Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mesina: "Ja spēle neies, sāksim klepot. Varbūt "Žalgiris" nobīsies"

Andrejs Siliņš

Mesina: "Ja spēle neies, sāksim klepot. Varbūt "Žalgiris" nobīsies"
Etore Mesina. Foto: AFP / Scanpix

Pirms šovakar gaidāmās ULEB Eirolīgas spēles pret Kauņas "Žalgiri" izbraukumā Lietuvā Milānas "Olimpia" galvenais treneris Etore Mesina, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, pajokoja kontekstā ar koronavīrusa draudiem Eiropā, tostarp Lietuvā.

Koronavīruss turpina strauji izplatīties arī Eiropā, un šorīt tiek ziņots par pirmo saslimšanas gadījumu arī Lietuvā, kur vīrusu "noķērusi" kāda 39 gadus veca sieviete. Savukārt vakar tika konstatēts pirmais saslimšanas gadījums Igaunijā kādam irānietim, kurš uz Tallinu devies caur Latvijas galvaspilsētu Rīgu. Latvijā pagaidām par saslimšanas gadījumiem netiek ziņots.

Lielākais saslimšanas gadījumu skaits Eiropā fiksēts Itālijā, un šovakar Kauņā viesosies Itālijas superklubs Milānas "Olimpia", lai pie izpārdotām tribīnēm aizvadītu kārtējo Eirolīgas maču. Lai gan Lietuvas valdība ieteica "Žalgirim" mēģināt pārcelt spēli vai arī aizvadīt to pie tukšām tribīnēm, klubs tomēr nolēma spēli aizvadīt kā plānots iepriekš, un šovakar abas komandas tiksies savā starpā Kauņā vairāk nekā 15 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē.

Dienu pirms mača "Olimpia" galvenais treneris Etore Mesina no žurnālistiem saņēma lērumu jautājumu par koronavīrusu - situāciju Itālijā un tās ietekmi uz komandu. Leģendāro treneri aizkaitināja tik daudz jautājumu ne pa basketbolu, un Mesina pauda skepsi par sacelto ažiotāžu šajā sakarā.

"Domāju, ka kopumā sacelta pārāk liela ažiotāža manā valstī un arī šeit par situāciju, kas ir nopietna, bet uzskatu, ka tiek kontrolēta. Domāju, ka ir tikai normāli, ka spēle tiks aizvadīta," sacīja Mesina, kurš atgriezās dzimtenē pagājušovasar pēc vairākiem gadiem pavadītiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA). "Šī būs ļoti grūta spēle pret ļoti labu komandu. Ja spēle neaizies, sāksim klepot. Varbūt viņi ["Žalgira" spēlētāji] nobīsies un pārtrauks spēlēt."

"Žalgira" un "Olimpia" spēle šovakar sāksies 20:00 Kauņā, un tā būs desmitā no 13 mājas spēlēm, ko "Žalgiris" spējis izpārdot. Turklāt pēdējās biļetes tika iegādātas vairāk nekā trīs nedēļas pirms mača.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-28 09:20, pirms 4 gadiem
👍
Slēpts komentārs: ak68

  +7 [+] [-]

, 2020-02-28 09:39, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Šis ir tāds joks, par kuru šim trenerim ar karatē sitienu būtu jāizsit visi zobi. Tikai galīgs idiots, plānprātiņš var šita jokot. Neuztvert to, ko tagad uzrakstīju, pārāk nopietni, jo šis arī tā kā varētu būt joks no manas puses, bet kā zināms katrā jokā ir arī sava patiesības deva.
Jūs, kungs, esat tiešām stulbs.

     [+] [-]

, 2020-02-28 10:01, pirms 4 gadiem
Ar humora izjūtu Mesinam viss kārtībā

  +2 [+] [-]

, 2020-02-28 10:03, pirms 4 gadiem
TMs rakstīja: Jūs, kungs, esat tiešām stulbs.
Es jau teicu - neuztver to nopietni. Man patiesībā dikti patīk gaumīgi joki un ļoti cienu cilvekus ar labu humora izjūtu. Tomēr reizēm ir situācijas, kurās ir jāpievalda mute. Ņemot vēra situācija ap koronovīrusa izplatību Eiropā un arī ap tām peripētijām, kas skar šā mača organizēšanu Lietuvā, šāds teksts no Mesinas puses ir pilnīgi nepieņemams un tāpēc pieļauj tikpat stubus tekstus no otras puses. Ja tu, vecīt, šādi runā, tad tev arī varam attiecīgi to pašu pateikt pretī.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-28 10:46, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Es jau teicu - neuztver to nopietni. Man patiesībā dikti patīk gaumīgi joki un ļoti cienu cilvekus ar labu humora izjūtu. Tomēr reizēm ir situācijas, kurās ir jāpievalda mute. Ņemot vēra situācija ap koronovīrusa izplatību Eiropā un arī ap tām peripētijām, kas skar šā mača organizēšanu Lietuvā, šāds teksts no Mesinas puses ir pilnīgi nepieņemams un tāpēc pieļauj tikpat stubus tekstus no otras puses. Ja tu, vecīt, šādi runā, tad tev arī varam attiecīgi to pašu pateikt pretī.
Tavs komentārs un tas, ka tev "dikti patīk gaumīgi joki" galīgi neiet kopā.

     [+] [-]

, 2020-02-28 10:53, pirms 4 gadiem
Šī masu psihoze ir jāizbeidz, Latvijā daudz lielākas iespējas ir nomirt no daudzām citām slimībām, esam 1.vietā Eiropā tai ziņā. Ik gadu 16 000 mirst no sirds asinsvadu slimībām.
Tāpat visdrīzāk pie mums pašiem ir pilns šo slimnieku, tik nav apzināti.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-28 11:02, pirms 4 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Tavs komentārs un tas, ka tev "dikti patīk gaumīgi joki" galīgi neiet kopā.
Nu ko lai dara, ka tev kaut kas neiet kopā. Ja komiķis joko par atomkoferīti un sarkano pogu miera laikā, tad tā ir viena lieta, bet, ja tas pats tiek jokots kara laikā, tad tas ir pavisam kas cits.

     [+] [-]

, 2020-02-28 11:10, pirms 4 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Tavs komentārs un tas, ka tev "dikti patīk gaumīgi joki" galīgi neiet kopā.
Un vispār tā atbilde (joks) par zobiem skar tikai Mesinu, jo cietējs būtu tikai viens, bet, ja tur tagad itāļi tiešām kādu aplipinās ar to vīrusu, skandāls ap šo spēli būs ne pa jokam.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-28 11:22, pirms 4 gadiem
ak68:
Un vispār tā atbilde (joks) par zobiem skar tikai Mesinu, jo cietējs būtu tikai viens, bet, ja tur tagad itāļi tiešām kādu aplipinās ar to vīrusu, skandāls ap šo spēli būs ne pa jokam.

-------------------------

Kas tur ko aplipinās, visi spēlē, vakar, aizvakar spēlēja Napoli, Inter mājās, tāpat Juve Francijā un Roma Beļģijā, pie 50 000 un vairāk skatītājiem, tas ka TTT izdomā kaut ko, tas jau nenozīmē automāta, ka ieraugot Itāli mirsi.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-28 11:49, pirms 4 gadiem
Par šo viņš cerams dabūs mūža diskvalifikāciju !!!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-28 12:59, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Ja komiķis joko par atomkoferīti un sarkano pogu miera laikā, tad tā ir viena lieta, bet, ja tas pats tiek jokots kara laikā, tad tas ir pavisam kas cits.
Jā, kara laikā tas būtu dahuja smieklīgāk.

     [+] [-]

, 2020-02-28 14:36, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Nu ko lai dara, ka tev kaut kas neiet kopā. Ja komiķis joko par atomkoferīti un sarkano pogu miera laikā, tad tā ir viena lieta, bet, ja tas pats tiek jokots kara laikā, tad tas ir pavisam kas cits.
Mhm. Nejokosim par slimībām (piemēram gripu) ziemas laikā. Tas ir pārāk nopietni