Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Turpināšu strādāt, lai kādu dienu spēlētu Zvaigžņu spēlē"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Turpināšu strādāt, lai kādu dienu spēlētu Zvaigžņu spēlē"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis atzinis, ka nokļūt Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Visu Zvaigžņu spēlē ir viņa sapnis un, lai to īstenotu, turpinās strādāt un kļūt par labāku spēlētāju.

"Esmu sajūsmā," Porziņģis sacīja par gaidāmo dalību NBA jauno spēlētāju Zvaigžņu spēlē. "Protams, mans lielais sapnis ir kādu dienu piedalīties Visu zvaigžņu spēlē, bet šis ir viens solis tuvāk tam." Porziņģis sniedza komentāru vēl pirms treneri bija izvēlējušies rezervistus Visu zvaigžņu spēlei: "Šis lēmums ir treneru rokās. Lai kāds būtu treneru lēmums, turpināšu strādāt un kādu dienu tur nonākšu."

"Tā ir viena no lietām, ko vēlos sasniegt individuālajā ziņā. Bet tas notiks tikai tad, ja arī komanda rādīs labu spēli. Vēlos augt kā spēlētājs un, turpinot man augt kā spēlētājam, arī mēs kā komanda kļūsim labāka," turpināja liepājnieks.

"Domāju, ka jauniešu Zvaigžņu spēle būs jautra. Ārzemnieki savstarpēji saprotas nedaudz ātrāk un iet uz mērķiem kopā. Būs forši uzspēlēt pret labākajiem amerikāņu jaunajiem," labu spēli Toronto sagaida Porziņģis. "Esam eiropieši un mūsu angļu valoda nav tik laba. Lielākā daļa no puišiem iepriekš spēlējuši Eiropā, un tas arī palīdzēs. Varbūt spēsim parādīt Eiropas basketbolu."

Izmantotie resursi:
Porzingis not an All-Star but says it’s...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 13:52, pirms 8 gadiem
Principā eiropas jaunie var paņemt uz izbrīnu jeņķu jaunos,jo pieprot abu pasaules daļu basketbolu,un eiropā izteikti spēlē kombināciju basketu,kas ''skrien un met'' pārstāvjiem ir neparocīgs! Būs interesanti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 14:10, pirms 8 gadiem
Tak nebūs tā spēle man liekas, ka nopietna. Vairāk jau individ mēģinās paspīdēt. Galvenais, lai KP pārliek kādiem pāri un lai nepieļauj sev pārlikt pāri

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 14:41, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Tak nebūs tā spēle man liekas, ka nopietna. Vairāk jau individ mēģinās paspīdēt. Galvenais, lai KP pārliek kādiem pāri un lai nepieļauj sev pārlikt pāri
Zvaigžņu spēle ir NBA sezonas šova elements, kurā basketbols tiek spēlēts pēdējās 3 min, ja rezultāts ir kaut cik līdzīgs. Tikšana viņā ir fanu un līgas atzinība. NBA nākamsezon plāno pamainīt balsojumu, lai nebūtu iespēja visādiem Zazām Pačulijām un Pau Gazoliem tikt zvaigžņu spēles pamatsastāvos, tā kā Porziņģim ir kur augt un balsojums atainos viņa meistarību. Būs nākamsezon vēl labāka statistika un komanda labi spēlēs, būs Kristaps zvaigžņu spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-29 14:47, pirms 8 gadiem
Atgrieshanaas rakstīja: Malacis, arii es turpinaashu Birojaa stradat
nožēlojami, parādi, kāds lupata esi, ka ento reizi tevi jau nobloķē un esi atpakaļ.

  -2 [+] [-]

, 2016-01-29 15:36, pirms 8 gadiem
Ar ko atšķiras Eiropas basketbols no Amerikas basketbola?

Eiropas basketbolā tu zaudē ar 48:49, Amerikas basketbolā ar 148:149

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 15:43, pirms 8 gadiem
DainisU rakstīja: Zvaigžņu spēle ir NBA sezonas šova elements, kurā basketbols tiek spēlēts pēdējās 3 min, ja rezultāts ir kaut cik līdzīgs. Tikšana viņā ir fanu un līgas atzinība. NBA nākamsezon plāno pamainīt balsojumu, lai nebūtu iespēja visādiem Zazām Pačulijām un Pau Gazoliem tikt zvaigžņu spēles pamatsastāvos, tā kā Porziņģim ir kur augt un balsojums atainos viņa meistarību. Būs nākamsezon vēl labāka statistika un komanda labi spēlēs, būs Kristaps zvaigžņu spēlē.
Kada vaina Pau?Joprojam viens no labakajiem speletajiem liga konkreta pozicija.Savas komandas otrs labakais speletajs.

  -4 [+] [-]

, 2016-01-29 15:58, pirms 8 gadiem
labāk būtu vismaz kaut reizi ieminējies par vēlmi spēlēt izlasē,jeb kārtējais Biedriņš..līdz Pau Gazolam kā līdz mēnesim vismaz attieksmē pret izlasi..

  -1 [+] [-]

, 2016-01-29 17:21, pirms 8 gadiem
Pareizā attieksmes,ja tik šādu pašu attieksmi attiecinātu arī pret LV valstsvienību. Citādu visu laiku jāklausās,kādreiz noteikti palīdzēšu izlasei utml. Nevis es būšu gatavs, Es spēlēšu..

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 17:37, pirms 8 gadiem
kaads putbacks buutu tieshi laikaa