Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš izrauj neizšķirtu un iemet divus ''bullīšus'' uzvarā pār Kalniņa "Jokerit"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņš izrauj neizšķirtu un iemet divus ''bullīšus'' uzvarā pār Kalniņa "Jokerit"
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Ar saviem astotajiem vārtiem un 24. rezultativitātes punktu šosezon izcēlies uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš 22 sekundes līdz pamatlaika beigām realizēja skaitlisko vairākumu, ļaujot Podoļskas "Vityaz" izraut neizšķirtu pret Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit". Savukārt pēcspēles soda metienu sērijā latvietis kļuva par galveno varoni, ļaujot "Vityaz" uzvarēt ar 4:3.

Mača gaitā Podoļskas vienība divas reizes ieguva minimālu pārsvaru, pavērsienam notiekot trešā perioda vidū, kad "Jokerit" minūtes laikā spēja no nelabvēlīgā 1:2 panākt 3:2 savā labā. Pēcspēles metienos Daugaviņš realizēja divus no četriem "Vityaz" precīzajiem izgājieniem, kļūstot par galveno varoni un ļaujot Podoļskai izcīnīt tikai otro uzvaru pēdējo astoņu spēļu laikā.

32 gadus vecais uzbrucējs laukumā pavadītajās 26:44 minūtēs veica piecus metienus pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku raidījumus, kā arī uzvarēja vienā no septiņiem (16,67%) iemetieniem. Savukārt Jānis Kalniņš atvairīja 46 no 49 "Vityaz" metieniem.

"Vityaz" un "Jokerit" kopvērtējumā atrodas līdzās - Somijas vadošais klubs ar 24 spēlēs izcīnītiem 30 punktiem Rietumu konferencē ir astotie, bet Podoļskas komanda ar 30 mačos nopelnītiem 30 punktiem ir devītā.

Citās spēlēs astoto panākumu pēdējās deviņās cīņās svinēja Rietumu konferences vicelīdere Sanktpēterburgas SKA (43 punkti), kas izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu, ar 3:2 pēcspēles metienos pieveicot Ufas "Salavat Yulaev", kas ar 41 punktu Austrumos saglabāja ceturto pozīciju.

Ar trīs rezultativitātes punktiem KHL līderes Maskavas CSKA (51 punkts) uzvaru viesos ar 5:1 pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" kaldināja Maksims Šalunovs (2+1) un Maksims Mamins (1+2). Ar 39 punktiem piekto pozīciju Austrumu konferencē ieņemošās "Avtomobilist" labā goda vārtus iemeta vecmeistars Pāvels Dacjuks. Jekaterinburgas klubam šis bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Visbeidzot piekto uzvaru pēdējos sešos mačos izcīnīja un ar 38 punktiem uz ceturto vietu Rietumos pakāpās Maskavas "Dynamo", mājās ar 3:2 apspēlējot Habarovskas "Amur". Maskaviešu rindās divus vārtu guvumus un vienu rezultatīvu piespēli iekrāja Iļja Šipovs.

KHL 28.novembra spēles

SpēleRezultāts
Ufas Salavat Yulaev - Sanktpēterburgas SKA2:3 (SM)
Jekaterinburgas Avtomobilist - CSKA1:5
Maskavas Dynamo - Habarovskas Amur3:2
Maskavas apgabala Vityaz - Helsinku Jokerit4:3 (SM)

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/

  +1 [+] [-]

, 2020-11-28 19:23, pirms 3 gadiem
Izlīdzinājuma vārti

     [+] [-]

, 2020-11-28 19:54, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Izlīdzinājuma vārti
Ko Tu gribēji ? Skolnieks vēl posta autors ir

  -1 [+] [-]

, 2020-11-28 20:27, pirms 3 gadiem
Daugavinj.. Paldies - cepuri nost!!

Tu nopietni esi tas, kursh Latvijas hokejam dod pozitiivu skatiijumu uz shiis beediigaas Dinamo nots.. Taa tik tureet.. Malacis

     [+] [-]

, 2020-11-28 23:28, pirms 3 gadiem
Abi latviešu pārstāvētie klubi sadalīja punktus draudzīgi, Kalniņš jaudīgi nostāvējis, labs procents, Daugaviņš super, retie prieki, kas palikuši KHL.