Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Kad kļūšu par labu NBA spēlētāju, noteikti palīdzēšu Latvijas izlasei"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Porziņģis: "Kad kļūšu par labu NBA spēlētāju, noteikti palīdzēšu Latvijas izlasei"
Kristaps Porziņģis cīņā pret "Kings" leģionāru Omri Kaspi
Foto: AP/Scanpix

"Pāris mēnešos nevar izveidoties par perfektu basketbolistu. Nepieciešami gadi, lai sasniegtu augstāko līmeni un es gribu turpināt smagi strādāt," intervijā FIBA.com uzsver "New York Knicks" spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

Liepājnieks kopš oktobra beigām ir aizvadījis 32 spēles un ātri ieguvis Ņujorkas publikas simpātijas. “Man patīk Ņujorkā notiekošais. Pateicos “Knicks” līdzjutējiem par parādīto atbalstu un mīlestību. Jāatzīst, ka spiediena apstākļos spēlēju labāk. Tas mani nebaida nemaz.”

Porziņģis nav attaisnojis cerības – viņš ir tās pārspējis, raksta FIBA.com. Tas ir milzīgs prieka iemesls panākumu trūkuma novārdzinātajai “Knicks” komandai, kura kopš 2013.gada pavasara nav spējusi kvalificēties izslēgšanas spēlem.

“Neesmu pārsteigts par sākotnējām sekmēm,” teica Porziņģis. “No sevis vienmēr esmu gaidījis daudz. Esmu tiešām izbaudījis notiekošo, redzot, ka spēju ātri pielāgoties NBA. Man joprojām daudz jāmācās, tāpēc ieklausos katrā komandas biedru un treneru padomā.”

Porziņģis nākotnē vilks Latvijas valstsvienības kreklu. “Domāju, ka mums basketbolā būs spoža nākotne. Ir daudz jaunu spēlētāju, kuri Eiropā spēlē augstākajā līmenī, tajā skaitā ACB līgā Spānijā, kā to darīju es. Tā ir laba iespēja izveidot spēcīgu Latvijas valstsvienību nākotnei. Vēlamies, lai komanda būtu ļoti konkurētspējīga un, ja iespējams, kādu dienu sacensties Olimpiskajās spēlēs.”

Ja Čehija, Itālija vai Serbija 2016. gada 19. janvārī iegūs tiesības rīkot vienu no trijiem kvalifikācijas turnīriem, Latvijas basketbolisti jūlijā varēs piedalīties Rio atlasē. Pagaidām ir pāragri spriest, kad Porziņģis varēs pievienoties izlasei.

“Skaidrs, ka nākotnē vēlos pārstāvēt Latvijas valstsvienību,” teica Porziņģis. “Šobrīd pats svarīgākais ir kļūt par labu NBA spēlētāju. Kad to paveikšu, noteikti palīdzēšu savai valstij un došu Latvijai visu. Esmu lepns latvietis.”

Porziņģis zina, ka viņam jākļūst fiziski stiprākam. “Lai katru vakaru labi nospēlētu pret citiem garajiem spēlētājiem, man visvairāk jāprogresē fiziski. Sezonas laikā daudz strādāju, lai nostiprinātu ķermeni, bet starpsezonā pievērsīšos arī citiem spēles aspektiem.”

Izmantotie resursi:
Latvia's Porzingis is sky high - FIBA.com

1 2 3 4 5 6 7 212 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2015-12-28 21:56, pirms 8 gadiem
Jācer, ka beidzot visiem heiteriem mute pievērsies pēc šī raksta un nebūs pie katra raksta jāraksta 200 komentāri par šo tēmu.

     [+] [-]

, 2015-12-28 21:57, pirms 8 gadiem
Tak loģiski, kādu gadu, dius labāk lai paraujas pa NBA, tad jā. būs apradis, utt. Tad gan nepiedosim ja uzmetīs izlasi.
Slēpts komentārs: a3x

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:00, pirms 8 gadiem
Tad jau gatavo atkāpšanās ceļu.

 +11 [+] [-]

, 2015-12-28 22:01, pirms 8 gadiem
Jā,mūsu izlasei Tu esi ļoti vajadzīgs. Novēlu " nesaslimt " ar zvaigžņu slimību un lai traumas iet secen tavā karjerā.

  -2 [+] [-]

, 2015-12-28 22:02, pirms 8 gadiem
Ar tik garām un vijīgām rokām viņš varētu palīdzēt arī Rīgas Dinamo cīņā par 9. vietu Rietumu konferencē.

  +4 [+] [-]

, 2015-12-28 22:06, pirms 8 gadiem
Bet ja būs Olimpiskais turnīrs, vai tad viņš pa lielam nevar pievienoties uz laiku, nevis pilnu sagatav. laiku, bet lai atbrauc uz 3 ned augstākais, jo džekam nepajokam būs jāstrādā. Gribēt jau mēs gribam, bet lai džeks būtu nākamais AD, baigi daudz vasarā jāieliek

 +10 [+] [-]

, 2015-12-28 22:07, pirms 8 gadiem
Turēsim Tevi Kristap pie vārda.
Slēpts komentārs: balkons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:10, pirms 8 gadiem
Njaa... Šis komentārs sarūgtina.

  -4 [+] [-]

, 2015-12-28 22:11, pirms 8 gadiem
"Pāris mēnešos nevar izveidoties par perfektu basketbolistu. Nepieciešami gadi, lai sasniegtu augstāko līmeni un es gribu turpināt smagi strādāt,"

"Šobrīd pats svarīgākais ir kļūt par labu NBA spēlētāju. Kad to paveikšu, noteikti palīdzēšu savai valstij"

Vārdu sakot, kad paies gadi...

  +2 [+] [-]

, 2015-12-28 22:12, pirms 8 gadiem
Atslēgas vārdi: Kad kļūšu par labu NBA spēlētāju...
Gaidu.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:13, pirms 8 gadiem
[quote redneck]
Kā Tu to esi iedomājies? Visi džeki strādās visu ciklu, veidosies tā ķīmija utt. Bet tad džeks atbrauks ar kaut kādām atlaidēm, nu tas neiet krastā....Labāk, lai paiet tie pāris gadi bez viņa izlasē un lai puika attīstās, pagaidām izlasē pietiek džeku un daži garie pieliek savā sniegumā, tā kā ir ok
[/quote
Tieši kuri garie pieliek savā sniegumā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:19, pirms 8 gadiem
Skolotajs35 rakstīja: [quote redneck]
Kā Tu to esi iedomājies? Visi džeki strādās visu ciklu, veidosies tā ķīmija utt. Bet tad džeks atbrauks ar kaut kādām atlaidēm, nu tas neiet krastā....Labāk, lai paiet tie pāris gadi bez viņa izlasē un lai puika attīstās, pagaidām izlasē pietiek džeku un daži garie pieliek savā sniegumā, tā kā ir ok
[/quote
Tieši kuri garie pieliek savā sniegumā?
Biedriņš pieliek savā sniegumā.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-28 22:19, pirms 8 gadiem
njaa, te dažiem ir smagas problēmas ar spriestspēju. Nu vai tad viņš pietiekami skaidri nepauž savu patriotisko attieksmi? pat muļķis var tik daudz izlobīt no viņa intervijām, ka viņam rūp izlase un vēlas tur spēlēt. Bet ko jūs gribat , lai viņš tagad nosauc konkrētu datumu, kad spēlēs izlasē? nu nav viss tik vienkārši ,muļļu bars

 +11 [+] [-]

, 2015-12-28 22:20, pirms 8 gadiem
Kristaps2521 rakstīja: Viņš jau tagad ir labākais latviešu spēlētājs !!!
Labākais piemājas dīķī, nav labākais uz liela ezera. Ir šķirba. Loģiski, ka viņam jāpiedomā ir kā nostiprināties NBA, lai viņš tur būtu kā pašsaprotams.
A te visi gribēja, lai izlaiž NBA pirmsezonu un palīdz LV izlasei. Pieaudziet cilvēki prātiņā.

  +5 [+] [-]

, 2015-12-28 22:21, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Kā Tu to esi iedomājies? Visi džeki strādās visu ciklu, veidosies tā ķīmija utt. Bet tad džeks atbrauks ar kaut kādām atlaidēm, nu tas neiet krastā....Labāk, lai paiet tie pāris gadi bez viņa izlasē un lai puika attīstās, pagaidām izlasē pietiek džeku un daži garie pieliek savā sniegumā, tā kā ir ok
Es protams apzinos komandas ķīmiju, bet šis ir izņēmuma gadījums, jo KP ir milzīgs spēks un noderēs arī ja ieradīsies uz pēdējām nedēļām. KP arī sūdīgā formā būtu 3x labāks kā jebkurš centrs LV izlasē pašlaik.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-12-28 22:25, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Es protams apzinos komandas ķīmiju, bet šis ir izņēmuma gadījums, jo KP ir milzīgs spēks un noderēs arī ja ieradīsies uz pēdējām nedēļām. KP arī sūdīgā formā būtu 3x labāks kā jebkurš centrs LV izlasē pašlaik.
Es atkal uzskatu, ka mums viņš būs vajadzīgs 24+ gadīgs. Un tad viņam arī pašam noderēs pārliecības uzlabošanai LV izlase, kā tas piemēram notika ar Sroderu un Dragiču.

  -3 [+] [-]

, 2015-12-28 22:26, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: 3x sliktākā formā? šito tikai nevajag sākt labi?
Tu pat izlasīt nemāki, ko tev uzrakstīja !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-12-28 22:31, pirms 8 gadiem
disciplīns rakstīja: njaa, te dažiem ir smagas problēmas ar spriestspēju. Nu vai tad viņš pietiekami skaidri nepauž savu patriotisko attieksmi? pat muļķis var tik daudz izlobīt no viņa intervijām, ka viņam rūp izlase un vēlas tur spēlēt. Bet ko jūs gribat , lai viņš tagad nosauc konkrētu datumu, kad spēlēs izlasē? nu nav viss tik vienkārši ,muļļu bars
Ko citu viņš tagad var pateikt pēc tā video publicēšanas vasarā?
P.S. Gazols, Pārkers, Novickis nez kāpēc vienmēr ir rāvušies uz izlasēm gan pieaugušo, gan jauniešu, pat maksājot no savas kabatas par apdrošināšanu.
Slēpts komentārs: LA-BOS antifans

  -3 [+] [-]

, 2015-12-28 22:35, pirms 8 gadiem
Nesaprotu cik aprobežoti var būt cilvēki šeit komentos.

Sagaidu 200 pokemonu komentus. Aiziet, mazie
Slēpts komentārs: zaxx
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:39, pirms 8 gadiem
kriss1 rakstīja: Protams ka speles lai tik pamegina nespelet , Andri Biedru uzsutisu .
Biedrins pats uzmeta izlasi,takā viņam paj...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-12-28 22:40, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Es atkal uzskatu, ka mums viņš būs vajadzīgs 24+ gadīgs. Un tad viņam arī pašam noderēs pārliecības uzlabošanai LV izlase, kā tas piemēram notika ar Sroderu un Dragiču.
Es tev pilnībā piekrītu par 24 gadīgu KP, bet Olimpiāde mums ir reta izdevība, un tur vajadzētu būt KP kaut vai sūdīgā formā, jo es neticu, ka turpmāko 5 gadu laikā LV izlase tiks tik augstu. Protams, KP vilks LV izlasi, bet kas būs palīgi? Dairis ar Strelaku vēl var kko palīdzēt, bet viņi jau ar noveco. Siliņš ar ja neko nemetīs attapsies LBL. Nezin nav man ticības LV izlasei nākotnē pagaidām

  +1 [+] [-]

, 2015-12-28 22:41, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: P.S. Tev uzskaitīt pārējos eiropiešus, kuri nav rāvušies?!?!
Jā, lūdzu! Neskaitot Beno Ūdrihu un Ilgausku, kuri pilnas ausis ar batoniem piebāza, ka spēlēs izlasē, it īpaši pirmais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 212 komentāri