Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Jangs un Alens pēc saķeršanās laukumā apmainās vārdiem sociālajos tīklos

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

Jangs un Alens pēc saķeršanās laukumā apmainās vārdiem sociālajos tīklos
Trejs Jangs. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Atlantas ‘’Hawks’’ līdera Treja Janga un Memfisas ‘’Grizzlies’’ aizsarga Greisona Alena savstarpējās nesaskaņas turpina attīstīties arī pēc 27. decembra naktī aizvadītās spēles, kurā ‘’Hawks’’ pārspēja ‘’Grizzlies’’ ar rezultātu 122:112.

Pēc nelielas saķeršanās laukumā, kur Jangs vadīja komandas saspēli, ‘’Hawks’’ aizsargs uzskatīja, ka Alens aizsardzībā nospēlējis rupji, cenšoties Jangu paklupināt. Spēle beidzās ar rezultātu 122:112, ‘’Hawks’’ izcīnot uzvaru pār ‘’Grizzlies’’. Trejs Jangs savas komandas uzvarā izcēlās ar 36 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un trijām atlēkušajām bumbām, kamēr Greisona Alena kontā desmit punkti, divas rezultatīvas piespēles un četras atlēkušās bumbas.

‘’Velns, pasakiet man, ka jūs to redzat! Šis ir jāpārtrauc!’’ Jangs publicēja savā mikroblogošanas vietnes ‘’Twitter’’ kontā, izmantojot video palīdzību.

Alens uz Janga komentāriem atbildēja sarkastiski: ‘’Velns, tas noteikti Tev ļoti, ļoti sāpēja. Es atvainojos. Ceru, ka Tev viss ir kārtībā.’’

Šī nav pirmā reize, kad vērojamas nesaskaņas starp Jangu un Alenu. NBA pirmssezonas spēlē 20. decembrī Jangs saņēma tehnisko piezīmi par Alena pagrūšanu, kā arī jau 2018. gadā abi, tolaik pirmgadnieki, Vasaras līgas spēlē iesaistījās konflikta situācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-28 16:30, pirms 3 gadiem
pēdējais laiks NBA sodīt arī par mēģinājumiem traumēt pretspēlētāju...
skaidri redzams, ka mēģināja uzkāpt uz kājas, tādējādi savainojot pretspēlētāju...
ko dod 5 spēļu diskvalifikācija, ja pretinieks traumēts un izsists no ierindas 2 mēnešus...
5 spēļu DSQ par mēģinājumu, 3 mēnešu DSQ par traumēšanu...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-28 21:17, pirms 3 gadiem
Šis jau izskatās vēl apzinātāk kā pret Luku pagāšsezon. Nesaprotu, kāpēc līga vēl bargāk pret šo nevēršas, tā jau traumas ļoti daudz un vēl ir šitie brīnumi.

     [+] [-]

, 2020-12-31 13:15, pirms 3 gadiem
Pretīgs,nožēlojama cilvēka mēģinājums savainot. Būtu es līgas vadībā,šitādus klupinātājus sodītu ar minimums mēneša DSQ un vismaz 100 000,turklāt soda naudu skaitītu eventuāli cietušā kontā