Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis: "Iepriekšējā mačā darbojos neveikli, bet tagad nospēlēju labāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Masaļskis: "Iepriekšējā mačā darbojos neveikli, bet tagad nospēlēju labāk"
Edgars Masaļskis un "Avtomobilist"
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Toljati "Lada" latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis pēc atveseļošanās atgriezies komandas vārtos, palīdzot gūt divas uzvaras divās spēlēs ar turnīra tabulas kaimiņiem. Mūsu sportists atzīst, ka pirmajā mačā bija grūtāk, kaut gan otrajā spēlē bija vairāk darba. Nākamajā cīņā nebūs jātaupa spēki, jo pēc tam varēs atpūsties.

25. oktobra mačā Pievolgas vienība pārspēja Hantimansijskas "Yugra" (4:3), bet vakar apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" (2:1). Traumas dēļ latviešu vārtsargs bija izlaidis vairāk nekā mēnesi, bet patlaban viņš atkal ir ierindā.

Edgars Masaļskis: "Iepriekšējā mačā bija grūti: mazliet nervozēju, darbojos neveikli. Tagad nospēlēju jau labāk. Emocionāli un arī fiziski šoreiz bija vieglāk spēlēt, kaut gan bija vairāk darba. Pēc uzvaras sajūtas ir tikai labas, taču spēle izvērtās grūta. "Avtomobilist" spēlē asi un cieši, pret viņiem vienmēr ir grūti. Pēdējās divas uzvaras mums vēl neko negarantē, vēl daudz jāspēlē. Komandas tabulā atrodas blakus, tās ir spēles ar tiešajiem konkurentiem. Pēc nākamā mača būs pauze, tāpēc nebūs jātaupa spēki cīņā ar Astanas "Barys". Jāveic vēl viens rāviens, bet tad atpūtīsimies un pastrādāsim."

Pēc iepriekšējās spēles Toljati vienības galvenais treneris Artis Ābols paslavēja Masaļski: "Man nepatīk kādu izcelt, taču atzīmēšu Masaļski, kurš nokļuva ļoti smagā situācijā. Pirmajā periodā viņš tika atstāts likteņa varā, tomēr nesalūza. Otrajā periodā, kad rezultāts bija 2:2 un 3:2, veica divus ļoti svarīgus atvairījumus."

Edgars Masaļskis šajā sezonā aizvadījis tikai četras spēles, kopumā atvairījis 90.2 % no pretinieku metieniem, vidēji mačā ielaižot 2.73 ripas. Pievolgas vienība šobrīd ieņem septīto pozīciju Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

     [+] [-]

, 2016-10-28 13:30, pirms 7 gadiem
Masļska konkurents Ivans Kasutins? :-)