Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim četras ielaistas ripas un trešā uzvara pēc kārtas

Gudļevskim četras ielaistas ripas un trešā uzvara pēc kārtas
Kristers Gudļevskis
Foto:Boltprospects.com

Amerikas Hokeja līgā (AHL) panākumu svinēja Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis un Sirakjūzas "Crunch", kas ar 6:4 uzveica Adirondakas "Phantoms". Gudļevskis atvairīja 21 no 25 pretinieku metieniem.

Kristeram Gudļevskim "Crunch" vārtos tā bija trešā uzvara pēc kārtas, bet Sirakjūzas vienība ar 64 punktiem 66 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē. Izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs "Crunch" gan ir nelielas – līdz astotajā vietā esošajam Norfolkas "Admirals" attālums ir 13 punkti, bet regulārajā sezonā atlikušas 10 spēles.

Latvijas vārtsargam šī bija 30.spēle AHL debijas sezonā – vidēji mačā Gudļevskis ir ielaidis 2,56 ripas un atvairījis 90,7% pretinieku metienu. Latvieša rēķinā ir arī piecas sausās spēles, kas ir dalīts labākais rezultāts visā AHL.

Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) ceturtdaļfinālā šonakt iekļuva Latvijas uzbrucēja Georga Golovkova pārstāvētais Dramondvilas "Voltigeurs", kas sērijas piektajā spēlē ar 5:4 pārspēja Viktoriaviles "Tigres". Latvijas hokejistam gan ne pārāk sekmīga spēle – divas soda minūtes, divi spēka paņēmieni un negatīvs koeficients -2.

Rietumu hokeja līgas (WHL) Austrumu konferences pusfinālā šonakt iekļuva uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings", kas sērijas ceturtajā mačā ar 5:1 sakāva Redžīnas "Pats". Latvijas hokejists izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Soli no Rietumu konferences pusfināla joprojām ir uzbrucēja Roberta Lipsberga pārstāvētais Sietlas "Thunderbirds". Sērijas ceturtajā spēlē "Thunderbirds" ar 1:6 piekāpās Everetas "Silvertips", tomēr sērijā ar 3:1 vadībā joprojām ir Sietla. R.Lipsbergam šonakt izdevās saglabāt neitrālu koeficientu.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) pie panākuma tika latviešu uzbrucēja Haralda Egles pārstāvētais Muskegonas "Lumberjacks" (#4 Austrumu konferencē, 60 punkti 56 spēlēs), kas ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Omahas "Lancers" (#2 Rietumu konferencē, 80 punkti 57 spēlēs). Latvijas hokejists (38 spēlēs 4+3) nebija pieteikts mačam.

Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) Sū "Eagles" (#6 "North", 58 punkti 59 spēlēs) ar 2:1 pārspēja Springfīldas "Jr.Blues" (#5 "North", 58 punkti 59 spēlēs). Uzvarētāju labā ar vārtu guvumu izcēlās Bruno Birzītis (49 spēlēs 11+14), viņam asistēja Sandis Zolmanis (45 spēlēs 11+20), bet spēlē bez abiem uzbrucējiem piedalījās arī aizsargs Kristofers Bindulis (51 spēlē 0+11).

Citā spēlē aizsargs Kristaps Bazevičs (41 spēlē 1+5) vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu koeficientu -1, bet "Wichita Falls Wildcats" (#4 "South", 66 punkti 59 spēlēs) ar 2:4 atzina Topekas "RoadRunners" (#2 "South", 82 punkti 59 spēlēs).

ECHL mačā aizsargs Ēriks Ševčenko un Gvinetas "Gladiators" (#11 Austrumu konferencē, 57 punkti 67 spēlēs) ar 3:4 piekāpās Grīnvilas "Road Warriors" (#6 Austrumu konferencē, 79 punkti 64 spēlēs). Ševčenko (9 spēlēs 0+2) rēķinā divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes – Latvijas aizsarga noraidījuma laikā "Road Warriors" spēja izmantot skaitlisko pārsvaru.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL Network
WHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...
| North American Hockey League | NAHL
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-29 09:21, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: 21/25 slikti, bet nu komanda izvilka viņam spēli..
Kur teikts, ka viņš visos vārtos vainojams? Ir arī situācijas, kurās pat pasaules labākie vārtsargi vairs nav glābēji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-03-29 11:01, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: 25 metieni izskatās pēc speles bez aizsardziibas?
Ja pretinieku komanda spēlē uz pretuzbrukumiem, tad bieži vien nevajag pat 25 metienus, lai 4 ripas samestu.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-29 11:44, pirms 10 gadiem
rihardilio rakstīja: Kur teikts, ka viņš visos vārtos vainojams? Ir arī situācijas, kurās pat pasaules labākie vārtsargi vairs nav glābēji
lai arī cik slikti kristers nospēlētu, atradīsies kāds, kurš izdomās, ka gan jau vainīga aizsardzība.
man vislabāk patīk masaļska filozofija - nav netveramu ripu, ir tikai nepareiza pozīcijas izvēle vārtos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 12:51, pirms 10 gadiem
Līdz NHL viņam kā no šejienes līdz mēnesim ar kājām ejot, bet nekas nav neiespējams. Galvenais dot spēlēt, audzēt pieredzi un kādreiz iemēģināt Tampas formu ne tikai uz soliņa.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 14:34, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Spēli vispār skatījies? Ja neskatīties, tad arī gudrības nevadā.
Kaut kā liekās, ka pats tu nemaz neesi skatījies, tik "gudrības" metā. Nu nav ko atrunāties - Guldijam kopumā vājš sniegums, pats arī diez vai apmierināts ar šādu spēli.

Tiem, kam interesē spēles highlights: Syracuse Crunch vs. Adirondack Phantoms (March...
Paši varat spriest, bet nu kopumā visi goli ņemami(dažus jau pat varētu par "taurenīšiem" nosaukt). Protams, var aizbildināties ar komandas slikto spēli cik grib, bet jebkurā gadījumā ar šādu sniegumu par NHL var aizmirst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja