Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: PSG par 40 miljoniem no "Zenit" nopērk Paredesu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oficiāli: PSG par 40 miljoniem no "Zenit" nopērk Paredesu
Leandro Paredess. Foto: Sipa/Scanpix

Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" šodien oficiāli paziņojusi, ka komandas rindas papildinājis argentīniešu centra pussargs Leandro Paredess, kurš iepriekš pārstāvēja Sanktpēterburgas "Zenit".

"Lepojos, ka esmu nonācis tik slavenā komandā. Pēc pieredzes gūšanas Itālijā un Krevijā man ir parādījusies lieliska iespēja gūt ieskatu jaunā futbolā un vilkt mugurā formu, kas pieder vienam no prestižākajiem klubiem pasaulē," pēc līguma parakstīšanas teica Paredess. Vienošanās parakstīta līdz 2023. gada vasarai.

Lai gan pārejas summa netiek atklāta, jau iepriekš tika vēstīts, ka PSG maksās 40 miljonus eiro, bet ar bonusiem summa varētu pieaugt līdz 45 miljoniem. Cīņā par Paredesu vēlējās iesaistīties arī Londonas "Chelsea", bet Anglijas mediji vēsta, ka tā nebija gatava šķirties no tik lielas summas par futbolistu, kuram nebūtu garantēta vieta pamatsastāvā.

Sanktpēterburgas "Zenit" argentīnieti nopirka 2017. gada jūlijā no "AS Roma", par viņu samaksājot 23 miljonus eiro. Krievijā viņš aizvadīja 61 spēli, gūstot desmit vārtus un atdodot 15 rezultatīvas piespēles. Tāpat 24 gadus vecais Paredess ir aizvadījis deviņus mačus Argentīnas valstsvienībā, izceļoties ar vieniem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...