Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" bullīšos zaudē "Krylia Sovetov", taču izcīna pirmo punktu

"Rīga" bullīšos zaudē "Krylia Sovetov", taču izcīna pirmo punktu
Foto: mhl.khl.ru

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā pirmo punktu izcīnījis hokeja klubs "Rīga", kas izbraukumā ar 0:1 pēcspēles metienos piekāpās "Krylia Sovetov" komandai.

Atgādināsim, ka abas komandas savā starpā tikās otrdien, kad ar rezultātu 2:1 pārāki bija "Krylia Sovetov" hokejisti. Hokeja kluba "Rīga" labā vienīgos vārtus mazākumā guva Artjoms Pankevičs.

Spēles pašā sākumā "Rīga" nonāca mazākumā, taču laukuma saimnieki nespēja gūt vārtus. Vēlāk, spēlējot jau pilnā sastāvā, "Rīga" minūti kontrolēja ripu viesu zonā, taču atklāt spēles rezultātu mūsējiem neizdevās. Spēles septītajā minūtē mūsējie ieguva tiesības spēlēt skaitliskajā vairākumā, kur šoreiz tika izveidoti vairāki bīstami momenti, taču veiksmīgi vārtos stāvēja Grigorijs Trešaļins.

Spēles turpinājumā divas reizes vairākumā spēlēja laukuma saimnieki, taču vārtus gūt viņiem neizdevās. Spēles 19.minūtē lieliska iespēja atklāt spēles rezultātu bija "Krylia Sovetov" uzbrucējam Jevgēņijam Tolstovam, taču tas viņam neizdevās.

Arī otrās trešdaļas sākumā rīdzinieki nopelnīja mazākumu, kad par pretinieka grūšanu apmalē divas minūtes nopelnīja Uvis Balinskis. Taču arī šoreiz "Krylia Sovetov" nespēja gūt vārtus, jo lielisks vārtos bija Dāvis Gustavs Grigals. Spēles 26.minūtē laukuma saimnieki guva vārtus, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās tie netika ieskaitīti, jo tika izgrūsti vārti. 27.minūtē vēl viens vairākums bija rīdziniekiem, kuri bija ļoti aktīvi, taču lielisks vārtos bija Trešaļins – 0:0 pēc divām trešdaļām.

Trešajā trešdaļā 52.minūtē Aleksandrs Visockis varēja gūt vārtus, taču glāba Trešaļins, bet 55.minūtē Frenks Razgals trāpīja pa vārtu pārliktni. Turpinājumā abas komandas aktīvi centās izraut uzvaru, taču nekā – pēc 60 nospēlētām minūtēm 0:0 un pagarinājums. Arī piecu minūšu pagarinājumā vārti netika gūti un spēles uzvarētājs bija jānosaka ar pēcspēles metienu palīdzību.

Bullīšos Razgala metiens tika atvairīts, bet Vulkanovs meta garām vārtiem, kamēr Aleksejs Buļigins un Sergejs Kļečkins bija precīzi, tādējādi svinot uzvaru ar 1:0. Diemžēl "Rīga" šis bija astotais zaudējums astoņās spēlēs, taču turnīra tabulā ir izcīnīts pirmais punkts.

Jāatzīmē, ka gan vakar, gan arī šodien rīdzinieki pa pretinieku vārtiem meta gandrīz divas reizes vairāk, taču abas dienas diemžēl nācās piekāpties.

''Krylia Sovetov'' - "Rīga" 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Vārti: 65:00 Kļečkins 1:0
Soda minūtes: 6:12
Metieni: 17:30
Vārtsargi: Grigorijs Trešaļins - Dāvis Gustavs Grigals

Izmantotie resursi:
online.mhl.khl.ru

     [+] [-]

, 2016-09-28 22:20, pirms 8 gadiem
Skatoties uz abu Latvijas-Krievijas klubu panākumiem, sāk palikt žēl Itera un Ušakova naudas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 01:34, pirms 8 gadiem
HK Rīga iet RD pēdās.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-29 03:15, pirms 8 gadiem
kaut kāds lāsts Latvijas hokejam uzlikts, nevieni nevar trāpīt vārtos...