Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC zvaigznei Makgregoram uz pusgadu atņemtas autovadītāja tiesības

Rolands Eliņš

UFC zvaigznei Makgregoram uz pusgadu atņemtas autovadītāja tiesības
Konors Makgregors atstāj tiesas zāli. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Īru cīkstonis Konors Makgregors Īrijas tiesā atzina savu vainu ātruma pārsniegšanā, vadot automašīnu, un tiesa viņu sodīja ar 1000 eiro lielu soda naudu un sešu mēnešu ilgu aizliegumu vadīt automašīnu.

30 gadus vecais īrs tiesas sēdē nenoliedza savu vainu, atzīstot, ka vadījis savu „Range Rover” automašīnu ar ātrumu 154 kilometri stundā, tādējādi par 54 kilometriem stundā pārsniedzot atļauto ātrumu. Makgregors tiesas sēdē publiski atvainojās par savu rīcību.

Slavenajam Īrijam sportistam būs jānomaksā soda nauda 1000 eiro apmērā, kā arī uz sešiem mēnešiem viņam atņemtas auto vadītāja tiesības.

Makgregors arī iepriekš iekūlies nepatikšanās ar likumu, un arī iepriekš savu vainu nav noliedzis. Šogad aprīlī Makgregors vadīja savu draugu grupu, nesankcionēti ierodoties UFC preses konferences telpās, kā arī uzbrūkot UFC autobusam, kā rezultātā tika ievainoti vairāki autobusā esošie cīkstoņi.

Pēc šī starpgadījuma Makgregors pats pieteicās Ņujorkas policijā, bet vēlāk jūlijā tiesas sēdē atzina savu vainu. Toreiz viņam tika piespriestas piecas dienas sabiedriskā darbā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/mixed-mar...