Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šoreiz neglābj arī Makdeivids ar Draizaitlu: "Panthers" Edmontonā iemet sešas ripas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šoreiz neglābj arī Makdeivids ar Draizaitlu: "Panthers" Edmontonā iemet sešas ripas
Konors Makdeivids Floridas "Panthers" hokejistu spīlēs. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix

Trešo uzvaru savās pēdējās četrās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs svinēja Floridas "Panthers", kas, pateicoties otrā perioda ievadā 125 sekunžu laikā gūtajiem trīs vārtiem, ar 6:2 viesos sagrāva Edmontonas "Oilers".

Pēc bezvārtu neizšķirta pirmajā trešdaļā, panteras otrajā periodā uz laukuma iznāca īstā medību noskaņojumā, Āronam Ekbladam, Braienam Boilam un Noelam Ačjari divu minūšu un piecu sekunžu intervālā attaisnojot viesu piekopto forčekingu un panākot 3:0 viesu labā. Pēc šāda pavērsiena Maiks Smits "Oilers" vārtos tika nomainīts pret Miko Koskinenu, taču mājinieku sniegums diži neuzlabojās.

Līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida līdz trešā perioda 49. sekundei, kad pārspēts tika arī Koskinens - to paveica Jevgeņijs Dadonovs (4:0). Tiesa mājiniekiem paspīdēja cerību stariņš - Džeimss Nīls un Leons Draizaitls guva attiecīgi savus devītos un desmitos vārtus šosezon, mazāk nekā septiņas minūtes līdz beigām pietuvinot "Oilers" līdz 2:4. Tomēr pēdējā pusotrā minūtē Frenks Vatrano un Džeimss Horļuks dzēsa jebkādas edmontoniešu cerības uz izglābšanos - 6:2.

Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei šovakar iekrāja Boils (kuram šie bija pirmie divi punkti šosezon), Horļuks un Draizaitls, "Panthers" ar 11 spēlēs iegūtiem 14 punktiem pakāpjoties uz Austrumu konferences sesto pozīciju. Tikmēr "Oilers" ar 12 mačos nopelnītiem 17 punktim Rietumos joprojām ir otrā.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-28 03:16, pirms 4 gadiem
Edmontona un Bufalo netipiski starp līdriem. Bet gan jau viss nostāsies savās vietās.

     [+] [-]

, 2019-10-28 07:29, pirms 4 gadiem
Vilšanās jau pēc pirmajām trim ripām izslēdzu datoru.