Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram sausā spēle, Uldriķis sākumsastāvā zaudējumā Vaņina komandai

Rolands Eliņš

Šteinboram sausā spēle, Uldriķis sākumsastāvā zaudējumā Vaņina komandai
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Polijas Ekstraklasē sauso spēli atkal aizvadījis Pāvels Šteinbors, kamēr Robertam Uldriķim Šveicē zaudējums pret Andra Vaņina komandu.

Roberts Uldriķis devās „Sion” sākumsastāvā spēlē izbraukumā pret Andra Vaņina pārstāvēto „Zurich”, kuras rindās Vaņins palika rezervē. Uldriķis nospēlēja pilnu maču, bet viņa komanda zaudēja ar 0:1. Vienīgie vārti tika ielaisti 69. minūtē. „Zurich” līdz ar to punktu skaita ziņā ir panākusi „Sion”, abas dala 6.-7. vietu un par trim punktiem atpaliek no Eirokausu zonas.

Polijas līgā cīņā par vietas nosargāšanu augstākajā divīzijā Pāvels Šteinbors aizveda savu komandu „Arka” līdz sausajai uzvarai pār Kjelces „Korona” ar 2:0. Šteinbora komanda atradās vadībā mača lielāko daļu un guva uzvaru, kas ļāva pacelties virs izkrišanas zonas, par diviem punktiem apsteidzot Igora Tarasova pārstāvēto ”Slask”, kas spēlēja neizšķirti 1:1 pret „Wisla”. Tarasovs nemaz nebija iekļauts spēles pieteikumā.

Savukārt Polijas pirmajā līgā Valērijs Šabala palīdzēja „Podbeskidzie” vienībai spēlēt neizšķirti 2:2 pret „Jastrzebie”. Šabala devās sākumsastāvā un bija laukumā abu savas komandas vārtu gūšanas laikā, bet 67. minūtē tika nomainīts.

Slovēnijā Vitālijs Maksimenko palika „Olimpija” rezervē un laukumā nedevās, kamēr viņa komanda ar 3:2 pārspēja līgas pastarīti „Krsko”. „Olimpija” droši soļo vicečempiones titula virzienā, taču līdere „Maribor” ir desmit punktu attālumā.

Krievijas pirmajā līgā Vladimirs Kamešs nāca uz maiņu „Khabarovsk” mačā pret „Volgograd”, darot to jau mača kompensācijas laikā. Kameša nākšana laukumā neizvērtās veiksmīga, jo mirkli pēc tam komanda ielaida vārtus un izlaida uzvaru no rokām, spēlējot 2:2.