Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Cipulis: "Pret "Lev" bijām lēni..."

Jānis Pārums

Cipulis: "Pret "Lev" bijām lēni..."
Mārtiņš Cipulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Cipulis zaudējumu spēlē pret Popradas "Lev" (0:2) skaidroja ar pārāk gausajām darbībām laukumā, kā arī norādīja, ka pretinieks uzvarējis pelnīti.

"Spēle nevedās jau mums no paša sākuma. Visas darbības mums bija lēnas, pretinieks bija krietni ātrāks," sacīja Cipulis. "It kā izpētījām "Lev" spēli, gatavojāmies, neviens nedomāja, ka būs viegli vai par to, ka pretinieks vēl ne reizi nav uzvarējis. Nezinu, varbūt ar simtprocentīgu atdevi nebijām noskaņojušies spēlei, taču "Lev" uzvarēja pelnīti, jo daudzos momentos bija vienkārši ātrāki par mums."

"Domāju, ka problēma ir komandas ātrumā un kustībā. Turklāt pret "Lev" mēs ielaidām vārtus, vajadzēja atspēlēties, kas mums visu padarīja vēl grūtāku, viņiem – vieglāku. Funkcionālajā gatavībā problēmu nav, visi jūtas labi. Man šķiet, ka laukumā mēs saprotamies, bet vienalga kaut kas notiek ne tā. Arī pret Minsku mēs nespēlējām tā, kā gribētos," piebilda Cipulis.

Piecās aizvadītajās KHL spēlēs Cipulis izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, bet Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem ieņem devīto vietu Rietumu konferencē un 20.vietu visā līgā 23 komandu konkurencē. Šovakar rīdzinieki savā laukumā uzņems Latvijas treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dynamo".

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +7 [+] [-]

, 2011-09-28 15:50, pirms 13 gadiem
paši vainīgi! LEV jums ierādija vietu!
ceram uz šodienas spēli..- uzvaru..

  +6 [+] [-]

, 2011-09-28 16:03, pirms 13 gadiem
da labi ? cipuli Tu tik tagad to saprati ?

es pat iemigu skatoties speli

  -1 [+] [-]

, 2011-09-28 16:05, pirms 13 gadiem
pa lēnu, kkas ne tā, nevedās, nebijām noskaņojušies- jomajo, tad jau izriet,ka pastāv NEmaza problēma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-28 16:25, pirms 13 gadiem
Uzskatu, ka kamēr būs attieksme: "...nezinu, varbūt ar simtprocentīgu atdevi nebijām noskaņojušies spēlei...", tikmēr būtiska progresa nebūs - neatkarīgi no tā, vai Cipulis vai kāds cits to saka un neatkarīgi no trenera raudzes. Domāju, ka papildus labas trenerim (kāds pēc manām domām arī ir Peka) komandā būtu nepieciešams ļoti labs psihologs, kas drusku pelēko vielu smadzenēs pieslēdz pie strāvas...

  +8 [+] [-]

, 2011-09-28 16:28, pirms 13 gadiem
cerams ka tu arī kādu golu šosezon iemetīsi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-28 16:43, pirms 13 gadiem
Cipulim ir labas dotibas, bet šķiet cilvēciņš pilnīgi neizprot, kas jādara uz laukuma, pilnnīgs apjukums ,neizpratne ,kas jādara ar ripu, kur to vajadzētu iemest,šķiet tāds mazvērtības sindroms, bet varbūt trenerim vajadzētu vienkārši paskaidrot, kā mazam bērnam, kur tā ripa jāiemet.

  -2 [+] [-]

, 2011-09-28 16:47, pirms 13 gadiem
Varbūt tomēr vajadzēja, pirms sezonas, tos krosiņus paskriet?

  +4 [+] [-]

, 2011-09-28 16:47, pirms 13 gadiem
Nebiju redzējis no Dinamo tādu spēli! Elementāras kļūdas, pie tam vairumā... Tāda sajūta, ka vairs ne piespēli var iedot, ne paslidot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-28 17:45, pirms 13 gadiem
kristapstabu rakstīja: Cipulim ir labas dotibas, bet šķiet cilvēciņš pilnīgi neizprot, kas jādara uz laukuma, pilnnīgs apjukums ,neizpratne ,kas jādara ar ripu, kur to vajadzētu iemest,šķiet tāds mazvērtības sindroms, bet varbūt trenerim vajadzētu vienkārši paskaidrot, kā mazam bērnam, kur tā ripa jāiemet.
vienkārši viņš ir pārāk prognozējams,jo visiem ir skaidrs,ko viņš nākamajā brīdī darīs,bet gan jau savu iemetīs

  +5 [+] [-]

, 2011-09-28 17:51, pirms 13 gadiem
Bļāviens, ko var Cipulim piepis..... Normāls vecis viens no retajiem iekš Dinamo , kas var pie bortiem izgrūstīties un viens no veiklākajiem arī. Ripas varbūt viņš tik daudz nemetīs, ja paliks kopā ar Podziņu(dabon ripu un viens pac dui pa laukumu, vins pat HK Rīga ir švak kurnu vē Dinamo) . Varbūt vajag padomāt, ka ne Cipulī tā vaina, bet gan maiņa biedros, ja atceramies tad viņš bija tas, ks pagājušo sezon ielika Hattrick pret OMSKU, UN Atceramies nesenākus notikumus, tad pasaules čempī bija vārtu mašīna, bet pārējie govs pļekas.

Bet nu Dinamo spēlē švaki, un kopš Ņiživija (slidinās viens pac uz riņķi un bieži notizlojas) ierašanās iet vēl švakāk. Varbūt Miķeim, jābūt atpakaļ ar Vargu un Lundmarku, UN Ņiživiju salaizt ar veco labo Cipuli un kādu Pa vidu iestādīt? HZ . Bet nu jauztaisa neliela rotācija.

     [+] [-]

, 2011-09-28 17:53, pirms 13 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: cerams ka tu arī kādu golu šosezon iemetīsi...
Domā ? komandā jānosvin katrs viņa punkts

  +2 [+] [-]

, 2011-09-28 17:58, pirms 13 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Bļāviens, ko var Cipulim piepis..... Normāls vecis viens no retajiem iekš Dinamo , kas var pie bortiem izgrūstīties un viens no veiklākajiem arī. Ripas varbūt viņš tik daudz nemetīs, ja paliks kopā ar Podziņu(dabon ripu un viens pac dui pa laukumu, vins pat HK Rīga ir švak kurnu vē Dinamo) . Varbūt vajag padomāt, ka ne Cipulī tā vaina, bet gan maiņa biedros, ja atceramies tad viņš bija tas, ks pagājušo sezon ielika Hattrick pret OMSKU, UN Atceramies nesenākus notikumus, tad pasaules čempī bija vārtu mašīna, bet pārējie govs pļekas.

Bet nu Dinamo spēlē švaki, un kopš Ņiživija (slidinās viens pac uz riņķi un bieži notizlojas) ierašanās iet vēl švakāk. Varbūt Miķeim, jābūt atpakaļ ar Vargu un Lundmarku, UN Ņiživiju salaizt ar veco labo Cipuli un kādu Pa vidu iestādīt? HZ . Bet nu jauztaisa neliela rotācija.
Piekrītu, vismaz kāds prātīgi runā!

  +3 [+] [-]

, 2011-09-28 18:04, pirms 13 gadiem
Zina stipri nokavejusies =) Cipulis soreiz bija lens ar komentaru =)