Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Visockis-Rubenis: "Iekritām, kur negaidījām - ar lēmumu pieņemšanu aizsardzībā"

Andrejs Siliņš

Visockis-Rubenis: "Iekritām, kur negaidījām - ar lēmumu pieņemšanu aizsardzībā"
Artūrs Visockis-Rubenis un Latvijas U18 valstsvienība
Foto: FIBA

"Mūsu komanda nekad nepadodas un arī šodien sarežģītā situācijā bija cīņa līdz galam. Pretinieki mūs neapspēlēja, zaudējām paši. Izdarīsim secinājumus un cīnīsimies tālāk," kaujiniecisku garu pēc zaudējuma Ventspilī notikušajā pirmajā FIBA Eiropas U18 čempionāta spēlē pret Horvātiju saglabāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

"Izdevās izpildīt spēles plānu – nobremzēt pretinieku uzbrukumu ātrajās pārejās, no posta, ko horvāti cenšas aktīvi izmantot, ielaidām tikai, šķiet, sešus punktus. Taču iekritām tur, kur negaidījām – aizsardzībā lēmumu pieņemšanas kvalitātē. Bija nepamatotas, bija nokavētas palīdzēšanas," spēli komentēja treneris Visockis-Rubenis.

"Centības dažbrīd bija vairāk nekā vēsas galvas un pēc šādām kļūdām ielaidām ap 30 punktiem. Sākumā nebijām pietiekami agresīvi pa visu laukumu, ļaujot viņiem iespēlēties. Uzbrukumā problēmas sagādāja pretinieku mainīšanās. Horvātiem visi spēlētāji ir gari, nevarējām iegūt priekšrocības. Labāk izdevās pretinieku garo spēlētāju apspēlēšana no ārējās līnijas," turpināja treneris.

Visockis-Rubenis uzsver, ka zaudējums neatstās nekādas negatīvas sekas psiholoģiskajā plāksnē: "Mūsu komanda nekad nepadodas un arī šodien sarežģītā situācijā bija cīņa līdz galam. Pretinieki mūs neapspēlēja, zaudējām paši. Izdarīsim secinājumus un cīnīsimies tālāk."

Rītdien pulksten 18:30 Latvijas junioriem nākamā spēle, kad jātiekas ar Grieķijas vienaudžiem. Grieķi šodien savā pirmajā spēlē ar 81:65 apspēlēja Itāliju.

Izmantotie resursi:
| Latvijas Basketbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2018-07-28 23:24, pirms 6 gadiem
Tur brïžiem vispär nebija nekādu lēmumu - horvāts ar driblu aizgāja pa vidu garām sedzējam kā stāvošam un iesprauda no augšas! Un uzbrkumos no grozapakšas latvieši regulāri ielïda blokā, nekädas izdomas...

     [+] [-]

, 2018-07-29 03:32, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Tur brïžiem vispär nebija nekādu lēmumu - horvāts ar driblu aizgāja pa vidu garām sedzējam kā stāvošam un iesprauda no augšas! Un uzbrkumos no grozapakšas latvieši regulāri ielïda blokā, nekädas izdomas...
Nu, tad pakrati ar pirkstu Miškam, kad satiksi!

     [+] [-]

, 2018-07-29 20:59, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2LT506s И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!