Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Esmu redzējis, kā Kanters iemet trīspunktniekus"

Andrejs Siliņš

Hornačeks: "Esmu redzējis, kā Kanters iemet trīspunktniekus"
Džefs Hornačeks un Eness Kanters
Foto: AFP / Scanpix

Pēc zaudējuma Čikāgas "Bulls" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izbraukumā latviešu spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks kritizēja komandu par nepietiekamu agresivitāti mača izskaņā, bet Eness Kanters, kuram tika uzticēts izšķirošais metiens, norādīja, ka tāda bijusi trenera izvēle.

"Mums jāspēlē fiziskāk un nav jāvairās no kontakta. Tas ir acīmredzami. Eness [Kanters] katru spēli pabeidz ar asiņainu seju. Viņš uzņem sitienus, ko, nedomāju, tiesneši pamana. Šis ir sāpīgs zaudējums," neveiksmi Čikāgā komentēja "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks.

Vaicāts par vienu no pēdējām auta izspēlēm, kad bumba nonāca pie Kantera, kuram bija jāmet trīspunktnieks, Hornačeks atzina, ka Kanters bijusi otrā opcija metienam šajā uzbrukumā. Pirmā bijusi nevis Porziņģis, bet Dags Makdermots, taču Kanters neesot pielicis pietiekami labi bloku, lai Makdermots atbrīvotos. "Mums labāk jāliek bloki visas spēles garumā, īpaši tās beigās. Tādi bloki, kas varētu nebūt atļauti spēles sākumā, tiek atļauti spēles beigās. Mača izskaņā spēle vienmēr kļūst fiziskāka un mums tam jābūt gataviem."

"Man nav iebildumu par to, ka Kanters izmeta trīspunktnieku. Viņš to var darīt, taču ne izmantojot to, kā galveno savu uzbrukuma opciju. Esmu redzējis, kā viņš iemet tālmetienus," sacīja treneris.

"Treneris uzzīmēja sadarbību, zinot, ka mans sedzējs būs atkāpies," skaidroja pats Kanters. "Treneris teica - ja Porziņģis nav brīvs un ja Dags nav brīvs, tad jāmet man. Es piekritu. Mēs par to jau runājām. Es jūtos ērti, jo tas ir trenera lēmums. Ja viņš teiks, lai [regulāri] sāku mest trīspunktniekus, es to darīšu."

Hornačeks kritizēja savu komandu par spēles palēnināšanu, neizmantojot iespējas uzbrukt ātrāk: "Pārāk daudz laika iztērējām, meklējot [uzbrukumā] Porziņģi." Pats Kristaps, kurš pēdējā ceturtdaļā tika vien pie diviem punktiem un mača izskaņā netika pie iespējas izdarīt izšķirošo metienu, pēc mača nemeklēja vainu citos: "Mēs kļuvām nekustīgi. Arī man vajadzēja paveikt labāku darbu. Beigās man vajadzēja iemest vairāk punktus."

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/

     [+] [-]

, 2017-12-28 09:40, pirms 6 gadiem
Paga Paga Paga
Oke Mcdermots,kā snaiperis saprotama opcija numur viens vai divi.Viņš no spēles netrāpija nevienu 3pt..Kanters opcija numur divi? Džefs spaisu pīpē..Kanteram vajadzēja atrasties uz soliņā,vai arī likt bloku kādam...
Čista Hornačeks lasa to ko es rakstu,un saka ka komanda nekustās,un mēģina atrast stundām KP

  +2 [+] [-]

, 2017-12-28 09:56, pirms 6 gadiem
šitās atmazkas... Hornacek is time to leave

  +2 [+] [-]

, 2017-12-28 10:13, pirms 6 gadiem
Ko viņš vēl ir redzējis?😁

     [+] [-]

, 2017-12-28 10:16, pirms 6 gadiem
Hornačeks neprot uzzinēt normāla auta izspēli! Bīzlijs jau pagājušā reizē autu nevarēja izmest, tagad arī nebija tālu. Ko Džefs pīpē, ka uz 3pt metienu jāsūta laukumā Kanters. Vispār jau Knicks trūkst mazie spēlētāji, bet nu vismaz Džefam bija jāliek autu izmest Kanteram!

     [+] [-]

, 2017-12-28 10:17, pirms 6 gadiem
Jautrais Džefs!

     [+] [-]

, 2017-12-28 10:22, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Hornačeks neprot uzzinēt normāla auta izspēli! Bīzlijs jau pagājušā reizē autu nevarēja izmest, tagad arī nebija tālu. Ko Džefs pīpē, ka uz 3pt metienu jāsūta laukumā Kanters. Vispār jau Knicks trūkst mazie spēlētāji, bet nu vismaz Džefam bija jāliek autu izmest Kanteram!
Trūkst mazais spēlētājs kurš var aiziet līdz groza apakšai..Hz cik ilgi viņi vēl turēs Sessions komandā.Tā vieta Burku varēja izsaukt uz lielo komandu.Tas vismaz G-League spridzina.

     [+] [-]

, 2017-12-28 10:52, pirms 6 gadiem
NYK-lupatas

  +8 [+] [-]

, 2017-12-28 11:18, pirms 6 gadiem
Kādreiz tika redzēts,ka arī Andriņš Biedriņš met un iemet trijniekus.

  +4 [+] [-]

, 2017-12-28 11:37, pirms 6 gadiem
McDermont pilnīgi noraka spēli kopā ar Jack aizmest sodu garām - riktīga vilšanās par zaudējumu. Soms arī ļoti labi noturēja KP, piedevām nesaprotu, kas KP ar trīnīti, ļoti vāja precizitāte. Bet ja godīgi Lee un KP nevar izvilkt visu spēli uz saviem pleciem, šajā spēlē ne Kanters, ne Beasley ne pārējie praktiski neko neparādīja, līdz ar to arī rezultāts

  +4 [+] [-]

, 2017-12-28 12:16, pirms 6 gadiem
večukiņš rakstīja: Kādreiz tika redzēts,ka arī Andriņš Biedriņš met un iemet trijniekus.
Skonto laikos starpcitu viņš neslikti meta trīnīšus. Aizbrauca uz nba un pat no metra attāluma vairs nevarēja trāpīt. Vienu brīdi sodiņus vēl meta normāli. Beigās soda metieni kļuva par viņa lielāko murgu.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-28 12:27, pirms 6 gadiem
Es arī esmu redzējis ziemeļblāzmu, bet tas nenozīmē, ka to var redzēt kad iegribas.To es par Hornačeka un Kantera megaizrādi.

     [+] [-]

, 2017-12-28 14:05, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Skonto laikos starpcitu viņš neslikti meta trīnīšus. Aizbrauca uz nba un pat no metra attāluma vairs nevarēja trāpīt. Vienu brīdi sodiņus vēl meta normāli. Beigās soda metieni kļuva par viņa lielāko murgu.
Nu tāpēc jau arī rakstu,ka ļoti labi to atceros.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-28 15:01, pirms 6 gadiem
A es esmu redzējis kā kāsis ar orandžiem sivēniem, pārlido bērzu birzi un dodas uz siltajām zemēm