Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Britu mediji: Lesteras ''City'' īpašnieks bija helikopterā tā avārijas brīdī

Rolands Eliņš

Britu mediji: Lesteras ''City'' īpašnieks bija helikopterā tā avārijas brīdī
Līdzjutēji pulcējas pie Lesteras stadiona. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Pie Anglijas premjerlīgas futbola komandas Lesteras "City" stadiona nogāzies kluba īpašnieka Vičaja Sivathanaprapha helikopters, turklāt pats īpašnieks atradies šajā helikopterā, vēsta britu mediji.

Kā ziņo "Sky", helikopters posmā no plkst.20.30 līdz plkst.20.45 pēc vietējā laika pacēlās no komandas stadiona un turpat nogāzās blakus esošajā stāvvietā. Pēc aculiecinieku stāstītā, helikopteram radās problēmas ar astes propelleru.

Sākotnēji netika ziņots, cik personas bija lidaparātā, kā arī nebija skaidrs, vai tajā atradās arī Sivathanaprapha, taču šobrīd pēc BBC pieejamās informācijas ir noskaidrojies, ka helikopterā atradās pats īpašnieks. Šādu informāciju britu medijam apstiprinājušas ģimenei pietuvinātas personas.

Plašāka informācija par to, cik cilvēki bija helikopterā, pagaidām nav publicēta. Tāpat nav skaidrs cietušo veselības stāvoklis. Kluba pārstāvji norādījuši britu medijiem, ka sadarbojas ar varas iestādēm un detalizētu paziņojumu sniegs vēlāk.

Lesteras "City" sestdien Premjerlīgas spēlē savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Vesthemas "United".

60 gadus vecais taizemiešu uzņēmējs Sivathanaprapha Lesteras klubu iegādājās 2010.gadā. Viņam pieder arī Beļģijas pēc spēka otrās līgas klubs "OH Leuven".

Sivathanaprapha ir beznodokļu veikalu ķēdes "King Power" īpašnieks.

Izmantotie resursi:
LETA