Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Nojūk Rudņeva komandas biedra Modesta 35 miljonus vērtā pāreja uz Ķīnu

Agris Suveizda

Nojūk Rudņeva komandas biedra Modesta 35 miljonus vērtā pāreja uz Ķīnu
Antonī Modests
Foto: imago/Eibner/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs "Koln" savā mājaslapā publicēja oficiālu paziņojumu, pavēstot, ka franču uzbrucējs Antonī Modests tomēr nepāries uz Ķīnas klubu Tjaņdziņas "Quanjian".

"Koln" uzbrukuma līderis Antonī Modests šīs nedēļas sākumā ieradās Ķīnā, lai oficiāli pārietu uz "Quanjian", kas bija gatavs maksāt 35 miljonus eiro, tomēr vācu un ķīniešu klubi acīmredzot nespēja līdz galam vienoties par darījuma detaļām. "Esam pārtraukuši sarunas ar Tjaņdziņas "Quanjian" par Antonī Modesta transfēru," teikts "Koln" mājaslapā.

"Mūsu uzbrucējs nepāries uz "Quanjian", jo iesaistītās puses nespēja panākt vienošanos, un trešdien esam pieņēmuši lēmumu pārtraukt sarunas. Antonī Modesta pašreizējais līgums ar klubu ir spēkā līdz 2021. gada 30. jūnijam," paziņojumā turpināts.

29 gadus vecais francūzis aizvadīja labāko sezonu karjerā un ar 25 vārtiem 34 mačos kļuva par trešo labāko bombardieri Bundeslīgā, palīdzot "Koln" izcīnīt piekto vietu un iekļūt UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. Vairāk vārtu par Modestu guva tikai Pjērs Emeriks Obamejangs (31 vārti) un Roberts Levandovskis (30).

Sezonu iepriekš Modests 34 spēlēs bija guvis 15 vārtus, bet līdz šim vienīgā sezona, kurā sasniegta 20 vārtu robeža, bija 2009./10.g., kad Modests Francijas pēc spēka otrās līgas kluba "Angers" labā 37 spēlēs guva 20 vārtus. Daugavpilietis Artoms Rudņevs savā pirmajā sezonā Ķelnes klubā Bundeslīgā aizvadīja 18 spēles, sešas sāka pamatsastāvā un guva trīs vārtus.

Tjaņdziņas "Quanjian" ar 22 punktiem 14 spēlēs Ķīnas Superlīgā pašlaik ieņem sesto vietu, no trešajā pozīcijā esošās "Hebei" atpaliekot par divu uzvaru tiesu. Komandu trenē itālietis Fabio Kannavaro, bet sastāvā ir tādi futbolisti kā Alešandre Patu, kurš guvis septiņus vārtus, un Aksels Vitsels.

Izmantotie resursi:
https://www.fc-koeln.de/en/fc-info/...

     [+] [-]

, 2017-06-28 19:22, pirms 7 gadiem
Laikam grib sevi pazudināt ar savu Ķīnu!!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 20:42, pirms 7 gadiem
Var jau saparast viņus, ja Ķīnā pāris gados var nopelnīt tik, cik citur visas karjeras laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja