Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" izšķērdē lielu pārsvaru, taču beigās uzvar

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" izšķērdē lielu pārsvaru, taču beigās uzvar
Oļegs Znaroks un Maskavas "Spartak" hokejisti. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šovakar dramatisku otro uzvaru pēc kārtas svinējusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak", kas trešajā trešdaļā nenoturēja šķietami drošu trīs vārtu pārsvaru, taču noslēgumā ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā nolauza principiālo sāncensi Maskavas "Dynamo".

Cīņas rezultātu sestajā minūtē skaitliskajā vairākumā atklāja Maskavas "Dynamo" snaiperis Vadims Šipačovs. Pēc septiņām minūtēm gan "Spartak" izdevās atgūt līdzsvaru uz tablo, Sergejam Širokovam realizējot vairākumu - 1:1. Znaroka un Vītoliņa trenētajiem vīriem ļoti sekmīgi padevās otrā un trešā periodu sākumi, nominālajiem spēles mājiniekiem izceļoties trīs reizes pēc kārtas. Trīs rezultatīvas piespēles iekrāja soms Jori Lehtera. Ivana Bočarova vietā "Dynamo" vārtos stājās 40 gadus vecais komandas veterāns Aleksandrs Jerjomenko.

Kā izrādījās, tad 2001. gadā Maskavas "Dynamo" vārtos debitējušā vārtsarga ienākšana spēlē nominālajiem viesiem deva labu impulsu, lai sasmeltu iepriekš "izlieto ūdeni" - Dmitrijs Jaškins, Andrejs Mironovs un Daniils Tarasovs mazāk kā desmit minūšu laikā no nelabvēlīgā 1:4 panāca 4:4, cīņai sākoties no jauna.

Pagarinājumā iniciatīva piederēja iepriekšējos mačos sešas uzvaras pēc kārtas svinējušajai "Dynamo", taču rezultāts nemainījās. Bullīšu pirmajās piecās metienu kārtās abas vienības bija precīzas pa vienai reizei, bet sestajā piegājienā Širokovs izrāva ļoti svarīgu panākumu "Spartak".

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma "Spartak" ar desmit spēlēs nopelnītiem deviņiem punktiem Rietumu konferencē pacēlās uz sesto vietu, bet "Dynamo" ar tikpat mačos sakrātiem 13 punktiem Rietumos ir ceturtā.

Arī dienas otrā spēle izvērtās vārtu guvumiem bagāta, Novosibirskas "Sibir" komandai gūstot pa trim vārtiem gan otrajā, gan trešajā periodā un ar 6:4 mājās pieveicot Jekaterinburgas "Avtomobilist". Ar diviem precīziem raidījumiem un vienu rezultatīvu piespēli šodien "Sibir" labā izcēlās Jirki Jokipaka, kamēr pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei uzvarētāju labā iekrāja Mikaels Ruohomā un Ņikita Šaškovs. "Avtomobilist" sastāvā vārti un rezultatīva piespēle Anatolijam Goliševam.

Novosibirskas hokejisti ar 11 mačos nopelnītiem deviņiem punktiem pakāpās uz septīto vietu Austrumos, kamēr "Avtomobilist" pēc trešā zaudējuma pēc kārtas ar 14 punktiem desmit cīņās šajā pašā konferencē saglabā ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-09-28 23:28, pirms 4 gadiem
Ohujec
Kāds vēl spēlēt drīxt?
Vai arī meklē kur aplipināties..
P. S.... Šovakar trešā kazarma ar pirmo kazarmu spēlēs uz mīnu lauka...
😎

     [+] [-]

, 2020-09-28 23:30, pirms 4 gadiem
... baskeyu