Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF jaunieguvums Robinsons: "Plānā ir Latvijas čempionu tituls"

VEF jaunieguvums Robinsons: "Plānā ir Latvijas čempionu tituls"
Džeralds Robinsons pēc ierašanās Rīgā
Foto: facebook.com/vefriga

"Protams, plānoju izcīnīt čempionu titulu Latvijas līgā, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc devos spēlēt uz šejieni," pēc ierašanās Latvijā Rīgas VEF jaunieguvums Džeralds Robinsons norāda uz vienu no galvenajiem mērķiem, kāpēc piekritis rīdzinieku piedāvājumam.

"Šobrīd pārāk daudz vēl nezinu par jauno komandu, atskaitot vienu cilvēku – Jāni Timmu, ar kuru spēlēju Memfisas "Grizzlies" komandā 2013. gada NBA Vasaras līgā. Jāni atceros kā ļoti atlētisku spēlētāju un patīkamu cilvēku. Toreiz ar viņu sanāca pāris reizes pavadīt kopā brīvo laiku ārpus laukuma. Zinu, ka VEF spēlē divos labos turnīros – Eirolīgas kvalifikācijā un atkarībā no rezultātiem tajā attiecīgi kādā no ULEB sacensībām, kā arī VTB Vienotajā līgā. Ar ziņkāri raugos uz jauno sezonu un to, kā viss šeit risināsies. Protams, plānoju izcīnīt čempionu titulu Latvijas līgā, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc devos spēlēt uz šejieni," piebilda Džeralds Robinsons.

"Pētot informāciju par Rīgu un Latviju, neieraudzīju kaut ko nenormālu. Vērtējot pēc bildēm, kuras aplūkoju pirms došanās uz šejieni, Rīga ir skaista pilsēta. Turklāt pēc iepriekšējām sezonām Eiropā, kuras pavadīju komandās no mazākām pilsētām, šeit būs iespēja dzīvot lielā pilsētā, kas ir jauki. Esmu no vienas pilsētas ar Aleksu Renfro (2009./2010. gada sezonas "VEF Rīga" saspēles vadītāju), kuru regulāri satieku vasarās, un viņš bija viens no cilvēkiem, ar kuru runāju pirms došanās uz Rīgu. Aleksam par VEF komandu, organizāciju un visu pilsētu bija sakāmi tikai labākie vārdi. Tas padarīja lēmumu doties uz šejieni par samērā vienkāršu."

Runājot par to, ko Džeralds Robinsons sagaida no sezonas, basketbolists sacīja: "Personīgajā līmenī ceru spēlēt katru dienu tik labi, cik vien tas iespējams un darboties tā, lai dotu komandai lielu enerģiju. Savukārt no komandas skatpunkta gribu uzvarēt. Skaidrs, ka sportā ikviens grib uzvarēt, tāpēc grūti brīži ir neizbēgami, bet svarīgākais ir tas, kā reaģē un atgūsties no tiem. Plānā ir Latvijas čempionu tituls, kā arī aizspēlēties pēc iespējas tālāk kādā no ULEB turnīriem (Eirolīgā vai Eiropas kausā) un sekmīgi nostartēt VTB Vienotajā līgā."

Pēc divām sezonām Eiropā, kas tika pavadītas Beļģijas un Izraēlas klubos, VEF sastāvā Robinsonam pirmo reizi karjerā būs iespēja piedalīties Eirokausos, kas arī bijis būtisks faktors: "Spēlēšana VEF komandā noteikti ir solis augšup manā karjerā, tāpēc ar nepacietību gaidu iespēju iziet laukumā. Tā ir iespēja pierādīt sevi ne tikai kā komandai, bet arī spēlētājiem personīgajā līmenī. Domāju, ka tas viss palīdzēs mums izveidoties par labu vienību."

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 07:43, pirms 10 gadiem
Nu tas ir minimums,būtu grēks negūt ar tādu sastāvu čempiona titulu,es ceru,ka VEFS spēs tikt eirolīgā,kvai tas būs ļoti grūti..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-29 13:12, pirms 10 gadiem
Cerams, ka pagājušais gads ir ielikts aiz dubultām slēdzamām durvīm un šis gads sāksies ar jaunu VEF, kura sagādās prieku skatīties basketbolu.