Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbaži"/MSĢ sekmē Meistarlīgas volejbola debiju Siguldā

Jānis Celmiņš

Piektdien ar “Credit24” Meistarlīgas spēli Latvijas kartē debitēs Sigulda, pie sevis aicinot dedzīgos OC “Limbaži”/MSĢ volejbolistus. Savukārt Rīgas un Jelgavas volejbolisti nedēļas nogalē dosies izbraukumā pa Igaunijas volejbola slavas pilsētām. Sievietēm Baltijas līgā rīdzinieces un jelgavnieces Tallinā vētīs līderu un pastarīšu varējumu, bet daugavpilietes “kurs pirti” savās mājās viešņām no Lietuvas.

“Credit24” Meistarlīgā šonedēļ laukumā visas četras Latvijas vīriešu komandas tiksies ar spēcīgākajām Igaunijas vienībām.

Spēļu sēriju piektdien ievadīs Arta Caica pārstāvētās “Saaremaa VK” viesošanās Latvijā, atklājot jaunu vietu līgas kartē Siguldu. 31. janvārī, pulksten 19:00, Siguldas Sporta centrā sāmsaliešus uzņems Laura Iecelnieka vadītā OC “Limbaži”/MSĢ. Latvijas komandas rindās spēlēs arī siguldietis Gustavs Auziņš. Atbalstīt azartiskos murjāniešus debijā Latvijas ziemas sporta galvaspilsētā aicināti visi, un lielā volejbola debijā pilsētā tāpat kā Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” rīkotajos pasaules mēroga pasākumos ieeja būs par velti. Turklāt spēles organizatori būs sarūpējuši dažādus pārsteigumus skatītājiem. Volejbolam Siguldā būt!

Sestdien Latvijas tūres ietvaros “salinieki” dosies tālāk uz Jēkabpili, kur šā līgas līdervienību pulksten 16:00 pilnu tribīņu klātbūtnē gribēs sarūgtināt Mārča Obrumana vadītie SK “Jēkabpils Lūši”.

Katrs izcīnītais punkts šīs nedēļas nogalē dubultā vērtē būs Rīgas un Jelgavas klubiem, jo Igaunijā jātiekas ar vieniem no vismaz pēdējo 20 gadu valsts volejbola flagmaņiem no Pērnavas un Tallinas.

Sestdien, pulksten 17:00, Pērnavā pie Avo Kēla vadītās un Kristapa Platača pārstāvētās “Parnu VK” viesosies VK “Biolars”/Jelgava, bet dienu vēlāk tajā pašā laikā – RTU/”Robežsardze”. Maksimumu punktu no Latvijas klubiem gribēs paņemt arī seškārtējā līgas čempione Tallinas “Selver”, kas sestdien, pulksten 19:00, tiksies ar Rīgas, bet dienu vēlāk tajā pašā laikā – ar Jelgavas klubu.

Visas četras nedēļas cīņas Tallinā un Pērnavā tiešraidē pārraidīs kaimiņvalsts interneta vietne “Postimees.ee”.

Pēc punktiem uz Igaunijas galvaspilsētu dosies arī abas spēcīgākās Latvijas komandas Baltijas līgā sievietēm, bet Daugavpils vienība punktu ražu varēs papildināt savā laukumā.

Sestdien, pulksten 14:00, divu līgas labāko punktu guvēju mačā tiksies Martas Kamēlijas Levinskas pārstāvētā RVS komanda un līgas līdervienība “TalTechTradehouse” ar Kristelu Moru priekšgalā, bet dienu vēlāk, pulksten 12:00, rīdzinieces tiksies ar Igaunijas jaunatnes izlasi “Audentes SG/NK”. VK “Jelgava”/LLU sestdien, pulksten 16:00, eksaminēs līgas pastarītes “Audentes SG/NK”, bet svētdien, pulksten 12:00, cīņa ar līderēm.

Divas mājas spēles būs lieliska iespēja uzlabot pozīcijas turnīra tabulā Daugavpils VK “miLATss” vienībai. Sestdien, pulksten 17:00, Daugavpils Sporta skolas zālē mājinieces tiksies ar čempionēm Alytaus “Prekyba – Parama” volejbolistēm, bet dienu vēlāk turpat pulksten 13:00 uzņems tabulas vidusdaļas vienību TK “Kaunas”-VDU.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija