Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Ferers elkoņa savainojuma dēļ spiests izlaist Vimbldonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ferers elkoņa savainojuma dēļ spiests izlaist Vimbldonu
Davids Ferers
Foto: Reuters/Scanpix

Vimbldonas turnīrs, vēl nesākoties, jau zaudējis vienu Top 10 tenisistu, jo rīt startējošajās sacensībās elkoņa savainojuma dēļ nevarēs piedalīties ar astoto numuru izliktais Davids Ferers.

Ferers pirms Vimbldonas uz zālāja seguma šogad paspēja nospēlēt tikai vienu maču, kurā šonedēļ Notingemā ar rezultātu 2:6, 6:7(4) piekāpās Markosam Bagdatim.

Ferers uz zālāja seguma nav tik bīstams kā uz citiem segumiem, viņa labākais rezultāts Vimbldonā ir ceturtdaļfināls (2012, 2013). Davids pērn šajā turnīrā zaudēja jau 2. kārtā, piecos setos piekāpjoties otrā simta tenisistam Andrejam Kuzņecovam.

Ranga septītajā vietā esošajam Fereram šoreiz 1. kārtā bija paredzēta tikšanās ar mājinieku Džeimsu Vordu. Viņam tagad tiks vieglāks pretinieks itālieša Lukas Vanni personā. Vanni kvalifikācijas 3. kārtā nenoturēja 2-0 pārsvaru, zaudējot Lūkam Savillam.

Ferers bija ielozēts vienā pusē ar Rafaelu Nadalu, Endiju Mareju un Rodžeru Federeru. Abi spāņi varēja tikties 4. kārtā. Ferera nespēlēšana Vimbldonā nozīmē arī to, ka pārtrūkusi viņa iespaidīgā "Grand Slam" turnīru sērija, piedaloties 50. "major" turnīros pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2015-06-28 17:01, pirms 9 gadiem
Būtu Ferrers atteicies pirms plkst. 12 Džoko būtu izmucis no Kolšraibera.

     [+] [-]

, 2015-06-28 18:36, pirms 9 gadiem
Domā, ka Filips kautko spēs Džoko izdarīt? Šaubos, viegla uzvara 3 setos

     [+] [-]

, 2015-06-28 23:30, pirms 9 gadiem
Nu labi. Pareizāk būtu teikt Kolšraibers izmuktu no kāsiena pirmajā raundā. Bet, no visiem, ko Džoko varēja dabūt pretī pirmajā mačā, Filips ir visbīstamākais.

P.S Es saku, ka būs 4 seti.