Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas fināla antivaronis Kariuss saņēmis nāves draudus

Andrejs Siliņš

Čempionu līgas fināla antivaronis Kariuss saņēmis nāves draudus
Loriss Kariuss
Foto: PA Images / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vārtsargs Loriss Kariuss, kurš pieļāva divas rupjas kļūdas UEFA Čempionu līgas finālā piedzīvotajā zaudējumā, saņēmis draudus dzīvībai, un vietējā policija sākusi lietas izmeklēšanu.

Jau ziņots, ka sestdien "Liverpool" finālā Kijevā ar rezultātu 1:3 piekāpās Madrides "Real", bet 24 gadus vecais vācietis Kariuss divos vārtu zaudējumos pieļāva ārkārtīgi rupjas kļūdas. Uzreiz pēc mača turpat stadionā Kariuss, izplūdis asarās, devās pie tribīnēm atvainoties savas komandas līdzjutējiem un lielākoties saņēma aplausus par šādu vīrišķīgu rīcību.

Acīmredzot gan Kariusa liktenīgo kļūdu "smaguma pakāpe" ne visiem futbola sekotājiem ļāvusi tik viegli piedot vārtsargam, un sociālajos tīklos gan Kariusa, gan viņa ģimenes virzienā izskanējuši nāves draudi. "Drošības spēki šādus sociālo tīklu ierakstus uztver ļoti nopietni, un katrs identificētais uzbrukums tiks izmeklēts," sacīts Mersisaidas policijas izplatītajā paziņojumā.

Kariuss pievienojās "Liverpool" klubam 2016. gadā, kad angļi iegādājās vārtsargu no Vācijas vienības "Mainz 05" par vairāk nekā pieciem miljoniem eiro. Gan debijas sezonā, gan šajā sezonā Kariuss nebija stabils pamatvārtsargs, taču šosezon aizvadīja vairāk spēļu nekā viņa konkurents par vietu sastāvā Simons Miņolē un tika izvēlēts sargāt vārtus arī Čempionu līgas finālā.

Pēc neveiksmīgā fināla iznākuma britu medijos mutuļo runas par to, ka starpsezonā viena no Liverpūles kluba prioritātēm būs iegādāties stabilu pirmo vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/

  +2 [+] [-]

, 2018-05-28 17:18, pirms 6 gadiem
Katram futbolistam diemžēl ir melnās dienas, kad nekas neiet no rokas, taču diemžēl dažreiz tā melnā diena maksā titulu.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-28 22:18, pirms 6 gadiem
the best11 rakstīja: Katram futbolistam diemžēl ir melnās dienas, kad nekas neiet no rokas, taču diemžēl dažreiz tā melnā diena maksā titulu.
Protams es Tev peikrītu,bt pat to titulu gan ne. Pools otrajā halfā neizdarīja nevienu sitienu pa Navasa ķeseli,tā to spēli uzvarēt nevar.

     [+] [-]

, 2018-05-28 23:24, pirms 6 gadiem
Pilnīgi pieļauju, ka dažus draudus uzreiz pēc spēles ģērbtuvēs izteica komandas biedri.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-29 00:14, pirms 6 gadiem
arny72 rakstīja: Protams es Tev peikrītu,bt pat to titulu gan ne. Pools otrajā halfā neizdarīja nevienu sitienu pa Navasa ķeseli,tā to spēli uzvarēt nevar.
kā tad tika gūti vārti, ja netika izdarīts neviens sitiens? + Mane stabs

     [+] [-]

, 2018-05-29 12:10, pirms 6 gadiem
labais insaids rakstīja: kā tad tika gūti vārti, ja netika izdarīts neviens sitiens? + Mane stabs
..tieši tā daži jau redz tikai to, ko grib redzēt Liverpūle būtu uzvarējusi!