Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides derbijā "Real" bez Marselu, "Barcelona" uz vairākiem mēnešiem bez Imtitī

Andrejs Siliņš

Madrides derbijā "Real" bez Marselu, "Barcelona" uz vairākiem mēnešiem bez Imtitī
Samuēls Umtitī, Foto: EPA / Scanpix

Spānijas futbola superklubu Madrides "Real" un "Barcelona" komandas palikušas bez pamata sastāva aizsargiem - madridiešiem spēlē pret "Atletico" nevarēs palīdzēt brazīlietis Marselu, bet Barselonas komanda uz vairākiem mēnešiem palikusi bez Samuēla Imtitī.

Trešdien piedzīvotajā zaudējumā Seviljā (0:3) Marselu spēli nepabeidza (tiesa, netika nomainīts, jo maiņas bija beigušās un "Real" galotni aizvadīja ar 10 futbolistiem) un pēc tās spēlētājam konstatēts savainojums labajai kājai. Līdz ar to kreisās malas aizsargs Marselu nepiedalīsies rītvakar gaidāmajā Madrides superderbijā pret "Atletico".

"Real" šobrīd ar 13 punktiem sešās spēlēs ieņem otro pozīciju turnīra tabulā, bet "Atletico" sakrājusi par diviem punktiem mazāk un ierindojas trešajā vietā. Līdere ar tikpat punktiem, cik "Real", ir "Barcelona", kas rīt mājās uzņems Bilbao "Athletic".

Tomēr Barselonas komandai nevarēs palīdzēt Francijas izlases kamerūniešu centra aizsargs Samuēls Imtitī, kurš iedzīvojies nopietnā savainojumā. Futbolistam konstatēts saišu bojājums kreisās kājas ceļgalā. Tiek paredzēts, ka Imtitī nevarēs spēlēt pat vairākus mēnešus.

Līdz ar to "Barcelona" rīcībā palikuši vien trīs pieredzējuši centra aizsargi - Žerārs Pikē, Klemāns Langlē un Tomass Vermālens.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/

  +2 [+] [-]

, 2018-09-28 16:03, pirms 6 gadiem
Siliņ, Marselu neaizvadīja visu maču pret Sevilju, jo nogāja malā aptuveni 15 min. līdz spēles beigām, tāpēc, ka vairs nevarēja paspēlēt. Var redzēt, ka autors ne tikai nav spēli skatījies, bet pat neko par to lasījis.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-28 16:08, pirms 6 gadiem
Rīt gan laba futbola diena: RM-Atletico, Chelsea-Liverpool, Juventus-Napoli, Roma-Lazio, Bayer-Dortmunde, kā arī RFS-Riga.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-28 16:24, pirms 6 gadiem
Aha, H.E.N.R.Y. taisnība, Marselu 80.minūtē nogāja no laukuma, un par cik RM jau bija visas maiņas veikuši, tad spēli pabeidza mazākumā...

     [+] [-]

, 2018-09-28 23:35, pirms 6 gadiem
Par Umtiti nesteigtos,neviens cits spaanju medijs par kaadu nopietnu savainojumu nezinjo,pat komandas treneris Valverde neko taadu zurnaalistiem intervijaa neteica,tik ka ir diskomforts un nevarees speeleet naakamajaa speelee.

     [+] [-]

, 2018-09-29 13:45, pirms 6 gadiem
Tad Imtitī vai Umtitī? Izlemiet vienreiz!