Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss atsvaidzinājis cirkšņa savainojumu, dalība nākamajā spēlē neskaidra

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Džeimss atsvaidzinājis cirkšņa savainojumu, dalība nākamajā spēlē neskaidra
Lebrons Džeimss pret Patriku Beverliju. Foto: Jayne Kamin-Oncea/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences līderes Losandželosas "Lakers" (24-7) zvaigzne Lebrons Džeimss iepriekšējā mačā ar Losandželosas "Clippers" (23-10) atsvaidzinājis cirkšņa savainojumu, tādēļ nav zināms vai basketbolists piedalīsies gaidāmajā cīņā ar Portlendas "Trail Blazers" (14-18).

Džeimss savainojumu atsvaidzināja divcīņā ar "Clippers" basketbolistu Patriku Beverliju. Džeimsam zaudētajā mačā nedaudz pietrūka līdz triple-double - šobrīd par pasaules labāko basketbolistu uzskatītais spēlētājs guva 23 punktus, iedeva desmit rezultatīvas piespēles un savāca deviņas atlēkušās bumbas. "Lakers" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Saņēmu triecienu ar celi no Beverlija, kas mani atvirzīja atpakaļ uz stāvokli, kurā biju pirms piecām dienām. Vienmēr prātīgi izturos pret savu ķermeni. Ja jutīšos labi, būšu sastāvā," atklāja NBA superzvaigzne.

Arī pagājušajā gadā Džeimss ap gadu miju guva cirkšņa savainojumu, kā rezultātā basketbolistam bija jāizlaiž piecas nedēļas. Džeimss savas NBA karjeras laikā ar ļoti nopietniem savainojumiem saskāries nav.

Šosezon Džeimss laukumā devies 30 mačos, caurmērā iemetot 25,7 punktus, iedodot 10,6 rezultatīvas piespēles, savācot 7,6 atlēkušās bumbas un pieļaujot 3,9 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-12-28 14:53, pirms 4 gadiem
Daži te liekas visas brīvdienas bliezuši,un nesekojuši nekam līdz

     [+] [-]

, 2019-12-28 15:26, pirms 4 gadiem
yahooo gan vakar ziņoja, ka James is ready to go on saturday!

     [+] [-]

, 2019-12-28 16:50, pirms 4 gadiem
parvisu rakstīja: yahooo gan vakar ziņoja, ka James is ready to go on saturday!
Tas nozīmē ka dosies līdzi komandai, bet vai piedalīsies izlems pirns

     [+] [-]

, 2019-12-29 01:19, pirms 4 gadiem
Tanguay rakstīja: Tas nozīmē ka dosies līdzi komandai, bet vai piedalīsies izlems pirns
Jā, noteikti ready to go nozīmē, ka ir spējīgs doties līdzi komandai izbraukumā