Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs: "Ja visi klubi strādās pie skatītāju piesaistes, čempionāts būs interesants"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Dobrecovs: "Ja visi klubi strādās pie skatītāju piesaistes, čempionāts būs interesants"
Viktors Dobrecovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK "Liepāja" un BFC "Daugavpils" Smscredit.lv Virslīgā joprojām spēlē bez zaudējumiem. Pēc spēles vairāk saskumis par neizšķirtu bija liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs, toties viņš uzslavēja skatītājus, kuri bija atnākuši krietnā skaitā.

Viktors Dobrecovs: "Apsveicu ar sezonas atklāšanu. Domāju, ka Daugavpilī atklāšana sanāca. Viss bija labi, to es domāju arī par spēli, ne tikai par atklāšanu. Mēs principā izpildījām visas treneru dotās prasības, guvām ātrus vārtus. Nepietika mums 6-7 minūtes."

Bieži vien spēlētāji pauda neapmierinātību ar tiesāšanu. Kā Jūs varētu to nokomentēt?

"Kā es varu nokomentēt? Nu ja cilvēki no balkona [VIP balkona] smējās par to, tad es to pat nekomentēšu. Es vienkārši pateikšu par to pendeli pret Afanasjevu. Tiesnesis saka viņam, ka viņš zinot, kā tu spēlē un viņš pendeli nedošot. Es arī zinu, kā viņi tiesā. Uz mūsu vārtiem pendeli neaizdomājoties gribēja iedot, bet sākumā aprunājās ar malējo tiesnesi, lai saprastu, vai tur bija pendele vai sods. Negribu gan to īpaši komentēt. Gatavojāmies smagai spēlei, diemžēl nenoturējām pārsvaru. Tiesnešus lai skatās citi cilvēki."

BFC "Daugavpils" galvenais treneris Kirils Kurbatovs nevēlējās komentēt tiesāšanu vispār: "Es nekomentēšu situāciju ar epizodi, kad tika nopļauts Riževskis. Visi jautājumi tiesnešiem.

"Nevarētu teikt, ka neesmu apmierināts ar neizšķirtu, jo jau 8. minūtē ielaidām vārtus un izlīdzinājām tikai septiņas minūtes pirms beigām. Esmu apmierināts ar neizšķirtu. Ja pirmajā spēlē pret "Spartaku" nospēlējām ne pārāk labi un uzvarējām, tad šoreiz bijām tuvāk uzvarai, nekā neizšķirtam. Ja paskaitīt vārtu gūšanas momentus [treneris piebilda, ka vēlāk tos arī paskaitīs], mums to bija vairāk, bet Liepājai principā bija tikai viens moments un tajā pašā situācijā kļūdījās mūsu aizsardzības līnija. Priecē, ka šajā sezonā vēl ne reizi neesam zaudējuši. Priekš debitantiem tas jau ir ļoti labi.”

Jau otro spēli pēc kārtas vārtus gūst spēlētājs, kurš nāk uz maiņu. Vai rezervē vēl ir futbolisti, kuri to varēs paveikt nākamajās spēlēs?

Dosim iespējas arī citiem, lai tik sit iekšā [smaida].

Vai patika atmosfēra tribīnēs?
Jā, gribētu pateikt paldies visiem līdzjutējiem. Atmosfēra bija lieliska. Domāju, ka tas zināmā mērā arī ietekmēja puišus otrajā puslaikā. Pārtraukumā pateicu, ka mums jāpierāda visiem, kas atnāca, ka esam pelnījuši spēlēt Virslīgā. Tas deva rezultātu. Paldies visiem atnākušajiem."

Šajā brīdī līdzjutējiem pateicās arī Viktors Dobrecovs: "Mums Liepājā bija pilns stadions, tagad arī Daugavpilī. Prieks, ka gan viens, gan otrs klubs dara visu nepieciešamo, lai piesaistītu skatītājus. Ja visas komandas spēs vākt tik kuplā pulkā skatītājus, čempionāts būs ļoti interesants. Nevienai komandai izbraukumā nebūs viegli."

1 2 37 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2014-03-29 19:17, pirms 10 gadiem
Diemžēl ne visi klubi virslīgā cenšās piesaistīt skatīitājusDaži to dara regulāri,daži epizodiski,daži nemaz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-03-29 19:29, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Diemžēl ne visi klubi virslīgā cenšās piesaistīt skatīitājusDaži to dara regulāri,daži epizodiski,daži nemaz.
diemžēl ne visiem Virslīgas klubiem interesē futbols
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-03-29 20:16, pirms 10 gadiem
Viena lieta ir daudz skatītāji, otra - atmosfēra. Atvilkt cilvēkus nav tik grūti, grūtāk ir panākt to, ka šie cilvēki visā spēles garumā ar baneriem, šallēm un karogiem nepārtraukti dzied.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-29 20:16, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Grebim divi goli, laikam Liepaajas gaiss.
Kāpēc DR iepr. sezonā neizmantoja Grebja spēcīgās puses?Standartos šis ir karalis soda laukumā!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-29 20:17, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: dobriks pats vainigs , ka uzlaida flegmatisko zuntneru , uzreiz pazuda speeles ritms un ari divi punkti
Par Zuntneru piekrītu!Viņs nav vajadzīgs Fk Liepājai!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-29 20:19, pirms 10 gadiem
Tiesa gan nav slikti. Pagājušajā sezonā bija uz 1 rokas pirkstiem saskaitāmas spēles ar vismaz 1000 ļaudīm tribīnēs. Šogad tas noticis jau 2 mačos, bet 2. kārta tikai pusē. Tā kā sava veida progress ir!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-29 20:23, pirms 10 gadiem
Es vienkārši pateikšu par to pendeli pret Afanasjevu. Tiesnesis saka viņam, ka viņš zinot, kā tu spēlē un viņš pendeli nedošot. Es arī zinu, kā viņi tiesā.
------------
diemžel šai momentā biju atgājis uz mirkli no kompja,tā kā pampiks arī nesagaidīja manu komentu(kaut to vēlējās sagaidīt) šās epizodes sakara!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-29 20:24, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: dobriks pats vainigs , ka uzlaida flegmatisko zuntneru , uzreiz pazuda speeles ritms un ari divi punkti
domāju trenera taktika bija ar Zunteru nobaidīt jaunos Daugavpils futbolistus.. jo Zunteram ir tāds EGO, ka nezinātājam liksies ka laukumā iziet Messi vai kkas tamlīdzīgs...

P.S. šoreiz neizdevās

  +3 [+] [-]

, 2014-03-29 20:51, pirms 10 gadiem
Vispār tik tagad pievērsu uzmanību tiesnesim...
naļivaiko-tas ir āksts jau ar stāžu!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-29 20:56, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Es vienkārši pateikšu par to pendeli pret Afanasjevu. Tiesnesis saka viņam, ka viņš zinot, kā tu spēlē un viņš pendeli nedošot. Es arī zinu, kā viņi tiesā.
------------
diemžel šai momentā biju atgājis uz mirkli no kompja,tā kā pampiks arī nesagaidīja manu komentu(kaut to vēlējās sagaidīt) šās epizodes sakara!
Kā tad tā atgāji?? Tādam spečukam kā tev ir jānalizē, jāsēž pie kompja un pēc spēles jāieraksta savos arhīvos katrs moments. Biju labākās domās par tevi, vismaz kā "liepājniekam" tev vajadzēja noskatīties visu spēli. Nepiedodami.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 21:04, pirms 10 gadiem
Ja par spēli, tad kopumā jāsaka, ka rezultāts laikam ir likumsakarīgs. Ja pirmajā puslaikā būtu FKL izmantojusi savas iespējas kaut vai uz pusi, spēle otrajā puslaikā būtu formalitāte. Pie 1:0 tā piespiesties pie vārtiem nedrīkst pret jebkuru pretinieku. Nezinu kas tam ir par iemeslu, bet versijas ir dažādas, vieni saka vienu, citi citu, būs jāpaņem vidējais. Tikai katra nākamā spēle paradīs, kam būs taisnība. Pēc manas loģikas un secinātā, kādu mēnesi FKL otrajā puslaikā klāsies grūti ar Zuntneru, vai bez viņa. Galvenais lai treneri saprot, kur ir problēma. Liekas ka Viktors ar savu interviju būs papildinājis LFF budžetu par 100 Ls.

  +6 [+] [-]

, 2014-03-29 21:07, pirms 10 gadiem
Uz D-pils Daugavu nekad nav nākuši tik daudz skatītāji,šis otrs klubs ir interesantāks, turklāt debija izvērtusies varena.Skatī'taji nenoliedzami liecina par līmeni.

     [+] [-]

, 2014-03-29 21:08, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Kā tad tā atgāji?? Tādam spečukam kā tev ir jānalizē, jāsēž pie kompja un pēc spēles jāieraksta savos arhīvos katrs moments. Biju labākās domās par tevi, vismaz kā "liepājniekam" tev vajadzēja noskatīties visu spēli. Nepiedodami.
Kādas problēmas pampik?Ar Šadščinu izgāzies pamatīgi
Taisos noskatīties vēlreiz otro pusl. sākumu un tad ari sagremošu kas tur bija!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 21:11, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Kādas problēmas pampik?Ar Šadščinu izgāzies pamatīgi
Taisos noskatīties vēlreiz otro pusl. sākumu un tad ari sagremošu kas tur bija!
Es savas kļūdas atšķirība no Tevis atzīstu. Pārskatījos nu un tad? Tagad trīs dienas "ņesraķ" ???

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 21:16, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Biju labākās domās par tevi, vismaz kā "liepājniekam" tev vajadzēja noskatīties visu spēli. Nepiedodami.
Neesu liepājnieks,tiesa es atšķirībā no tevīm pattiesi jūtu līdzi Fk Liepājai!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 21:17, pirms 10 gadiem
Tāpēc jau ieliku pēdiņās, jo zināju to. Un kam tad es jūtu līdzi tavuprāt?

     [+] [-]

, 2014-03-29 21:18, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Es savas kļūdas atšķirība no Tevis atzīstu. Pārskatījos nu un tad? Tagad trīs dienas "ņesraķ" ???
tu tak esi zvejnieka futbolists,kuram būtu tā kā jāsaprot kas spēlē,kas nē!
Vai ne ventspilniek?

  +2 [+] [-]

, 2014-03-29 21:20, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Un kam tad es jūtu līdzi tavuprāt?
guņam

  -3 [+] [-]

, 2014-03-29 21:30, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: tu tak esi zvejnieka futbolists,kuram būtu tā kā jāsaprot kas spēlē,kas nē!
Vai ne ventspilniek?
Ko nozīmē guņam? Ko tu visu laiku dolbī ar Ventspili manā sakarā? Uz kāda pamata tev ir radušies tādi secinājumi? Paskaties onlainā kaut vai vienu Ventspils izbraukuma spēli un pavēro, vai es tur kaut kad ko esmu rakstījis vai nē, protams ja spēle nav ar Liepāju. Cik aprobežotam ir jābūt, lai nepārbaudītu tik vienkāršu likumsakarību. Nu ja, tu jau domā, ka gribu ieriebt Liepājai vai ne?

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 21:50, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: guņam
Es gribēju vaicāt, bet atbildi godīgi, tu biji klātienē uz FKL-Mettas spēli Liepājā?

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 09:46, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Es gribēju vaicāt, bet atbildi godīgi, tu biji klātienē uz FKL-Mettas spēli Liepājā?
Bet vai tad to esmu kādreiz apgalvojis?
Mani komenti bija spēļu laikā šeit SC!Sezonas laikā es apmeklēšu mačus,kad būs iespējas izbrīvēt šim notikumam laiku!

  -2 [+] [-]

, 2014-03-30 09:56, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Ko nozīmē guņam? Ko tu visu laiku dolbī ar Ventspili manā sakarā? Uz kāda pamata tev ir radušies tādi secinājumi? Paskaties onlainā kaut vai vienu Ventspils izbraukuma spēli un pavēro, vai es tur kaut kad ko esmu rakstījis vai nē, protams ja spēle nav ar Liepāju. Cik aprobežotam ir jābūt, lai nepārbaudītu tik vienkāršu likumsakarību. Nu ja, tu jau domā, ka gribu ieriebt Liepājai vai ne?
Pamperiņ!Labāk pastāsti kāds sakars tev ar algunu!
Lielākā kļūda bija nevis reģistrēt liepājnieka profilu,bet gan iesēsties zem citas personas kasparello99,tu pat nerubī kas notiek laukumā,bet šis cilvēks kasparello99 ļoti labi atspoguļoja mača gaitas!Pārāk augsti gribēji uzlēkt savā saprašanā par fūzi!Aktieris esi spēcīgs,bet ne tik lai mani piečakarētu...
Es esmu ielīdis tavās smadzenēs,un tu no manīm neatbrīvosies!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 11:31, pirms 10 gadiem
O,šeit emocijas parādījušās.Andris5 ,ko aiztiec manu necilo personu?Man ar viņu taisni tāds pats sakars ,kā ar tevi."Virtuālie kontakti"virslīgas futbola forumā.

     [+] [-]

, 2014-03-30 11:34, pirms 10 gadiem
Veči,ko jūs te ņematies kā izlutinātas skuķes? Te ir runa par futbolu,tad lūdzu,gribētos palasīt jūsu profesionālo viedokli par un ap futbolu,nevis savstarpējās ķildas!Es visu laiku sekoju līdz futbola mačiem,bet mani interesē arī līdzjutēju,fanu viedoklis,tāpēc ielūkojos sadaļā- komentāri.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 11:42, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: O,šeit emocijas parādījušās.Andris5 ,ko aiztiec manu necilo personu?Man ar viņu taisni tāds pats sakars ,kā ar tevi."Virtuālie kontakti"virslīgas futbola forumā.
Vai esi aizmirsis par šo te?
Runa iet tēmā nevis beztēmā(no manas puses)!

---
Nosūtīts, Andris5: futbols

Vēstule nosūtīta 22.08.2013 18:58;

Klausies,mani agrāk uzjautrināja tas,ka tu bruki virsū savam novadniekam,bet tagad jau žēl sāk palikt.Kādreiz tu ar kasparello labi sadziedājies un man bieži divatā uzknābājāt.Tagad viņš tevi par pilnu neņem.Man jau tas būtu izdevīgi,ja nebūtu žēl cilvēka ,kurš savulaik Zvejniekā spēlējis(tā viņs vismaz rakstīja un es tomēr pārsvarā esmu radis uzticēties cilvēkiem ,kuri nav mani piekrāpuši).Redzi savulaik kasparello atsūtīja man šādu vēstuli un tā kā viņš pats komentos tev ir centies pierādīt ,kas ir kas,tad uzskatu,ka varu tev to aizsūtīt un teksts bija tāds:

--------------
un tālāk sekkoja vēl teksts kas tika šij vēstulei pakārtots...

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 11:45, pirms 10 gadiem
algun tā bija liela kļūda šādas pakārtotas vēstulītes sūtīt!
key23 nav liepājnieks un nekādā gadījumā tas kas agrāk komentēja zem kasparello99.
algun profilu zagļi esiet!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 11:58, pirms 10 gadiem
>>>Es to vēstuli tev nosūtīju ,lai tu neknābā savējos.Es ,piemēram, atšķirībā no tevīm viņam ticu.Tu nē.Tā tava daļa.Tagad jautājums cits?Kas es tev par profilu zagli?Es atšķirībā no tevīm ntos profilus neizmantoju.Pats smieklīgākais ir tas ,ka jau sen tu pats to dari ,bet vienmēr brūc virsū citiem.Sevišķi tiem ,kuri apšauba vai nepiekrīt tavam viedoklim.Nevajag vērtēt citus pēc sevīm.Par šo te ir runāts neskaitāmās reizes ,tāpēc neredzu jēgas atkārtoties.Ja tev nav ko darīt,aizstaigā pēc Tērvetnieka,trijos virslīgas spēles rāda .Neklabini taustiņus par velti.Man nav laika nīkt te pie datora un nodarboties ar muļķībām.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 12:19, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: >>>Es to vēstuli tev nosūtīju ,lai tu neknābā savējos.Es ,piemēram, atšķirībā no tevīm viņam ticu.Tu nē.Tā tava daļa.Tagad jautājums cits?Kas es tev par profilu zagli?Es atšķirībā no tevīm ntos profilus neizmantoju.Pats smieklīgākais ir tas ,ka jau sen tu pats to dari ,bet vienmēr brūc virsū citiem.Sevišķi tiem ,kuri apšauba vai nepiekrīt tavam viedoklim.Nevajag vērtēt citus pēc sevīm.Par šo te ir runāts neskaitāmās reizes ,tāpēc neredzu jēgas atkārtoties.Ja tev nav ko darīt,aizstaigā pēc Tērvetnieka,trijos virslīgas spēles rāda .Neklabini taustiņus par velti.Man nav laika nīkt te pie datora un nodarboties ar muļķībām.
savējais?Tu ākst maz aptveri ko nupat pateici?
šis ,,savējais,, pat nepārzin tos špīlerus kas konkrētā brīdī atrodas Fk Liepājai laukumā!
kasparello 99 ar tevīm nekāda draudzīga attiecība nebija lai tik steidzamā kārtā algunam nosūtītu par savu jauno profilu infu!
Key Nr.23: Sveiks!! Vēstule saņemta 02.09.2012 06:42.

Key Nr.23
sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 2 gadiem, 2012. gada 28. augustā.
---------------
protams datums tika pakārtots lai es noticētu,bet pārāk paviršs tomēr darbs!
strādājiet profesionālāk!
zem šī mana ,,novadnieka un drauga,, kā tu apgalvo komentē tas pats ,kas zem pampars5!Un tu to zini tāpat kā es!Šās vēstules sakarā man pat toreiz izdevās tevi pačakarēt,jeb izvilināt profilu pampars5!Vēl joprojām par to gadījumu ir gandarījums!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 12:53, pirms 10 gadiem
Andrim5>>>Ja kāds šeit ir āksts ,tad tas esi tu.Un to saku ne viens es.Neesi pamanījis?

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 13:06, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Andrim5>>>Ja kāds šeit ir āksts ,tad tas esi tu.Un to saku ne viens es.Neesi pamanījis?
tu un pampika n...tie profili!
bet es esmu tas kas, tādus kā tevi un pamperu turu grožos,un variet spirināties cik tīk!
Es pagaidām par visu šo te ieņirdzu,bet tu šķiet esi diezgan noraizējies....

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 14:26, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Andrim5>>>Ja kāds šeit ir āksts ,tad tas esi tu.Un to saku ne viens es.Neesi pamanījis?
Te nu gan karsti iet. Tagad Andris mani zākās par vienu pārskatītu epizodi spēles laikā Knapša personā. Es atzinos, ka kļūdījos, pārskatījos, bet šis tagad to vazās gadu.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-30 15:54, pirms 10 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Te nu gan karsti iet. Tagad Andris mani zākās par vienu pārskatītu epizodi spēles laikā Knapša personā. Es atzinos, ka kļūdījos, pārskatījos, bet šis tagad to vazās gadu.
pampik!grēkus algunam vari arī privāti (kad tiekaties) sūdzēt!
Runa ir par zvejnieka bijušo futbolistu,kuru tu tēlo ar šo profilu!Futbola cilvēks pat bez ieskatīšanās protokolos zinās kas konkrētā mača spēlēs,kas sildīs beņķi....
vienk. tu centies kārtējo reizi parādīt citiem kas sekkoja tiešraidei ,cik tev(šim profilam) ir tuvs Liepājas futbols,bet pievīla pašu smadzenes!
1 2 37 komentāri