Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Miķelis Rēdlihs: "Par jaunajiem čaļiem varu teikt tikai labus vārdus"

Agris Suveizda

Miķelis Rēdlihs: "Par jaunajiem čaļiem varu teikt tikai labus vārdus"
Miķelis Rēdlihs. Foto: Dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" aizvadīja pirmo spēli divu nedēļu laikā un Kontinentālajā hokeja līgā izbraukumā piekāpās Minskas "Dinamo" (0:3).

Rīdziniekiem nevarēja palīdzēt gan virkne līderu, gan galvenais treneris Pēteris Skudra un treneri Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkoits. Kontinentālajā hokeja līgā debitēja trīs jaunieši ar 19 gadus veco vārtsargu Ēriku Vītolu priekšgalā, bet Skudras prombūtnē komandas stūre tika uzticēta viņa asistentam Dmitrijam Parhomenko. "Laba spēle pēc diezgan ilga pārtraukuma. Daudzi puiši pameta karantīnu un nebija spēlējuši mēnesi. Nedaudz nepaveicās uzbrukumā - būtu iemetuši, domāju, būtu cits rezultāts," teica Parhomenko.

"Spēle bija līdzvērtīga. Protams, ilgu laiku nebijām spēlējuši. Ielaidām sāpīgus vārtus un paši nespējām izmantot savas iespējas," teica Rēdlihs. "Iespējams, nevarējām iemest, jo ilgi nebijām spēlējuši, taču varbūt vienkārši vajadzēja nospēlēt aukstasinīgāk. Par jaunajiem spēlētājiem, arī vārtsargu, kurš debijā aizvadīja lielisku spēli, varu sacīt tikai labus vārdus."

Minskas "Dinamo" galvenais treneris Kreigs Vudkrofts: "Bija daudz sāncensības, emociju, fiziskas spēles. Daudz kontrolējām ripu un nedevām pretiniekiem daudz iespēju. Spējām izmantot savas iespējas un pēc pirmajiem vārtiem kļuvām diezgan atbrīvoti, tādējādi radot vēl izdevības. Vārtsargs [18 gadus vecais Aleksejs Koļosovs] aizvadīja teicamu spēli un glāba mūs, kad mums to vajadzēja. Biju ļoti priecīgs, ka viņš izcīnīja savu pirmo uzvaru un arī nospēlēja sausā, kas jaunam vārtsargam ir izcili."

  -1 [+] [-]

, 2020-10-28 22:54, pirms 3 gadiem
Dinamo ir kauana traips, jau kuro sezonu izskatās pēc impot...

     [+] [-]

, 2020-10-28 23:02, pirms 3 gadiem
kaut kāds absurds - kāpēc vispār jāvērtē dziļi rezervisti??!

lielāka jēga būtu, ja jaunie pavērtētu vecos un leģionārus, bet tur laikam grūti atrast labus vārdus ...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-29 02:13, pirms 3 gadiem
Nav ko dir.šļāt dīvānos. Ja nav ko teikt, labāk paklusēt.

     [+] [-]

, 2020-10-29 10:04, pirms 3 gadiem
Skatījos spēli un nesaku ka mūsējie slikti spēlēja,kaut puse komandas bija ar nedzirdētiem uzvārdiem. Pagaidām nekas briesmīgs nav jo maz esam spēlējuši,(ja neskaita 2 piešķirtos zaudējumus) tikai 12 sp. citām komandām 20 un vairāk. Ar Traktoru arī būs grūti uzvarēt.