Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Covid-19 saslimšanu dēļ pārceltas vēl četras Daugavpils "Dinaburgas" spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Covid-19 saslimšanu dēļ pārceltas vēl četras Daugavpils "Dinaburgas" spēles
Atvars Tribuncovs. Foto: Daugavpils Dinaburga

“Optibet” hokeja līgas klubā Daugavpils “Dinaburga” pagājušās nedēļas nogalē tika konstatēti četri saslimšanas gadījumi ar Covid-19, un šodien Latvijas Hokeja federācija pieņēmusi lēmumu pārcelt nākamās četras komandas spēles.

Sestdien Latvijas čempionāta ietvaros vajadzēja norisināties trim spēlēm, bet piektdien tika pieņemts lēmums drošības apsvērumu dēļ pārcelt Daugavpilī paredzēto dueli starp “Dinaburgu” un “Mogo/LSPA”. Vairākiem “Dinaburgas” spēlētājiem bija paaugstināta ķermeņa temperatūra, un drošības apsvērumu dēļ visai komandai tika veiktas Covid-19 analīzes. Tajās tika konstatēti četri saslimšanas gadījumi.

Ņemot vērā, ka visai komandai jāatrodas karantīnā, kam pakļauti arī 35 Daugavpils Ledus sporta skolas audzēkņi, jo starp saslimušajiem ir treneri, kuri vadīja nodarbības, pieņemts lēmums pārcelt vēl četrus “Dinaburgas” mačus. Divas nākamās spēles bija paredzētas savā laukumā - 30. septembrī pret “Olimp/Venta 2002” un 3. oktobrī pret “Zemgali/LLU”. 7. oktobrī bija paredzēta viesošanās pie “Liepājas”, bet 10. oktobrī - izbraukuma spēle pret HS “Rīga”.

Šāds termiņš saskan ar divu nedēļu obligāto karantīnu, ja konstatēta saslimšana ar Covid-19 vai cilvēks bijusi kontaktpersona kādam no saslimušajiem. Analīzes tika veiktas piektdien, 25. septembrī, tādējādi karantīna nesaslimušajiem beigsies nākamās nedēļas piektdienā, 9. oktobrī.

“Dinaburga” ir vienīgā komanda, kas šajā sezonā vēl nav tikusi pie punktiem - komanda sākusi ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Rezultatīvākais spēlētājs ar 2+1 ir Vadims Vabiščevičs, bet divas piespēles izdarījuši Sergejs Pečura, Artjoms Pankevičs un Jegors Mateiko. Komandas galvenais treneris ir Atvars Tribuncovs.

Tikušas pārceltas arī “Daugavpils LSS”, kas spēlē Junioru attīstības hokeja līgā, divas nākamās spēles. Komandu pārstāv vairāki hokejisti, kuri spēlējuši arī “Dinaburgas” rindās.

Pārceltās “Dinaburgas” spēles

SpēleVietaDatums
HK Dinaburga - HK Mogo/LSPADaugavpils ledus halle26.09.2020.
HK Dinaburga - HK Olimp/Venta 2002Daugavpils ledus halle30.09.2020.
HK Dinaburga - HK Zemgale/LLUDaugavpils ledus halle03.10.2020.
HK Liepāja - HK DinaburgaLOC ledus halle07.10.2020.
HS Rīga - HK DinaburgaHokeja halle Rīga10.10.2020.

     [+] [-]

, 2020-09-28 13:56, pirms 4 gadiem
Hmm, kur šamie varēja aplipt
23 septembrī pievienojās jauns vārtsargs no krievijas...
Ja pirms tam sēdēja karantīnā, tad ok

     [+] [-]

, 2020-09-28 14:36, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: Hmm, kur šamie varēja aplipt
23 septembrī pievienojās jauns vārtsargs no krievijas...
Ja pirms tam sēdēja karantīnā, tad ok
Lielveikalā, braucot uz citurieni, kādam varbūt senči vai draugi,radi no ārzemēm atbraukuši. Nav jau tā ka sportists var saslimt tikai no citiem sportistiem.

     [+] [-]

, 2020-09-28 15:33, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Lielveikalā, braucot uz citurieni, kādam varbūt senči vai draugi,radi no ārzemēm atbraukuši. Nav jau tā ka sportists var saslimt tikai no citiem sportistiem.
Lielveikalā kāds pircējs Latvijā ir triperi noķēris, oficāli apstiprināts?
Daugavpilī 52 uz doto brīdi, tur tie perēkļi ir dažādi. lielveikalu nav pat starp darbiniekiem. pārsvarā jau ieved no ārzemēm Latvijā...

     [+] [-]

, 2020-09-28 16:16, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Lielveikalā kāds pircējs Latvijā ir triperi noķēris, oficāli apstiprināts?
Daugavpilī 52 uz doto brīdi, tur tie perēkļi ir dažādi. lielveikalu nav pat starp darbiniekiem. pārsvarā jau ieved no ārzemēm Latvijā...
ņemot vēra, ka visu laiku citiem liec netupīt par kovidu, vareji pats netupīt un saprast, ka ar to ir domāts, ka kovidu var noķert ļoti daudz kur ne jau tikai trenējoties vai spēlējot.

     [+] [-]

, 2020-09-28 17:20, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: ņemot vēra, ka visu laiku citiem liec netupīt par kovidu, vareji pats netupīt un saprast, ka ar to ir domāts, ka kovidu var noķert ļoti daudz kur ne jau tikai trenējoties vai spēlējot.
jā , man zināmas vietas , kur visātrāk noķert. Lielveikali nav tā vieta! vismaz Latvijā! tāpēc izbrīnīja atbilde, kad piesauci Dinaburga kur varētu dabūt triperi...