Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Swansea" atlaiž Bredliju, Ramoss pamet Malagu

Agris Suveizda

"Swansea" atlaiž Bredliju, Ramoss pamet Malagu
Bobs Bredlijs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Swansea" pēc trīs zaudējumu sērijas nolēma pārtraukt darba attiecības ar amerikāņu galveno treneri Bobu Bredliju, savukārt spāņu speciālists Huande Ramoss atkāpās no "Malaga" galvenā trenera amata.

"Mums ir žēl, ka pēc tik īsa laika perioda jāzaudē Bobs. Personīgi par viņu varu teikt tikai labākos vārdus," kluba mājaslapā citēts "Swansea" vadītājs Hjū Dženkinss. "Diemžēl viss nenotika tā, kā bijām plānojuši, un jutām, ka mums ir nepieciešams veikt izmaiņas. Ņemot vērā, cik smagus laikus klubs šobrīd pārdzīvo, mums ir jāmēģina atrast atbildes un tikt ārā no bedres."

Iepriekš trenējis Francijas pēc spēka otrās līgas komandu "Le Havre", Bobs Bredlijs 3. oktobrī pie "Swansea" stūres nomainīja Frančesko Gvidolīnu. 11 spēļu laikā "Swansea" Bredlija vadībā guva 15 vārtus, taču ielaida 29 un piedzīvoja septiņus zaudējumus, uzvarot tikai "Crystal Palace" (5:4) un "Sunderland" (3:0).

"Swansea" ar 12 punktiem 18 spēlēs Premjerlīgā atrodas priekšpēdējā vietā un no 17. pozīcijas atpaliek par četriem punktiem. Šobrīd vadību pār komandu pārņēma Bredlija asistenti Pols Viljamss un Alans Kērtiss, bet bridu mediji par iespējamajiem kandidātiem uz atbrīvoto krēslu sauc Raienu Gigsu un Krisu Koulmenu.

Huande Ramoss Malagā strādāja jau no 2003. līdz 2004. gadam, bet šā gada maijā atgriezās Andalūzijas klubā. "Malaga" nav uzvarējusi piecās spēles pēc kārtas (0-2-3, vārti 7:13) un Spānijas čempionātā ar 21 punktu 16 spēlēs ieņem 11. vietu. Pēc Ramosa atkāpšanās tika baumots, ka viņa vietu varētu ieņemt Zalcburgas "Red Bull" galvenais treneris Oskars Garsija, kurš vasarā pārspēja "Liepāju" (1:0, 2:0), tomēr amatā tika apstiprināts Ramosa asistents Marselo Romero.

Vakar par jauno Bundeslīgas kluba "Darmstadt" galveno treneri tika nozīmēts kādreizējais Brēmenes "Werder", Minhenes "Bayern" un Dortmundes "Borussia" pussargs Torstens Fringss, kuram tā būs pirmā pieredze galvenā trenera amatā. "Darmstadt" ar astoņiem punktiem 16 spēlēs atrodas pēdējā vietā un decembra sākumā atlaida Norbertu Maieru.

Izmantotie resursi:
Swansea City Bob Bradley Swans
Swansea City: Ryan Giggs & Chris Coleman...
Málaga CF and Juande Ramos seal the termination...
Marcelo Romero is at the helm of the team |...
Torsten Frings neuer Cheftrainer beim SV 98:...

     [+] [-]

, 2016-12-28 17:11, pirms 7 gadiem
Fringsa sakaraa Minhenes piesaukshana ir pavisam nevajadziiga. Sezonu tur pavadija bet saubos vai ats to veletos atcereties, Frings tomeer ir Breemenes legenda!