Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram 1+1 ''Stavanger'' kārtējā uzvarā Norvēģijā, Ķēniņam piespēle Šveicē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balceram 1+1 ''Stavanger'' kārtējā uzvarā Norvēģijā, Ķēniņam piespēle Šveicē
Rūdolfs Balcers (#92). Foto: tv2.no

Šodien Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi aizvada savu hokeja čempionāta spēles. Rūdolfs Balcers turpina būt rezultatīvs Norvēģijā, šovakar ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli palīdzot ''Stavanger'' ar 7:2 pārspēt ''Gruner''. Tikmēr VHL Edgara Kuldas un Eduarda Jansona pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'' svinēja uzvaru Krievijas augstākās līgas mačā pret Kazaņas ''Bars'' ar 5:3.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) uzvaru izcīnīja Edgara Kuldas un Eduarda Jansona pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'', kas ar 5:3 pieveica Kazaņas ''Bars'' klubu. Uzvarētājs noskaidrojās trešajā trešdaļā, kurā ''Metallurg'' guva četrus vārtus. Eduards Jansons laukumā pavadīja 18:34 minūtes, kamēr Kulda 15:20 minūtes, abiem ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. ''Metallurg'' VHL tabulā ar 29 punktiem 22 aizvadītajās cīņās atrodas 12. vietā 26 komandu konkurencē.

Artūra Ozoliņa Permas ''Molot-Prikamie'' papildlaikā ar 3:4 piedzīvoja neveiksmi pret Voroņežas ''Buran'' klubu. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 11:14 minūtes, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. ''Molot-Prikamie'' VHL tabulā ar 14 punktiem 21 spēlē atrodas priekšpēdējā vietā.

Rūdolfs Balcers ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli veicināja ''Stavanger'' kārtējo uzvaru Norvēģijas čempionātā. Šodien ar 7:2 pārspēta ''Gruner'' vienība. Savus vārtus Balcers guva mazākumā trešā perioda sestajā minūtē, bet rezultatīvi asistēja pirmajā vārtu guvumā. Ar 24 punktiem 14 spēlēs ''Stavenger'' ieņem piekto vietu 10 komandu konkurencē.

Maksims Ponomarenko spēlēja trešajā maiņā Norvēģijas čempionātā sava kluba ''Stjernen'' rindās, kas ar 11:5 pārspēja ''Narvik''. Latviešu hokejists ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Stjernen'' turnīra tabulā ar 20 punktiem 15 spēlēs ieņem sesto vietu.

Šveices čempionāta ar rezultatīvu piespēli izcēlās Ronalds Ķēniņš, sekmējot ''Lausanne'' uzvaru ar 2:1 pār ''Fribourg''. Ķēniņš rezultatīvi asistēja pirmo vārtu guvumā otrā perioda sākumā. Uzvaras vārtus ''Lausanne'' guva trešā perioda ievadā. Ar 28 punktiem 12 spēlēs ''Lausanne'' atrodas otrajā vietā 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
FlashScore.com: Live Football Scores, Livescore

  +2 [+] [-]

, 2020-11-29 00:53, pirms 3 gadiem
Balcers ieskrējies. Var, protams, smīkņāt par Norges līmeni, taču arī 2. šķiras līgās šāds punktu grafiks ir augsti vērtējams.

     [+] [-]

, 2020-11-29 09:11, pirms 3 gadiem
Vispār jau agrāk pie šādiem rakstiem vienmēr bija arī spēlētāja statistika, esam izlaidušies ko?