Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

38 gadus vecais Rejess pagarina līgumu ar "Real" vēl uz sezonu

Andrejs Siliņš

38 gadus vecais Rejess pagarina līgumu ar "Real" vēl uz sezonu
Felipe Rejess/ Foto: TASS / Scanpix

38 gadus vecais spāņu basketbolists Felipe Rejess vienojies ar Madrides "Real" par jauna līguma noslēgšanu, kas paredz pieredzējušā spēlētāja palikšanu komandā arī uz nākamo sezonu.

Rejess šobrīd aizvada savu 15. sezonu "Real" rindās, ULEB Eirolīgā vidēji 11 ar pusi minūtēs gūstot 5,8 punktus (realizēti 68% metienu no spēles) un izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas. Madrides komanda ar 12 uzvaram 14 spēlēs šobrīd ieņem otro pozīciju turnīra tabulā.

Rejess karjeru sāka 1998. gadā Madrides "Estudiantes" rindās, bet kopš 2004. gada pārstāvējis tikai "Real" krāsas. Madrides superkluba sastāvā Rejess sešas reizes izcīnījis Spānijas čempiontitulu, sešas reizes triumfējis Karaļa kausā, reizi izcīnījis ULEB Eiropas kausu un divreiz izcīnījis Eirolīgas titulus, kā arī 2015. gadā uzvarēja Starpkontinentālajā kausā.

Rejess divreiz karjerā atzīts par Spānijas ACB līgas sezonas vērtīgāko spēlētāju un divas reizes nosaukts par finālsērijas MVP.

206 centimetrus garais centrs trīsreiz ar Spānijas izlasi kļuvis par Eiropas čempionu, divreiz par vicečempionu, kā arī reizi izcīnījis Eiropas bronzu. 2006. gadā Rejess ar Spāniju triumfēja Pasaules kausā, bet olimpiskajās spēlēs Rejesam divi sudrabi un viena bronzas godalga.

     [+] [-]

, 2018-12-28 07:31, pirms 5 gadiem
Rejess? ?