Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Karašausks necenzēti nolamā līdzjutējus, Lemajičam jāizlaiž viena spēle

Krišs Upenieks

Karašausks necenzēti nolamā līdzjutējus, Lemajičam jāizlaiž viena spēle
Darko Lemajičs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

27. septembra Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas sēdē naudas sodus nolemts piešķirt ''Riga'' FC un ''Liepāja/Mogo'' uzbrucējiem Darko Lemajičam un Artūram Karašauskam.

Darko pēc pievienošanās ''Riga'' FC vasaras transfēru periodā kļuvis par vienu no komandas līderiem, pie tam ir vienīgais rīdzinieku izteiktais smailes uzbrucējs. Pret ''Ventspili'' Lemajičs nopelnīja divus brīdinājumus, pie tam otrais bija par simulāciju soda laukumā.

Lemajičs vēl saņēmis arī 150 eiro soda naudu par nepakļaušanos tiesneša norādījumam atstāt laukumu pēc noraidījuma saņemšanas. Darko nevarēs rīdziniekiem palīdzēt 30. septembra spēlē Skonto stadionā pret pašreizējo čempionāta līdervienību Jūrmalas ''Spartaku''.

No "Riga" FC sodīts arī kluba izpilddirektors Romāns Lajuks, kuram piešķirts brīdinājums. Viņš iegājis tiesnešu ģērbtuvē un izteicis pretenzijas pēc Ventspilī izcīnītās uzvaras. Visdrīzāk, incidents tiešā veidā saistīts ar Lemajiča noraidījumu. Pirms funkcionāra karjeras Lajuks bija viens no labākajiem tiesnešiem Latvijā.

140 eiro sods piešķirts ''Liepāja/Mogo'' uzbrukuma līderim Artūram Karašauskam, kurš pagalam vīlies bija pēc zaudējuma (0:1) pret ''Jelgavu''. Artūrs sodīts par necenzētu izteicienu lietošanu vērstu pret skatītājiem.

Savukārt ''Jelgavai'' sestdienas spēlē savā laukumā pret ''Ventspili'' nevarēs palīdzēt Latvijas izlases futbolists un jelgavnieku kapteinis Gints Freimanis, kuram ir pārsniegts dzelteno kartīšu limits.

Ar visiem LFF DK lēmumiem variet iepazīties ŠEIT.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 12:12, pirms 7 gadiem
FC Rigai būs jāspēlē ar citu uzbrucēju.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-28 13:17, pirms 7 gadiem

Skatos, ka ne tikai FKL atsevišķu līdzjutēju un Pertijas paradums ir nolamāt kritiski domājošos līdzjutējus, bet nu jau arī starp futbolistiem šādi kadri ir parādījušies.
Augstas inteliģences klubs un atsevišķi tā līdzjutēji.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 13:26, pirms 7 gadiem
Necenzētos izteicienus - studijā!

  +6 [+] [-]

, 2017-09-28 13:54, pirms 7 gadiem
Tāds nu viņš ar paliks - lecīga vietējā pīļudīķa zvaigznīte

     [+] [-]

, 2017-09-28 17:03, pirms 7 gadiem
Uz ātro uzmetot aci, jau paspēju nodomāt, ka Karašausks asi reaģējis uz neizsaukšanu uz izlasi...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 18:01, pirms 7 gadiem
Tie 140 eiro jau ir sīkums. Tad varbūt nevis federācijai, bet valsts iestādēm šādos gadījumos būtu labāk piemērot 15 dienu administratīvo arestu. Lai pārdomā par savu uzvedību sabiedriskā vietā. Jau apnikuši tie krievu valodas "mīļvārdiņi"!!!
Un augsti kvalificētam tiesnesim nav ko lauzties pie citiem tiesnešiem! Gan jau pašam nepatika, ka kāds spēles laikā viņam ko aizrādīja!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 01:21, pirms 7 gadiem
Nu ko tur piebilst,zivs pūst no galvas! Ja jau FK LIEPĀJA/MOGO galvenais treneris Pertija un palīgs Zuntners var atļauties visādas vaļības,tad ko gaidīt no spēlētājiem,kuri ar to ārprātu saskarās ikdienā?