Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa SKA iemet piecas ripas ''Traktor'' vārtos

Krišs Upenieks

Znaroka un Vītoliņa SKA iemet piecas ripas ''Traktor'' vārtos
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros pirmo vietu Rietumu konferencē saglabājusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas ar 5:3 savā laukumā apspēlēja Čeļabinskas ''Traktor'' hokejistus.

SKA pēdējās 15 spēlēs bija piedzīvojusi sešus zaudējumus, kas šāda kalibra komanda ir pagalam neveiksmīgs posms. Pret Čeļabinskas ''Traktor'' Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai SKA problēmas neradās. 43. minūtē rezultāts uz tablo bija jau 5:0 un tikai noslēdzošajā daļā Čeļabinska pietuvojās, nopietni vienalga neapdraudot mājinieku uzvaru (5:3).

Rietumu konferencē ar 127 punktiem 55 spēlēs SKA saglabājusi pirmo vietu un nepalaida priekšā citu Krievijas grandu Maskavas CSKA, kas tikai papildlaikā ar 4:3 tika galā ar Magņitogorskas ''Metallurg''. CSKA tikpat spēlēs iekrājusi 125 punktus. Jāpiemin, ka Rīgas ''Dinamo'' ar 54 punktiem ir konferences pēdējā 14. vietā.

Citā spēlē Čerepovecas ''Severstal'' ar 3:2 papildlaikā uzvarēja Ufas ''Salavat Yulaev''. ''Severstal'' ir 14 punktu attālumā no astotās vietas Rietumos, bet Ufa Austrumu konferencē, kur līdere ar 117 punktiem ir Magņitka, ierindojas piektajā vietā ar izcīnītiem 82 punktiem.