Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbija desmitie vārti atnes pingvīniem uzvaru, "Jets" grauj "Wild"

Krosbija desmitie vārti atnes pingvīniem uzvaru, "Jets" grauj "Wild"
Sidnija Krosbija uzvaras vārti
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Četrās no piecām aizvadītās nakts spēlēm Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie uzvarām tika mājinieki, divos gadījumos viesu vārtos tika iemestas septiņas ripas.

Monreālas „Canadiens” pateicoties vārtsarga Kerija Praisa 37 atvairītiem metieniem apturēja Kolambusas „Blue Jackets”, kura pirms tām izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas. Jau ceturtajā minūtē mājinieku pretuzbrukums beidzās ar Brendona Galahera precīzo metienu atklāja rezultātu – 1:0. Perioda turpinājumā Džonatans Druēns no iemetiena apļa realizēja vairākumu – 2:0. Otrā perioda beigās ripa nonāca aiz Praisa muguras pēc neveiksmīgas spēles savu vārtu priekšā – 2:1, bet pēdējā minūtē tā ielidoja tukšos „Blue Jackets” vārtos – 3:1. Pēc 25 nospēlētajiem mačiem „Canadiens” atrodas ārpus „play-off” zonas.

Stenlija kausa čempione Pitsburgas „Penguins” spēlē pret Filadelfijas „Flyers” palika bez vārtsarga Meta Mareja, taču izcīnīja uzvaru papildlaikā ar 5:4. Vēl minūti līdz pamatlaika beigām pingvīni atradās iedzinējos ar 3:4, taču pēc Džeika Gincela aktīvas darbības vārtu priekšā tika panākts neizšķirts, bet uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs – 5:4.

Turpina pārsteigt iepriekšējo sezonu pastarīte Vinipegas „Jets”, kas svinēja 15. uzvaru 24 spēlēs, šoreiz sagraujot Minesotas „Wild” ar 7:2. Pirmajā trešdaļā katra no komandām guva pa diviem vārtiem un pēc 20 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 2:2, taču tad „Wild” rezerves vārtsargs Alekss Staloks tika pārspēts piecas reizes pēc kārtas. Septiņus vārtus guva septiņi dažādi spēlētāji, bet ar trīs (1+2) punktiem „Jets” sastāvā atzīmējās uzbrucēji Bleiks Vīlers, Marks Šaiflijs un Kails Konnors.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 29. novembri ar desmit spēlēm

NHL spēles, 28. novembris

SpēleRezultāts
Panthers – Devils3:2
Flyers – Penguins4:5 PL
Blue Jackets – Canadiens1:3
Wild – Jets2:7
Ducks – Blackhawks3:7

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...