Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fērgusons slavē Klopu, kurš atzīts par labāko treneri Anglijā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Fērgusons slavē Klopu, kurš atzīts par labāko treneri Anglijā
Alekss Fērgusons
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais futbola treneris sers Alekss Fērgusons, kurš, trenējot Mančestras "United", izcīnīja 13 Anglijas Premjerlīgas titulus, atzinīgi izteicies par Jirgenu Klopu, kurš spēja "Liverpool" aizvest līdz Anglijas Premjerlīgas titulam pirmo reizi 30 gadu laikā.

Jirgens Klops Līgas treneru asociācijas vērtējuma atzīts par labāko treneri Anglijā. Šo balvu ierasti saņem treneri, kas spējuši izcīnīt trofejas, bet nereti pie tās tiek arī tie, kas spējuši ar salīdzinoši vāju sastāvu tikt pie negaidītiem rezultātiem. Vērtēti tiek treneri no profesionālajām Anglijas futbola līgām. Šoreiz balvu ieguvu treneris, kas spēja "Liverpool" aizvest līdz pirmajam Premjerlīgas titulam 30 gadu laikā.

"Jirgen, fantastiski," Fērgusons uzsāka savu monologu. "Es runāju par "Leeds United", kas 16 gadus pavadīja "Championship", bet "Liverpool" šis bija pirmais tituls 30 gadu laikā - tas ir neticami."

Bijušais Mančestras kluba treneris turpināja: "Tu to esi pelnījis, tavas komandas rādītais sniegums bija izcils. Tava personība ietekmē visu "Liverpool" komandu. Es piedodu tev to, ka zvanīji man pēc pusnakts, lai pateiktu, ka esi izcīnījis Premjerlīgas titulu. Tu patiešām to esi pelnījis – labs darbs." Jāpiemin, ka Fērgusons šo balvu ieguvis piecas reizes.

Klops Sky Sports atklāja tuvāko nedēļu plānus: "Uz biroju kādu laiku neiešu. Šobrīd veltīšu laiku tikai savai ģimenei, tas ir viss, kas man šobrīd ir vajadzīgs. Pāris nedēļas un mēs sākam gatavošanos nākamajai sezonai, kas solās būt ļoti sarežģīta, jo tā būs par mēnesi īsāka."

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/sir-al...