Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" sagādā Kazaņai pirmo zaudējumu VTB līgā

Andrejs Siliņš

"Khimki" sagādā Kazaņai pirmo zaudējumu VTB līgā
Aleksejs Šveds, Foto: Sputnik / Scanpix

Svētdien VTB Vienotajā līgā basketbolā piekto uzvaru izcīnīja Maskavas apgabala "Khimki", kas ar 78:65 savā laukumā apspēlēja Kazaņas "Unics", sagādājot Tatarstānas vienībai pirmo zaudējumu šajā sezonā.

"Khimki" izšķirošo izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā un vienubrīd panāca pat +17. Lieliski spēlē iesaistījās Himku rezervisti, kopumā gūstot 45 punktus jeb vairāk nekā pusi no visiem komandas gūtajiem punktiem. Himku komanda svinēja panākumu ar 78:65, kas bija piektā uzvara piecos mačos.

Aleksejs Šveds kļuva par rezultatīvāko uzvarētāju rindās - 24 punkti, kā arī piecas rezultatīvas piespēles, taču arī sešas kļūdas. Arī Kazaņai rezultatīvāk spēlēja rezervisti nekā pamata piecinieka spēlētāji. Par rezultatīvāko "Unics" rindās kļuva divi - Eriks Makolums un Džamars SMits, kuriem pa 12 punktiem katram.

Kazaņai šis bija pirmais zaudējums četrās VTB līgas spēlēs. Tiesa, vēl viens zaudējums piedzīvots arī ULEB Eiropas kausā - arī tur bilance identiska, proti, trīs panākumi četrās spēlēs.

Nākamo spēli "Unics" VTB līgā aizvadīs pēc nedēļas, 4. novembrī mājās uzņemot "VEF Rīga", kas aizvien ir bez panākumiem.