Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Eiropas para karatē medaļnieks publiski meklē finansējumu

Ints Megnis
Ints Megnis

Eiropas para karatē medaļnieks publiski meklē finansējumu
Mārtiņš Vizulis uz Eiropas čempionāta goda pjedestāla

Pagājušā gada Eiropas para karatē čempionāta bronzas medaļnieks Mārtiņš Vizulis izplatījis publisku aicinājumu, meklējot atbalstītājus, kas varētu viņam palīdzēt sagatavoties šīm sacensībām.

Pērn maijā Vizulis sacentās Eiropas čempionāta sacensībās sportistiem ar redzes traucējumiem, kur kopā uz starta izgāja astoņi sportisti. Vizulis tika pie bronzas medaļas, sagādājot Latvijai otro godalgu meistarsacīkstēs, jo paralēli notikušajā Eiropas karatē čempionātā bronzu ieguva arī Kalvis Kalniņš.

"Tuvojas Eiropas para karatē čempionāts neredzīgajiem sportistiem, kurš norisināsies no 28. līdz 31. martam Spānijas pilsētā Gvadalaharā, bet man pašreiz norisinās smags gatavošanās etaps šim nozīmīgajam čempionātam. Pirms gada pavasarī Novisadā, Serbijā, spēju izcīnīt bronzas medaļu Eiropas čempionātā, tāpēc ir augstas cerības uz veiksmīgu rezultātu arī šogad," publiskā aicinājumā sociālajā tīklā "Facebook" raksta Vizulis. "Pašreiz ir nepieciešama Jūsu palīdzība, jo man trūkst finansējuma, lai sagatavotos sacensībām. Lai pārbaudītu savus spēkus, pirms Eiropas čempionāta nepieciešams nostartēt turnīrā sportistiem ar īpašām vajadzībām. Turnīrs notiks 9.-10. martā Beļģijas pilsētā Hasseltā."

"Būšu ļoti pateicīgs par jebkāda veida finansiālo atbalstu! Ticu, ka ar Jūsu palīdzību un mūsu kopīgiem spēkiem izdosies veiksmīgi sagatavoties Eiropas čempionātam un tur izcīnīt medaļu," raksta Vizulis, aicinot cilvēkus, kuri ir gatavi atbalstīt, zvanīt viņam uz numuru +371 29965425