Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF jaunais aizsargs Hāzners uz diviem mēnešiem pievienojas Liepājai

Rolands Eliņš

VEF jaunais aizsargs Hāzners uz diviem mēnešiem pievienojas Liepājai
Eduards Hāzners. Foto: VEF Rīga

„Liepājas” basketbola komanda savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka noslēgta vienošanās ar „VEF skolu” par Eduarda Hāznera izīrēšanu uz diviem mēnešiem.

„Lai nodrošinātu plašāku rotāciju starp spēlētājiem, mēs meklējam iespējas aizstāt traumētos spēlētājus, jo uz doto brīdi traumēto loks nesamazinās un viņiem būs nepieciešams laiks, lai atgrieztos spēļu ritmā. Tāpēc uz diviem mēnešiem īrē no VEF skolas mums pievienojas Eduards Hāzners. Pēc pārbaudes laika ir iespēja līgumu pagarināt līdz sezonas beigām un vēl nākamo gadu,” vēstīts „Liepājas” paziņojumā.

20 gadus vecais Hāzners šosezon pieteikts „VEF Rīga” sastāvā arī VTB Vienotajā līgā, bet laukumā devās tikai uz brīdi mačā pret „Khimki”. Apvienotajā Latvijas un Igaunijas līgā Hāzners „VEF Rīga” sastāvā spēlējis vairāk, sešos mačos vidēji nospēlētajās 11.5 minūtēs gūstot 2.3 punktus un savācot 1.8 atlēkušās bumbas. Pagājušajā sezonā Hāzners pārstāvēja „Valmieru/Ordo”, kurai bija izīrēts, vidēji spēlē iemetot 10.3 punktus.

„Liepājas” galvenā trenera Artūra Štālberga komentārs: "Eduards Hāzners netika pie liela spēles laika VEF Rīga komandā. Paldies Mārtiņam Lauvam un Ivaram Bērziņam, ka spējām vienoties par Hāznera pievienošanos Liepājai. Spēlētājs ir apliecinājis savas snaipera dotības arī iepriekšējās sezonās un Liepājai viņš nodrošinās lielāku rotāciju tieši starp mazajiem spēlētājiem. Sagaidam precīzus trīspunktmetienus un agresīvu darbību aizsardzībā."

Apvienotajā Latvijas un Igaunijas līgā Liepājas komanda ar bilanci 2-9 pagaidām ieņem priekšpēdējo vietu, apsteidzot tikai bez uzvarām esošo „Jēkabpili”.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-28 17:54, pirms 5 gadiem
Hāzneram lielisks pavērsiens, cerams, arī Liepājai.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-28 17:55, pirms 5 gadiem
Personīgi domāju, ka varēja labāk Jnaičenoku un Hāzneru stabilā rotācijā

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:05, pirms 5 gadiem
Bulduris un Večens tā arī nepievienojās uz pārbaudes laiku?

     [+] [-]

, 2018-11-28 18:08, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Bulduris un Večens tā arī nepievienojās uz pārbaudes laiku?
nē, Vučens kopār ar Turību izlēma, ka nepievienosies un Buldurim klubs atteicās izsniegt brīvlaišanu

  +2 [+] [-]

, 2018-11-28 18:40, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: nē, Vučens kopār ar Turību izlēma, ka nepievienosies un Buldurim klubs atteicās izsniegt brīvlaišanu
Turībai gadījumā nav kaut kāda sadarbība ar Jūrmalas klubu (Turībā spēlē Saulītis un Klegeris)? Varbūt nepalaida uz Liepāju, lai nepastiprinātu sāncenšus.

Bet Hāzners būs labs papildinājums Liepājai.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:47, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Turībai gadījumā nav kaut kāda sadarbība ar Jūrmalas klubu (Turībā spēlē Saulītis un Klegeris)? Varbūt nepalaida uz Liepāju, lai nepastiprinātu sāncenšus.

Bet Hāzners būs labs papildinājums Liepājai.
Grūti pateikt, iespejams, ka nosprieda to, ka nekāds nopietns solis augšup nebūs.

Viennozīmīgi labs papildinājums. Būtu vēlējies, lai rotācijā tiek vtb, vismaz uz kādām 5-10 min.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:48, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Turībai gadījumā nav kaut kāda sadarbība ar Jūrmalas klubu (Turībā spēlē Saulītis un Klegeris)? Varbūt nepalaida uz Liepāju, lai nepastiprinātu sāncenšus.

Bet Hāzners būs labs papildinājums Liepājai.
Ja nemaldos, tad jau pagājušajā sezonā bija teikts, ka Turība ir fārmklubs Jūrmalai.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:49, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Turībai gadījumā nav kaut kāda sadarbība ar Jūrmalas klubu (Turībā spēlē Saulītis un Klegeris)? Varbūt nepalaida uz Liepāju, lai nepastiprinātu sāncenšus.

Bet Hāzners būs labs papildinājums Liepājai.
Es gan neko neprognozēšu, neesmu pārliecināts par Hāzneru.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:53, pirms 5 gadiem
Vēl jāpagaida kad bū vesels Zotovs tad Hāzners ,Zotovs un Jansons dos pienesumu bet no Hudina Liepājai jāatsakās jo nedot nekādu pienesumu.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 18:56, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es gan neko neprognozēšu, neesmu pārliecināts par Hāzneru.
Lat-Est līmenī viņš zemākās komandās, kur uz viņu spēlē, ir sagaidām kaut kāds rezultāts. Es velos ticēt, ka vinš Liepāju pastiprinās un dos rezultātu. Nedaudz uzacis lika saraukt viņa spēle līdz šim (šajā sezonā)

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 20:33, pirms 5 gadiem
Reāli Hàzners ir uzbrucējs un punktu mašīna, tieši aizsardzība vismaz Valmierā nebija viņa trumpis... Bet, ja vajag nosaukumu štata vienībai, lai sauc Hāzneru kaut par pussargu!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 22:50, pirms 5 gadiem
Man vienīgajam liekas, ka Hāzners pēc diviem gadiem attapsies turpat, kur iepriekšējie "BS/Rīgas-VEF skolas" talantīgākie un lolotie čaļi Geks, Pļavnieks, Gludītis, utt. - Spānijas otrajā līgā? (neskaitot tos, kas kuplā skaitā aizšāvuši uz NCAA)

     [+] [-]

, 2018-11-29 00:36, pirms 5 gadiem
asinsdesa rakstīja: Man vienīgajam liekas, ka Hāzners pēc diviem gadiem attapsies turpat, kur iepriekšējie "BS/Rīgas-VEF skolas" talantīgākie un lolotie čaļi Geks, Pļavnieks, Gludītis, utt. - Spānijas otrajā līgā? (neskaitot tos, kas kuplā skaitā aizšāvuši uz NCAA)
Iespēja ir visai liela, jo mēs visu laiku redzam šādus piemērus. Sauksim to par dabīgo atlasi, vienalga kā. Tomēr, pāreja no jauniešiem uz pieaugušajiem ir visai liela gaļasmašīna. Tas solis ir grūts un garantiju lielākoties nekādu. Ir tādi spēlētāji, kuriem talanta līmenis ir jau sākotnēji tāds, ka šaubu ir visai maz. Piemēram, brāļi Kuruci, Strautiņš, Žagars, Lomažs, Pasečniks, Porzinģis Bērziņjanka, Vecvagars juniors, tur bija uzreiz redzama milzu iespēja, traumas un raksturs protams ieviesa korekcijas, bet potenciāls katram bija sākotnēji milzīgs. Savukārt, Hāzners, Geks, Gludītis, Miška, Pļavnieks, vēl daudzi citi, viņiem it kā dod iespēju būt klubos, trenēties, bet kaut kas pietrūkst. Sanāk tikai LbL. Redz, biedrs Wolmārs uzskata Hāzneru par punktu mašīnu, bet no kurienes tāds apzīmējums? Jo, kas tad ir noteicošais punktu mašīnai? Aha, laikam punktu gūšana. Nu bija tāds Purnis, tad laikam bija Puķītis, Bagatskis, Uldis Višņevics, tie bija tipiski izteikti skoreri. Tad jau pavērojot, cik un kā met Kohs, viņu drīzāk var saukt par punktu mašīnu