runa, ir par futbolu, tas cieš. Cieš tāpēc, ka laukumā nepietiek spēku pārlidojumu un citu blakusapstākļu dēļ.

     [+] [-]

, 2017-03-29 21:54, pirms 7 gadiem
RolandsB rakstīja: Un sākums ar Paharu pie izlases stūres nemaz nebija tik bēdīgs. Atceros, kā visi priecājās, ka beidzot būs uzbrūkošs, kombinacionāls futbols, bet, kad runa ir tikai un vienīgi par rezultāta noturēšanu, kas gan prātīgs vispār var izdoties?

Vairāk jācer uz jaunajiem un jāattīsta jaunās paaudzes. Ar šiem spēlētājiem tāpat augstāk par savu pakaļu neuzleksim.
Vislābākā bija spēle pret Lietuvu. Lidojām burtiski. 2-1 uzvara, lai ga 4-1 pienācās...
Un viss atpakaļ atkrita pēc Starkova piesaistes un viesos zāģis LIE tik pat bezspēcīgā spēlē kā vakar

     [+] [-]

, 2017-03-29 22:11, pirms 7 gadiem
Šabala izdarīja visu,bez variantiem.

     [+] [-]

, 2017-03-30 10:23, pirms 7 gadiem
Rakstos tiek rakstīts "Šačiri", bet tagad jau dzirdu Šakiri (kas gan izklausās patīkamāk). Ko tad tiek rakstīts viens, bet izrunāts cits? Ja Suveizdu palaidīs runāt kameras priekšā, tad arī vairs nebūs Lāšons, bet Larsons?