Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Ašvorts: ''Šodien varam svinēt, bet jāgatavojas nopietnai spēlei pret "Spartaku"''

Andris Liepa
Andris Liepa
SynotTip Latvijas Virslīgā futbolā cīņu par iekļūšanu Eirokausos turpina "Ventspils", kas izbraukumā ar 4:2 pieveica RFS – komandu, kas pirms mača vēl bija saglabājusi izredzes cīnīties par zeltu. Tās izdzēsa Nauris Bulvītis un Akinjemi Adeleke – katrs guva pa diviem vārtiem. Savukārt laukuma saimnieku rindās ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Eduards Višņakovs.
SPORTACENTRS.COM piedāvā pēcspēles preses konferenci.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-10-28 19:09, pirms 6 gadiem
Āšvorts jau nu laikam nebūs pareizi. Ešvorts varbūt, ja uzvārdu raksta Ashworth.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-28 23:37, pirms 6 gadiem
Labi Pol, nemāni pats sevi! Kāda nopietna spēle? Ko Spartakam vajag šajā spēlē?? Spartaks spēlēs bez jebkādas motivācijas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-29 07:33, pirms 6 gadiem
musashy, 2017-10-28 23:37, vakar, ignorēt, atbildēt
Labi Pol, nemāni pats sevi! Kāda nopietna spēle? Ko Spartakam vajag šajā spēlē?? Spartaks spēlēs bez jebkādas motivācijas!

Kāda motivācija bija Jelgavai pret Riga FC?Šajā spēle tikai Rīgai bija motivācija un ne mazā.Atgādināt,kāds bija rezultāts?FK Ventspils nedrīkst ne mirkli atslābināties,jo Spartakam neko vairs nevajag,varēs spēlēt bez stresa un spēlēt jūrmalnieki māk.Stress būs tikai FK Ventspilij,jo 2,jeb 5 vieta ir milzīga starpība,pluss Eirokausi.Lai cik tas nebūtu dīvaini,bet šosezon viena spēle noteiks vērtējumu,vai sezona bijusi veiksmīga,vai nē.