Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Šogad ir vēl viena spēle, kurā varēsim parādīt, cik stiprs ir mūsu vairākums"

Rolands Eliņš

Ankipāns: "Šogad ir vēl viena spēle, kurā varēsim parādīt, cik stiprs ir mūsu vairākums"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" 2018.gada pēdējā mačā centīsies parādīt to, cik stiprs ir tās vairākums, pēc zaudējuma piektdienas mačā pauda rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai.

Vārtus Rīgas "Dinamo" labā guva aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals. Zīlē otrajā vārtu guvumā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, šajā mačā tiekot pie diviem punktiem, kas viņam ir pirmie šajā sezonā.

"Paldies komandai par raksturu un cīņu. Sitāmies, varbūt sākumā negāja tā, kā vēlētos. Arī daudzus vairākumus neizdevās realizēt, bet tas bija tāpēc, ka saskārāmies ar lielisku pretinieku vārtsarga spēli. Varbūt nedaudz pietrūka agresivitātes. Esam priecīgi par katru izcīnīto punktu, kas noder cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā. Šogad ir vēl viena spēle, kurā varēsim parādīt, cik stiprs ir mūsu vairākums," pauda Ankipāns.

Šajā mačā rīdzinieku vārtus sargāja Kristers Gudļevskis, kurš kļuvis par komandas otro vārtsargu aiz Timura Biļalova muguras.

"Mums ir divi labi vārtsargi. Gudļevskis pret "Torpedo" spēlēja iepriekšējā spēlē, kā arī pirmssezonā. Viņš pret šo komandu izcīnījis trīs no četriem punktiem. Esam ļoti apmierināti ar viņa spēli pret "Torpedo"," uzsvēra Ankipāns.

Pirms šīs spēles Latvijas komanda papildināja sastāvu ar krievu aizsargu Ruslanu Pedanu, kurš šajā sezonā uzspēlēja latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajā Maskavas "Spartak"

"Spēcīgs aizsargs, kurš labi spēlē ar ripu. Esmu apmierināts ar to, ka viņu piesaistījām," atzīmēja Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Deivids Ņemirovskis pauda gandarījumu par savas komandas uzvaru.

"Iepriekšējā spēlē bija daudz kļūdu, daudz darījām, lai tās izlabotu. Hokejisti cīnījās viens par otru. Esmu priecīgs par diviem punktiem un apmierināts ar savu puišu sniegumu," teica Ņemirovskis.

Rīgas "Dinamo" šo mājas spēļu sēriju sāka trešdien, kad ar rezultātu 2:0 pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību. Savukārt pēc cīņas ar "Torpedo" gada noslēdzošajā spēlē svētdien tiks uzņemta latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" ar 40 punktiem 42 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, pirmajam astotniekam zaudējot trīs punktus.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-12-28 23:21, pirms 5 gadiem
Pajols un zābaks tu ankipān esi, dai..s ar lielo D

  +1 [+] [-]

, 2018-12-29 01:02, pirms 5 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Pajols un zābaks tu ankipān esi, dai..s ar lielo D
Dainis? Vispār Ģirts, ja kas!