Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"METTA/LU" kapteinis Virslīgas debijas sezonā būs Vapne

Andrejs Siliņš

"METTA/LU" kapteinis Virslīgas debijas sezonā būs Vapne
Marsels Vapne
Foto: fsmetta.lv

Par Latvijas futbola Virslīgas čempionāta debitantes FS "METTA/Latvijas Universitāte" komandas kapteini arī šajā sezonā ievēlēts viens no komandas pieredzējušākajiem vīriem Marsels Vapne, kurš klubā aizvadījis jau vairāk nekā simt spēļu.

Vapne "Mettas" sastāvā pērnajā sezonā sasniedza simt aizvadīto spēļu robežu, bet šobrīd kluba kreklā laukumā devies 103 mačos un guvis 24 vārtus. Par kapteiņa asistentiem ievēlēti Romans Rožkovskis (66 spēles, deviņi vārti), spēlējošais vārtsargu treneris Artūrs Biezais (viena spēle) un "mettiešu" rekordists aizvadīto spēļu skaita ziņā studentu komandas rindās - Rūdolfs Puķītis (110 spēles, 15 vārti).

"Protams, jūtos pagodināts. FS "METTA/Latvijas Universitāte" ir lieliska komanda, tāpēc domāju katram tas būtu ļoti liels gods. Pašam tas nozīmē papildus atbildību pret komandu, treneri un visu, ko daru gan laukumā, gan ārpus tā," pēc ievēlēšanas kapteiņa amatā sacīja Marsels Vapne, kurš pirms sezonas bija viens no retajiem komandas spēlētājiem ar Virslīgas pieredzi. "Gan mans, gan komandas uzstādītais šīs sezonas mērķis ir palikt stiprāko sabiedrībā. Personīgi vēlos turpināt progresēt kā spēlētājs un redzēt, kā to darām kopīgi kā komanda. Ja gribam, lai ar mums rēķinās, mums tas ir jādara ļoti strauji. Neatkarīgi no katras spēles iznākuma svarīgi, lai katram futbolistam būtu pietiekami liela vēlēšanās pilnveidoties un pēc iespējas īsāks laiks tiktu pavadīts pašapmierinātības stāvoklī. Mums jāizdara liels darbs gan fiziski, gan mentāli. Būt uz pārmaiņu ceļa nav viegli, bet esmu pārliecināts, ka spēsim to izdarīt."

Izmantotie resursi:
METTA

  +1 [+] [-]

, 2012-03-29 21:46, pirms 12 gadiem
Lai veicas kapteinim. Īsti komandas sniegumu vēl novērtēt nevar, bet skaidrs, ka sezonas laikā pienāks brīži, kad vajadzēs jaunos sapurināt. Tas būs jādara tieši kapteinim.