Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Panākums pret "Dynamo" ir īpaši patīkams"

Ābols: "Panākums pret "Dynamo" ir īpaši patīkams"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā vakar Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 4:3 uzvarēja Maskavas "Dynamo". Pēc spēles komentārus sniedza abu vienību pārstāvji.

"Mačs noritēja viļņveidīgi. Mēs sākām ļoti labi, pirmās 18 minūtes spēlējām lieliski. Pēc tam izlēmām paspēlēties, un "Dynamo" mūs ātri sodīja, izlīdzinot rezultātu. Savukārt otrā perioda sākumā nokļuvām iedzinējos ar 1:3, taču gods un slava puišiem, kuri spēja izlīdzināt rezultātu un trešajā periodā izraut uzvaru. Īpaši patīkami, ka mums tas izdevās pret "Dynamo", jo šajā komandā ir vairāki puiši no Rīgas. Bet tas tā, neliels pluss. Daudz laika priecāties mums nav, tuvojas jau nākamā spēle," pēc mača sacīja uzvarētāju galvenais treneris Artis Ābols.

"Rezultātam esot 3:1, mūs pievīla disciplīna. Nopelnījām nevajadzīgus noraidījumus, kas salauza spēles gaitu. Taču pat tādā gadījumā neesam tiesīgi tā spēlēt, no 3:1 savā laukumā piedzīvojot zaudējumu. Šobrīd grūti kaut ko komentēt. Mums ir laiks pārskatīt spēli, visu pārdomāt un veikt secinājumus. Strādāsim, lai novērstu kļūdas," savas komandas sniegumu komentēja Harijs Vītoliņš

"Šodien puiši spēlēja ļoti pašaizliedzīgi. Liels paldies viņiem par to. Spēt noturēt šo uzvaru ir liels sasniegums. Šodien mēs parādījām savu raksturu. Īsta rakstura uzvara. Galvenais, ka šodien pratām izcīnīt trīs punktus. Vēlreiz gribu apsveikt puišus ar uzvaru, tiešām malači!" pēc uzvaras sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pjotrs Ščastļivijs.

"Kopumā viss kārtībā. Reizēm gadās šādi kritumi spēles gaitā. Bija grūti spēlēt, kad atradāmies jau iedzinēju lomā 1:3, bet galvenais ir nepadoties un turpināt spēlēt savu spēli. Šodien tas izdevās," turpināja pieredzējušais krievu uzbrucējs.

"Uzskatu, ka vārtu guvumi, kurus šodien guvu, ir visas maiņas nopelns. Viss piecinieks atdeva spēkus. Liels paldies partneriem," norādīja Ščastļivijs, kurš guva divus vārtus.

Izmantotie resursi:
ХК «Динамо» Москва — официальный сайт
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2014-10-28 10:06, pirms 9 gadiem
Video ne tv3

  +3 [+] [-]

, 2014-10-28 10:39, pirms 9 gadiem
spēles videoapskats: DYN-DRG 27/10/2014 ';

     [+] [-]

, 2014-10-28 11:40, pirms 9 gadiem
melikesport rakstīja: Video ne tv3
Oh, yes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 18:05, pirms 9 gadiem
Pieredzējušais krievu uzbrucējs!!!???

     [+] [-]

, 2014-10-28 21:55, pirms 9 gadiem
arish rakstīja: Pieredzējušais krievu uzbrucējs!!!???
Un kas cits, tavuprāt, ir Ščastļivijs?