Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brieža pārstāvis Zeps: "Tagad jādod Mairim laiks atpūsties"

Andrejs Siliņš

Brieža pārstāvis Zeps: "Tagad jādod Mairim laiks atpūsties"
Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks
Foto: Dmitrijs Suļžics, f64

"Arī Kļičko savu skatītāju priekšā savulaik zaudēja bokserim, kas nebija pret viņu favorīts. Zaudējuši ir arī Taisons, Valijevs un citi - sauc, kuru gribi. Viens zaudējums neko būtiski nemaina," Maira Brieža pārstāvis Raimonds Zeps sarunā ar Sportacentrs.com pirmdien atzina, ka šobrīd sportists un visa viņa komanda atgūstot kā fiziskos, tā emocionālos spēkus pirms darba turpināšanas.

"Ar veselību nav nekādu neparedzētu sarežģījumu, viss kārtībā. Kā parasti, pēc cīņām nepieciešamas pāris nedēļas, lai fiziski atgūtos, un tas ir tikai normāli. Jā, varbūt zilumu ir vairāk, bet arī Usikam seja bija līdzīga. Tas ir pilnīgi saprotami, ņemot vērā to, kādā intensitātē cīņa tika aizvadīta," Zeps norādīja, ka Latvijas labākais bokseris cīņā nav cietis vairāk kā gaidīts.

Maira nometnē šobrīd iestājusies maza pauze, lai atgūtu ne tikai fiziskos, bet arī emocionālos spēkus, kas patērēti, gatavojoties un aizvadot cīņu pret Usiku. "Mairis bijis nometnē trīs mēnešu garumā, pēc atlidošanas pavadīja mājās vien pāris stundas un jau svētdienas vakarā visa komanda devāmies uz viesnīcu," stāstīja Brieža pārstāvis. "Tagad jādod laiks Mairim atpūsties. Par to runājām jau pirms cīņas, ka pēc tās būs jāatslēdzas no visa apkārtējā un jābūt kopā ar ģimeni."

Līdzīgas izjūtas Mairim un viņa komandai bijušas arī pēc cīņas pret Marko Huku pagājušā gada 1. aprīlī, kad Mairis izcīnīja WBC čempiona jostu. "Šobrīd nepieciešamas vismaz trīs dienas un varbūt pat vairāk, lai Mairis var pabūt kopā ar ģimeni un bērniem. Tikai pēc tam sāksim pamazām domāt par tālāko."

Zeps atzina, ka scenāriji turpmākajai darbībai esot dažādi, taču neko konkrētu teikt nevēlējās: "Nekas traks nav noticis. Arī Kļičko savu skatītāju priekšā savulaik zaudēja bokserim, kas nebija pret viņu favorīts. Zaudējuši ir arī Taisons, Valijevs un citi - sauc, kuru gribi. Viens zaudējums neko būtiski nemaina. Protams, šajā gadījumā tika zaudēta josta, taču turpinājumā būs visas iespējas to atgūt."

Uzreiz pēc cīņas Briedis preses konferencē norādīja, ka vēlētos ar Usiku aizvadīt revanša cīņu, taču nekas konkrēts par revanša iespēju pagaidām neesot ne runāts, ne darīts. "Kaut kas konkrētāks būs zināms tad, kad visi atpūtīsies un atgūs iztērētos spēkus," vēlreiz norādīja Zeps.

1 2 53 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-01-29 16:18, pirms 6 gadiem
Vispirms jāaiziet uz veikalu un jānopērk josta, lai bikses nekrīt nost. Tādu skaistu, zaļu, kāda bija, būs grūti atrast. Bet Briedis būs BACK!

 +17 [+] [-]

, 2018-01-29 16:20, pirms 6 gadiem
Tak viss ok, nav jāatmazgājas, zaudēja spēcīgākam bokserim, kas visticamāk paņems šo trofeju. Būtībā uzskatu ka zaudēja tāpēc, ka trūka pieredzes pret spēcīgākiem bokseriem, Usiks kā Mairis atzina, bija viņa nopietnākais pretinieks, tas tomēr izsaka daudz ko.
Nesaku kā pārējie ko viņš vinnēja bija kaut kādi pelavmaisi, taču noteikti ne Usika līmeņa bokseri.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-29 16:25, pirms 6 gadiem
armands_simsons_115847125887879 rakstīja: protams ka miizlim vajag atputu, domaju var mierigi retired taisit
Vēmiens nak no tādiem komentētajiem kā Tu....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2018-01-29 16:46, pirms 6 gadiem
Citāts no teksta:
"Arī Kļičko savu skatītāju priekšā savulaik zaudēja bokserim, kas nebija pret viņu favorīts.......

Ja raksta autors kaut ko nav sajaucis, tad laikam Zeps dzīvo citā realitātē, jo Briedis zaudēja bokserim, kurš bija šīs cīņas favorīts, un nevis otrādi.

  +8 [+] [-]

, 2018-01-29 16:48, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Tak viss ok, nav jāatmazgājas, zaudēja spēcīgākam bokserim, kas visticamāk paņems šo trofeju. Būtībā uzskatu ka zaudēja tāpēc, ka trūka pieredzes pret spēcīgākiem bokseriem, Usiks kā Mairis atzina, bija viņa nopietnākais pretinieks, tas tomēr izsaka daudz ko.
Nesaku kā pārējie ko viņš vinnēja bija kaut kādi pelavmaisi, taču noteikti ne Usika līmeņa bokseri.
Iespējams, ka savu lomu nospēlēja arī tas, ka Maira karjerā tas bija tikai otrais kreilis. Turklāt gudrs un pieredzējis kreilis...
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2018-01-29 17:09, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Abu bokseru līmeni parāda tas, kurš kontrolēja šīs cīņas gaitu. Pārējais viss ir pupu mizas. Ja vēlies uzzināt kurš kontrolēja šīs cīņas gaitu, tad vēlreiz uzmanīgi paskaties šo cīņu:
https://www.youtube.com/watch?v=0bRNo3UHO3o
Uzvaru pēc punktiem nedod par kontroli, bet par trāpītajiem sitieniem. Varbūt cilvēkam, kurš no boksa pamaz saprot, iespadu par kkādu milzu pārsvaru radīja Usika izdarītie +/- 800 sitieni no kuriem viņš laikam trāpija drusku vairāk kā 200. Mairim trāpitie sitieni bija nedaudz mazāk.
Es redzēju to, ka Briedis var ar šāda līmeņa bokseri cīnīties. nekur jau tālu Mairi šis zaudējums neatmeta atpakaļ karjerā, kā tu te izteicies. Cerams, ka Usiks nebrūķē muti un uzvarēs sēriju un ies uz smagsvariem. Ja viņš tā darīs visām jostām vajadzētu palikt vakantām. Briedis starp citu boxrec.com krūzeru reitingā ir joprojām 2. vietā kas nav mazsvarīgi.

 +10 [+] [-]

, 2018-01-29 17:44, pirms 6 gadiem
Zaudēja, zaudēja. Lai atpūšās, strādā menedžeri, meklē cīņas u.t.t. Labi, ka Briedis jau ir tajā stadijā, ka šis zaudējums nenozīmē karjeras beigas, kā tas būtu bijis, ja būtu Hukam zaudējis. Tad neviens par tādu Briedi vairs neinteresētos.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-01-29 18:30, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Atceros cīņu kad Briedis zaudēja horvātam. Briedis bija aktīvs, kontrolēja cīņu taču uzvaru atdeva horvātam jo tas trāpija vairāk precīzu sitienu. Un kepkas toreiz rakstīja - ka Briedis pelnīti zaudēja un pret top bokseriem viņš nevarētu izturēt pat 5 raundus. Tagad skatos uz izcilo Usiku un redzu ka viņš vabūt tikai par kapeiku ir labāks par Briedi. heh
Tā mēdz gadīties, ka dažreiz racionālo domāšanu aizēno izfantazētas lietas, kuras pēc tam nerealizējas, bet no fantāzijām vairs nevar/negrib atiet, jo realitāte mēdz būt skarba.
Sarp citu, pirms Brieža Vs Usks cīņas bija cīņa starp Bolotņiku Vs Nīlsenu, kurā bija perfekti redzams, kas notiek, ja bokseris nejūt/nekontrolē cīņas gaitu. Bolotņiks un viņa komanda palika ar atplēstu muti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-01-29 19:15, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Arī Tevi aicinu paskatīties, kas notiek pauzēs starp raundiem. Kā notiek komunikācija ar asistentiem, cik katrs no bokseriem ir spējīgs uztvert to ko viņam saka utt. Tas viss ir perfekti redzams. Tas viss arī ir tā cīņas kontrole.
Protams, ka tiem n-tajiem sitieniem ir tikai tad jēga, ja pretinieks spēj caursist blokus, vai trāpīt korpusā.
Es vēlreiz atkārtošos, ka cīņās starp šāda līmeņa bokseriem reti kad gadās nokauti, un cīņas parasti līdz pēdējam gongam. Ja kāds ir iedomājies, ka kāds gulēs uz dēļiem, tad labāk neskatīties šādas cīņas, jo tajās būs tikai punktu uzvarētāji.
Jā! bet ko es iepriekš apgalvoju? trāpīto sitienu skaits bija līdzīgs un punktos arī Usiks nekur nebija priekšā izteikti. Un visu jau esmu noskatījies pietiekoši lai saprastu, kur Usiks bija pārāks. Kāju darbība un džebs(sitiens ar nedominanto roku). Tie ir komponenti, kur Mairim ir jāprogresē vai vismaz jāmēģina. Jāsaprot arī no kurienes nāk un kur ir izaudzis Usiks. Viena no top pasaules boksa skolām, kas talantus ražo kaudzēm.
Jā nenoliedzami bija jau pirms cīņas skaidrs, ka vis ticamāk visu izšķirs nianses un taktiskā sagatavotība. Pēdējie raundi parādīja, ka Mairim fizuha ir pietiekošā līmeni. Mairis joprojām ir top bokseris savā divīzijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-29 19:25, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Usikam fizuka ir krietni labāka par Briedi, bet pārējos elementos diezgan līdzīgi. To visu varēja novērot pirmajos raundos kad abi bija svaigi. Visi slavēja Usika kombinācijas taču pret Briedi tās cauri īsti negāja. Arī ātrumā Usiks nebija diez ko pārāks. Fizuha ir vienīgais ko es viņā apbrīnoju. Iespējams ukraiņu dopings jo pat Kličko, Hejs mēdza pagurt pēc 7 raunda, bet šis negurst nevienā brīdī.
Es arī iedomājos par dopingu, jo Usiks nevis nogura, bet ar katru raundu palika aktīvāks un aktīvāks

  +1 [+] [-]

, 2018-01-29 19:37, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Jā! bet ko es iepriekš apgalvoju? trāpīto sitienu skaits bija līdzīgs un punktos arī Usiks nekur nebija priekšā izteikti. Un visu jau esmu noskatījies pietiekoši lai saprastu, kur Usiks bija pārāks. Kāju darbība un džebs(sitiens ar nedominanto roku). Tie ir komponenti, kur Mairim ir jāprogresē vai vismaz jāmēģina. Jāsaprot arī no kurienes nāk un kur ir izaudzis Usiks. Viena no top pasaules boksa skolām, kas talantus ražo kaudzēm.
Jā nenoliedzami bija jau pirms cīņas skaidrs, ka vis ticamāk visu izšķirs nianses un taktiskā sagatavotība. Pēdējie raundi parādīja, ka Mairim fizuha ir pietiekošā līmeni. Mairis joprojām ir top bokseris savā divīzijā.
Par to nav ne mazāko šaubu, ka viņš joprojām ir Top bokseris.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-29 19:38, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Ehh, Nameiz, vēl nav miera
Mairim bija augstāks trāpījumu procents
Cīņas gaitu pirmos 4 raundus kontrolēja Mairis
Tālāk līdz 8. raundam Usiks
Pēc 8 raundiem jau bija neizšķirts
Nākamos 3 raundus varēja dot uz abām pusēm, 12. Mairim, Usiks pat sāka klinčot
Tā kaut kā
Patiesībā SC lietotājs arch122 visu perfekti uzrakstīja, un tāpēc man vairāk nav ko piebilst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-29 20:17, pirms 6 gadiem
Usiks pāņēma Mairi uz savas pārcilvēcīgās fiziskās izturības rēķina ar ideālas taktikas šai cīņai palīdzību.
Proti, pirmajos raundos, kamēr Mairis bija vēl svaigs, tad spēja turēt līdzi Usikam ātrumā un izdarīja daudz labus trāpīgus sitienus.
Bet vēlāk pagura un kļuva nedaudz lēnāks, kamēr Usiks uzkurināja vēl vairāk tempu, atrada savu distanci un jau pilnībā kontrolēja atlikušo cīņas daļu.
Tas Usiks ir vienkārši īsta nenogurdināma boksa mašīna...

     [+] [-]

, 2018-01-29 20:20, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Patiesībā SC lietotājs arch122 visu perfekti uzrakstīja, un tāpēc man vairāk nav ko piebilst.
Ja gribās redzēt ko nozīmē, kad bokseris ringā dominē visus 12 raundus, iesaku paskatīties Lomačenko cīņas. Usiks noteikti no viņa ir daudz ko iemācījies, jo viņi ir draugi. pēdējās 4 cīņas (par jostu) pretinieki paši starplaikā pabeidz cīņu, jo saprot ka nav jēgas. Tam čalim paredz ļoti spilgtu nākotni.

     [+] [-]

, 2018-01-29 20:27, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Ja gribās redzēt ko nozīmē, kad bokseris ringā dominē visus 12 raundus, iesaku paskatīties Lomačenko cīņas. Usiks noteikti no viņa ir daudz ko iemācījies, jo viņi ir draugi. pēdējās 4 cīņas (par jostu) pretinieki paši starplaikā pabeidz cīņu, jo saprot ka nav jēgas. Tam čalim paredz ļoti spilgtu nākotni.
Jā, bet kā jau rakstīju, tad šajā līmenī, kādā patreiz notiek Supersērijias 1/2. fināli, par 12 raundu dominanci var aizmirst, jo visi četri viņi ir čempioni.

     [+] [-]

, 2018-01-29 20:46, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā, bet kā jau rakstīju, tad šajā līmenī, kādā patreiz notiek Supersērijias 1/2. fināli, par 12 raundu dominanci var aizmirst, jo visi četri viņi ir čempioni.
Gasijevu nokautēs kubietis, to es tev pasaku. JA ne, tad ielikšu sev avatarā juves bildi uz gadu.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-29 21:00, pirms 6 gadiem
daudzi runa Usiks izdarija vairak sitienu.skatos boksu 21gadu.sekoju marim un butu gatavs cinities vinu vieta ja butu specigaks...bet nekad nekur neesu izlasijis ka ja Usiks parliecinosi panema 4raundus un tiesi sajos raundos izdarija visvairak sitienu tad tie ir tikai 4punktiii...

  +6 [+] [-]

, 2018-01-29 21:00, pirms 6 gadiem
yahooo rakstīja: Ehh, Nameiz, vēl nav miera
Mairim bija augstāks trāpījumu procents
Cīņas gaitu pirmos 4 raundus kontrolēja Mairis
Tālāk līdz 8. raundam Usiks
Pēc 8 raundiem jau bija neizšķirts
Nākamos 3 raundus varēja dot uz abām pusēm, 12. Mairim, Usiks pat sāka klinčot
Tā kaut kā
Namejs saklausījies krievu komentētājus un bīda kā savu personisko versiju

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:17, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Tak viss ok, nav jāatmazgājas, zaudēja spēcīgākam bokserim, kas visticamāk paņems šo trofeju. Būtībā uzskatu ka zaudēja tāpēc, ka trūka pieredzes pret spēcīgākiem bokseriem, Usiks kā Mairis atzina, bija viņa nopietnākais pretinieks, tas tomēr izsaka daudz ko.
Nesaku kā pārējie ko viņš vinnēja bija kaut kādi pelavmaisi, taču noteikti ne Usika līmeņa bokseri.
Pirmkārt pietrūka izturības noturēt uzņemto tempu no tā zuda arī ātrums, tas arī bija galvenais iemesls. Pieredze Usikam , kā amatierim milzīga , bet tas nebija galvenais faktors.Tomēr saņemto un trāpīto sitienu ziņā starpība bij pavisam maza, no šejienes izriet ļoti līdzīgs beigu rezultāts.Cīnijās divi pasaules mēroga bokseri.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-29 21:20, pirms 6 gadiem
Tikai un vienīgi POZITĪVI. Briedis dabuja pa degunu, piektajā raundā, pāris reizes un mazliet apdulla un tur šķiet ka palika cīņa, bet tiešām laba cīņa.

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:26, pirms 6 gadiem
scenārijs - Mairis kārtīgi atpūšas, tad tiek sarunāta cīņa ar Gassiev vs Dorticos zaudētāju - 18.novembrī vēlams Gassievu Arēnā (finansiāli atkal palīdz vārdā neminētais labdaris)= uzvara, un tad Lielā cīņa ASV par 3-5 miljoniem ar tā brīža jostu saimnieku Dorticos (ukrainis jau smagsvaros)

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:28, pirms 6 gadiem
Smagsvaros ir baigā krīze, tur ir palikuši vieni pensionāri. Pat Beljū 5 vieta. BoxRec: Ratings

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:31, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: scenārijs - Mairis kārtīgi atpūšas, tad tiek sarunāta cīņa ar Gassiev vs Dorticos zaudētāju - 18.novembrī vēlams Gassievu Arēnā (finansiāli atkal palīdz vārdā neminētais labdaris)= uzvara, un tad Lielā cīņa ASV par 3-5 miljoniem ar tā brīža jostu saimnieku Dorticos (ukrainis jau smagsvaros)
Usiks atteicies no domas pāriet uz smagsvaru...

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:35, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: http://www.tvnet.lv/sports/cinas_sports/771027-usiks_atteicies_no_domas_pariet_uz_smagsvaru_kategoriju
Žēl jo smagsvaros vienīgais konkurents Usikam varētu būt vienīgi Džošuā.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-29 22:02, pirms 6 gadiem
Bowijs rakstīja: Zaudēja, zaudēja. Lai atpūšās, strādā menedžeri, meklē cīņas u.t.t. Labi, ka Briedis jau ir tajā stadijā, ka šis zaudējums nenozīmē karjeras beigas, kā tas būtu bijis, ja būtu Hukam zaudējis. Tad neviens par tādu Briedi vairs neinteresētos.
Mairim svarīgākais karjeras mačs tiešām bija pret Huku. Tālāk cīņai ar Peresu un Usyku viņš tikai uzsita savas akcijas promouteru acīs, jo ja skatās no skatītāju daudzuma tad kruīzeros nav daudz tādu bokseru kur promouteri būtu nopelnījuši baigo naudu. Mairis ir pievilcīgs promouteru acīs. Tīri no biznesa viedokļa te būs daudz TOP kruīzeru kuri gribētu ar Mairi vēl cīnīties, tomēr te laba nauda honorāram atkrīt, es neteiktu ka mega summas bet nu vismaz zolīdi.

     [+] [-]

, 2018-01-29 22:03, pirms 6 gadiem
teamo rakstīja: Žēl jo smagsvaros vienīgais konkurents Usikam varētu būt vienīgi Džošuā.
Un kā ar Vailderu?
1 2 53 komentāri