Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Triatlona sacensības iesvēta jaunatklāto Rēzeknes Olimpisko centru

Ints Megnis
Ints Megnis

Triatlona sacensības iesvēta jaunatklāto Rēzeknes Olimpisko centru
Sacensības "Katram viens triatlons" Rēzeknē. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Svētdien projekta "Katram viens triatlons" ietvaros aizvadītas triatlona sacensības Rēzeknē, ko uzņēma šajā pilsētā vien pirms pāris dienām atklātais olimpiskais centrs.

"Katram viens triatlons" aicina cilvēkus būt aktīviem, veselīgiem un pats galvenais sportot. Sacensībās Rēzeknē dalībniekus lutināja laikapstākļi un viņi varēja izmēģināt nupat atklāto pilsētas infrastruktūru. Vispirms sportisti startēja atklātajā peldēšanā, tālāk notika riteņbraukšanas posms ar handikapa startu un noslēdzās ar skriešanu.

Trasi par interesantu atzina arī Daugavpils kluba DTC "Jaunība" pieredzējušais treneris Anatolijs Levša. Sacensībās piedalījās sportisti no Rīgas, Daugavpils, Ludzas un Dobeles. Novērtēt triatlona sportu bija ieradušies arī Rēzeknes sportisti un atbalstītāji. Šie mači tika organizēti sadarbībā ar sporta klubu "Magnen”, Rēzeknes pilsētas domi, Olimpisko centru Rēzekne un Latvijas Triatlona federāciju.

Iespējams, nākamgad arī Rēzeknē tiks rīkots kāds no Latvijas triatlona kausa posmiem, bet triatlona sezona vēl nav noslēgusies, jo 23. oktobrī Bauskā paredzēts duatlons "Bauskas kronis".