Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Zīle atzīts par nedēļas labāko aizsargu MHL

Krišs Upenieks

Zīle atzīts par nedēļas labāko aizsargu MHL
Kristaps Zīle
Foto: mhl.khl.ru

Krievijas Jaunatnes hokeja līga (MHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus, un par labāko aizsargu nosaukts HK ''Rīga'' hokejists Kristaps Zīle.

Aizvadītajā nedēļā ''Rīga'' aizvadīja četras spēles savā laukumā. 22. un 23. novembrī rīdzinieki attiecīgi ar 1:3 un 2:5 piekāpās ''Atlanti'' hokejistiem, bet 26. un 27. novembrī izdevās pieveikt spēcīgo Sanktpēterburgas ''Dynamo'' - 5:3 un 3:1.

Otrajā spēlē pret ''Atlanti'' Zīle izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, pret Sanktpēterburgas ''Dynamo'' pirmajā cīņā pievienoti vēl vienu gūti vārti, bet 27. novembra spēlē Zīle pievienoja vēl vienu rezultatīvu piespēli. Četrās spēlēs Zīle neitrāls lietderības koeficients.

30 spēlēs ''Rīga'' iekrājusi septiņas gūtas uzvaras, iekrājusi 21 punktu un ierindojas 14. vietā 15 komandu konkurencē Rietumu konferencē. 3. un 4. decembrī rīdziniekiem spēle viesos pret ''Vityazi''.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Игроки

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja