Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Cibuļskim savainojums, tuvākajos mačos nespēlēs

Andrejs Siliņš

Cibuļskim savainojums, tuvākajos mačos nespēlēs
Oskars Cibuļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" izplatījis informāciju, ka savainojuma dēļ tuvākajās spēlēs komandai nevarēs palīdzēt aizsargs Oskars Cibuļskis.

Šovakar rīdzinieki turpina trīs spēļu izbraukuma tūri, viesojoties Ņižņekamskā pie "Neftekhimik" vienības, kas 13 spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras, bet piecas no tām pēcspēles metienu sērijās. Vairāk par gaidāmo spēli iespējams lasīt šeit: "Dinamo" viesojas pie bullīšu ekspertiem...

Kļuvis zināms, ka savainojumā iedzīvojies rīdzinieku aizsargs Oskars Cibuļskis. Lai gan netiek precizēts ne tas, kāds ir savainojums, ne tas, cik ilgs laiks būs nepieciešams tā saārstēšanai, "Dinamo" ziņo, ka Oskars nepiedalīsies tuvākajās spēlēs.

Pēc viesošanās Ņižņekamskā "Dinamo" dosies uz Kazaņu, kur 3. oktobrī paredzēta spēle pret vietējo "Ak Bars".

28 gadus vecais Cibuļskis jaunajā sezonā piedalījies desmit spēlēs un izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī sešām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu (+3). "Dinamo" rindās Cibuļskis spēlē jau astoto sezonu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2016-09-28 15:01, pirms 8 gadiem
Autor, nākamais mačs ar AK Bars būs nevis 3. oktobrī, bet gan 30. septembrī!

  -1 [+] [-]

, 2016-09-28 15:33, pirms 8 gadiem
Žēl, jutu, ka Cibis būtu šodien guvis vārtus un atdevis rezultatīvu piespēli...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-28 16:10, pirms 8 gadiem
Pizdii gjeerbtuvees dabuuja!

  -1 [+] [-]

, 2016-09-28 19:56, pirms 8 gadiem
Pietiks ņemties, beidziet apkaunot valsti. Tas ko jūs rādat tas nav hokejs - tā ir nožēlojama hokeja parodija.