Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Četri punkti Ufā? Zaudējām, tāpēc emocijas bija uz nulles"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Četri punkti Ufā? Zaudējām, tāpēc emocijas bija uz nulles"
Kaspars Daugaviņš. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Podoļskas "Vityaz" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīst, ka individuālie sasniegami ir patīkams bonuss, taču galvenais gūt uzvaras kā komandai.

26. septembra mačā latvietis sakrāja 4 (1+3) rezultativitātes punktus izbraukumā pret "Salavat Yulaev". Nesen guva savu 250. punktu un izpildīja 150. rezultatīvo piespēli KHL. "Par tādām lietām nedomāju, cenšos dot labumu komandai un darīt visu, lai gūtu uzvaru. Četri punkti Ufā? Bet komanda taču zaudēja, tāpēc pēc mača emocijas bija uz nulles. Protams, kad notiek tādas mazas jubilejas, tas ir patīkami, mazs individuālais bonuss noskaņojumam," atzīst Kaspars Daugaviņš, kurš šosezon izvirzījies kā KHL ceturtais rezultatīvākais spēlētājs - 11 (4+7) punkti deviņās spēlēs.

"Vityaz" šobrīd ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, bet nākamais mačs būs 1. oktobrī pret Omskas "Avangard", kas patlaban ir KHL līdervienība. "Tā ir viena no labākajām komandām līgā, tas mums būs labs tests. Vai spēsim noskaņoties spēlei pret tādu pretinieku? Tas ir ļoti svarīgs jautājums, kas uztrauc gan trenerus, gan mani. Vajag uzvarēt! Spēlēsim pret Boba Hārtlija komandu. Mēs trīs gadus kopā sadarbojamies Latvijas izlasē," saka latvietis.

Jaunajā sezonā pārsteidz Minskas "Dinamo", kam tagad ir piecas uzvaras pēc kārtas un trešā vieta Rietumu konferencē. "Minskiešiem ir jaunie spēlētāji un teicami leģionāri. Fiziski spēcīga komanda, lieliski skrien, ir iespēlēts skaitliskais vairākums - to viņi parādīja mačā pret mūsu vienību [2:4 Podoļskā]," norāda Piemaskavas vienības uzbrukuma līderis.

3. oktobrī piemaskaviešiem ieplānota spēle Rīgā pret vietējo "Dinamo". Iespējams, ka šī cīņa nenotiks, jo rīdzinieki ir karantīnā līdz 5. datumam.

Izmantotie resursi:
hcvityaz.ru