Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" uzbrucējs Skiners nespēlēs 3-4 nedēļas, Girgensonu iespēlē trešajā maiņā

Rolands Eliņš

"Sabres" uzbrucējs Skiners nespēlēs 3-4 nedēļas, Girgensonu iespēlē trešajā maiņā
Džefs Skiners. Foto: Reuters/Scanpix

NHL kluba Bufalo „Sabres” uzbrucējs Džefs Skiners, kurš šosezon guvis 19 punktus, nevarēs spēlēt 3-4 nedēļas iepriekšējā mačā gūta savainojuma dēļ. „Sabres” Skinera traumas dēļ veikusi krietnas pārmaiņas uzbrucēju virknējumos, kur Girgensons treniņā tika iespēlēts trešajā maiņā.

Džefs Skiners traumu guva spēlē pret „Bruins”, trešajā periodā, kad cieta sadursmē ar Bostonas uzbrucēju Davidu Pastrņāku. Šodien „Sabres” paziņoja, ka Skiners nevarēs spēlēt apmēram 3-4 nedēļas.

Skiners šosezon guvis 11 vārtus un izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles 39 mačos, taču decembris viņam nav bijis veiksmīgs mēnesis. Skiners nav guvis vārtus jau 11 spēlēs pēc kārtas, kas ir vēl jo lielāks kritiens, ja salīdzina ar iepriekšējā sezonā gūtajiem 40 vārtiem.

Skinera nespēlēšana iecirtīs jaunu robu „Sabres” sastāvā, un šodienas treniņā bija pamatīgi pārveidoti uzbrucēju virknējumi. Zemgus Girgensons tika iespēlēts nomināli trešajā uzbrucēju maiņā kopā ar Kērtisu Lazāru un Evanu Rodrigesu, kamēr pirmo maiņu veidoja Džeks Aikels, Viktors Ūlofsons un Kails Okposo, kurš iepriekš spēlēja kopā ar Girgensonu.

„Sabres” nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām, vēlreiz tiekoties ar Bostonu. „Sabres” ar 41 punktu 39 spēlēs ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, taču no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek tikai par vienu punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/jef...