Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums realizē vairākumu, CSKA trešajā trešdaļā nokārto uzvaru

Agris Suveizda

Karsums realizē vairākumu, CSKA trešajā trešdaļā nokārto uzvaru
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā ar vārtu guvumu izcēlās Mārtiņš Karsums, kurš rezultativitātes punktu nopelnīja ceturto spēli pēc kārtas (2+2) un pēdējās septiņās spēlēs sakrājis septiņus (4+3) punktus. Viņa pārstāvētais Maskavas "Dynamo" gan nenosargāja vadību pār līgas vicelīderi Maskavas CSKA (3:5).

CSKA pirmos vārtus guva 11. minūtē, kad laukumā bija arī Karsums. Andrejs Kuzmenko izslidoja no aizvārtes un no tuvas distances pārspēja Aleksandru Zaļivinu (1:0). Pirmās trešdaļas izskaņā Maskavas "Dynamo" tika pie iespējas gandrīz minūti spēlēt piecatā pret trim un lielo vairākumu izmantoja jau pēc 12 sekundēm. Ripa atleca pie Karsuma, kurš no iemetiena apļa precīzi meta tukšā tuvajā stūrī (1:1).

Pirms ielaistajiem vārtiem komandu trijatā atstāja Artjoms Blažijevskis, kurš 35. minūtē reabilitējās un atjaunoja vadību – Zaļivins netika galā ar viņa no iemetiena apļa raidīto ripu (1:2). Viesi gan jau pēc 92 sekundēm panāca izlīdzinājumu, kad Jakovs Rilovs trāpīja pa aizsarga slidu un ripa atrada ceļu uz vārtiem (2:2).

Trešās trešdaļas sestajā minūtē "Dynamo" jau pārņēma vadību – vairākumu ar spēcīgu metienu realizēja Juso Hietanens (3:2) -, tomēr pēdējo vārdu spēlē teica CSKA, kas guva trīs vārtus pēc kārtas un nokārtoja uzvaru. 53. minūtē atlēkušo ripu iemeta Andrejs Svetlakovs (3:3), kurš pēc 70 sekundēm no vidējas distances guva arī uzvaras vārtus (4:3), bet četras minūtes līdz beigām Bogdans Kiseļevičs ar metienu tālajā devītniekā pielika spēlei punktu (5:3).

Mārtiņš Karsums kopā ar Lukāšu Kašparu un Alekseju Tereščenko spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā un laukumā pavadīja 16 minūtes un 13 sekundes. Karsums izdarīja divus metienus pa vārtiem un izpildīja piecus spēka paņēmienus. Šosezon 30 gadus vecais Karsums 38 spēlēs sakrājis 21 (9+12) punktu.

SpēleRez
Metallurg Nk – Sibir0:1
Barys – Avangard3:1
CSKA – Dynamo M5:3
Sochi – Spartak1:4

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2016-12-28 21:35, pirms 7 gadiem
Karsums ieskrējies. Atguvis pārliecību!

     [+] [-]

, 2016-12-28 21:58, pirms 7 gadiem
Skatījos spēli, komentētājs visu spēli slavēja Karsumum par viņa spēli un spēka paņēmieniem

     [+] [-]

, 2016-12-28 22:44, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Skatījos spēli, komentētājs visu spēli slavēja Karsumum par viņa spēli un spēka paņēmieniem
Un vēl 2 vārtu guvumā gribēja kko Karsikam pieskaitīt!

     [+] [-]

, 2016-12-28 23:04, pirms 7 gadiem
prieks par čali kas beidzot atguvies no ilgstošiem savainujumiem un spēj parādīt uz ko ir spējīgs un kāpēc nav izmests no Maskavas Dinamo!!! tā ir veselības savešana kārtībā spēlētāju nosacītajā brīvlaikā, kad ir PČ, bet tas ir jāziedo, lai izārstētos kārtīgi, nevis noniecināt cilvēku kurš negrib piedalītīs PČ!!! labu veselību un tik pat veiksmīgu sezonas turpinājumu!!!

     [+] [-]

, 2016-12-28 23:59, pirms 7 gadiem
Karsums spēlē padomju hokeju (советская школа хоккея), tieši tāpēc Znaroks viņu paņēma uz Maskavas Dinamo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja